ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Oooo super! Właśnie zaczynam poszukiwania jakiegoś sensownego biura projektowego w Krakowie lub okolicach bo chce zrobić kilka zmian konstrukcyjnych i żeby mi ktoś fajnie zaaranżował przestrzeń jak masz jakieś sprawdzone namiary to będę wdzięczna! I też będziemy wynajmować to obecne [emoji12] tylko dzidzia by się przydała do szczęścia... Ale może akurat się trafi jakoś niedługo, a potem mnie szlag trafi jak będę jednocześnie musiała dopilnować wykańczania i w ciąży albo z noworodkiem biegać [emoji16][emoji23]
Będę robić te testy dalej.. Dziś też już robiłam ale chyba za wcześnie od picia zrobiłam bo trochę jaśniejsza, jeszcze powtórzę
W przyszłym tygodniu moja koleżanka z pracy wraca z urlopu. Ona jest po architekturze wiec jak masz jakiś rzut techniczny to mogę ja poprosić żeby rzuciła okiem jak to funkcjonalnie zaaranżować lub przearanzowac. Czasem jak jest dobry projekt to nie ma sensu na sile nic kombinować. My teraz robiliśmy jednanie zmiany w sanitarce i delikatnie w elektryce. A jak kupujecie od dewelopera i byłaby potrzeba zeby zerknąć na umowę deweloperska pod katem prawnym i czy nie ma tam klauzul abuzywnych czy tez niekorzystnych zapisów to chętnie pomogę.: zajmuje się tym na codzień [emoji846][emoji846]
I u mnie wlansie tak wyszło, ze wszystko w jednym czasie... ale... będzie ok. Musi [emoji846]