reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Tez mialam plamienia/krwawienia, które raz wyglądały jak okres, za chwilę już jakby za skąpo. I też się tu zalilam, ze pewnie nici z ciąży, bo takie rzeczy. Poszlam do gina, dał mi duphaston i przy okazji kazał zrobić test ciążowy z krwi. No i aktualnie jestem w siódmym tygodniu :)
A w którym dniu cyklu miałaś takie przeboje ? [emoji4] Fajnie, że skończyło się ciążą ja już na głowę dostaje i żyje od cyklu do cyklu eh

A w którym dniu cyklu miałaś takie przeboje ? [emoji4] Fajnie, że skończyło się ciążą ja już na głowę dostaje i żyje od cyklu do cyklu eh
No mi się zaczynały tak na około tydzień przed okresem. Znaczy inaczej. W pierwszym cyklu zaczęły się w dniu spodziewanej @ wiec myślałam, ze to już, a faktyczny @ zaczął się tydzień później. A w następnym cyklu zaczęły sie tydzień przed spodziewanym @ i trwały już z 8 dni jak sie wybralam do gina. I zaraz za dwa czy trzy dni wiedziałam juz, ze jestem w ciąży :)

No mi się zaczynały tak na około tydzień przed okresem. Znaczy inaczej. W pierwszym cyklu zaczęły się w dniu spodziewanej @ wiec myślałam, ze to już, a faktyczny @ zaczął się tydzień później. A w następnym cyklu zaczęły sie tydzień przed spodziewanym @ i trwały już z 8 dni jak sie wybralam do gina. I zaraz za dwa czy trzy dni wiedziałam juz, ze jestem w ciąży :)
U mnie od wczoraj czyli od 21 dc eh masakra biorę luteinę nadal, do tego jestem przeziębiona i w opłakanym stanie psychicznym :/ zobaczymy jak to się rozwinie do @ jakiś dobry tydzień został :/

Ty tez sie za bardzo nakrecasz.. bo innym wychodzily ehh nie ma co patrzec na to jak wychodziło innym [emoji6] czekaj cierpliwie [emoji6]
Znam przypadki gdzie przed terminem @ a nawet w terminie @ bylo bialo a testy zaczely wychodzic jakis dobry tydzien po dopiero wiec wiesz, czekaj jeszcze nic straconego [emoji6]

U mnie nawet przy pozytywnej becie test był biały jeszcze dosyć długo... ;)

Cześć, chyba jednak musze skombinowac skądś test bo moja tempka właśnie odbila do góry a @ jakk nie było tak nie ma[emoji848] [emoji6]

Hej a moja temperatura coś szaleje w tym cyklu, zaczęłam mierzyć zaraz po skończeniu @ czyli od 5 dnia cyklu, dziś jest 10 dc a temperatura wygląda tak :
5dc 35,9
6 dc 36,1
7dc 36,0
8dc 36,1
9dc 36,0
10 dc 36,2
Dziwne rzeczy się dzieją i jeszcze kłuje mnie prawy jajnik tak jak w zeszłym cyklu.....

Hej a moja temperatura coś szaleje w tym cyklu, zaczęłam mierzyć zaraz po skończeniu @ czyli od 5 dnia cyklu, dziś jest 10 dc a temperatura wygląda tak :
5dc 35,9
6 dc 36,1
7dc 36,0
8dc 36,1
9dc 36,0
10 dc 36,2
Dziwne rzeczy się dzieją i jeszcze kłuje mnie prawy jajnik tak jak w zeszłym cyklu.....
Nie wyglada mi to na szalejaca temperaturę [emoji6]
Weflug mnie to jak najbardziej normalne wachania [emoji6]

reklama
@Kaamilaaa nigdy nie miałam takich wahań zawsze od końca @ do skoku codziennie taka sama temperatura 36,0-35,9 a skok na poziomie 36,2 i później temperatura rosła aż do @ dlatego tak się dziwię

Do góry