reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Szybciutko ta płeć. Mój lekarz po 30tc dopiero mówi.
Przy pierszym nie chcieliśmy wiedzieć, przy 2 i 3 tak a teraz pewnie tez niespodzianka będzie. Fajnie tak do końca nie wiedzieć tylko zdac się na przeczucia.
U nas za kazdym razem dobrze czułam.
Ja w ciąży z synem czułam że będzie siusiak. Teraz żadnych przeczuc

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

reklama
Dziewczyny mam totalną załamkę... Czyszczę pralkę do ubrań 'roboczych', wszystko pięknie wyczyszczone oprócz tego spływu pod pojemnikiem na detergenty, tzn wierzch umyty ale w środku dramat... Jak tam czyścicie? Normalnie tam dookoła polepione jakby od płynów i kapsułek...
Spróbuj wyjąć ten pojemnik na detergenty i gąbką albo jakąś szmatką

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

Jestem w trakcie aktualizowania danych w tabelce. Czy którejś z was nie dopisałam? Pytam, bo mogłam zapomnieć. Co u którejś zmienić? Piszcie kochane. :)
U mnie (nr 30 ;) ) następna @ 16.03. (ale jej nie będzie,bo w tym cyklu zachodzie w ciążę :))) )

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Czyszczenie bębna i podajników mam za sobą, do tej 'rury' przez którą przechodzi woda z detergentem idzie tylko zimna woda i tu jest problem. Nie idzie tamtędy woda pod ciśnieniem, tylko taki co by tylko przeprowadził proszek lub płyn do bębna. Myjki do butelek niestety nie posiadam, u nas w sklepie nie ma takich rzeczy a na drugie to też nic nie da, musiałoby to mieć bardzo długi zasięg a też nie wiem jaki tam jest. Myślałam, że może pod ciśnieniem wodę tam puścić, tak jak myłam pojemnik, silny strumień wody i wszystko poodpadało. Tylko czy ja tam czegoś nie zepsuje... Dylemat. :(
Mnie dziś też na sprzątanie wzięło. Odkurzylam. Pomylam podłogi drzwi i fronty szafek. Bo u nas wszystko jasne.

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

reklama
Do góry