Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jakiej dzielnicy ?
Bemowo A Ty?
@Inka91, jak ja już jestem 3 tygodnie po operacji.
Krok do przodu.
Też uważam że im wiecej ludzi w rodzinie tym lepiej. Duże Rodziny są fajne.
W pierwszej ciąży od razu stopniowo. Teraz w sumie kilka rzeczy na szmateksie kupiłam a tak to na razie nie kupuje.Hej dziewczyny
Mam pytanie może trochę za szybko ale wolę wiedzieć.jakie wy.macie.zdanie na ten temat..
W jakim czasie każda z was zaczęła kupować dla.dziecka ciuszki i takie tam rzeczy?
W poprzedniej ciąży miałam z tym wielki problem i przy porodzie okazało się ze dużo.rzeczy.mi.brakuje więc.teraz chce być.gotowa.w 100% dziękuję bardzo za odpowiedzi
Zrób sobie wcześniej listę co potrzebujesz dla bąbla. I rozdziel sobie to na miesiące. Co kiedy kupisz. Bo wiadomo finansowo wszystkiego na raz też człowiek nie kupi.Hej dziewczyny
Mam pytanie może trochę za szybko ale wolę wiedzieć.jakie wy.macie.zdanie na ten temat..
W jakim czasie każda z was zaczęła kupować dla.dziecka ciuszki i takie tam rzeczy?
W poprzedniej ciąży miałam z tym wielki problem i przy porodzie okazało się ze dużo.rzeczy.mi.brakuje więc.teraz chce być.gotowa.w 100% dziękuję bardzo za odpowiedzi
Całkiem niedaleko bo Ursus kiedyś mieszkałam nawet na Bemowie przy Hali Wola