Kaamilaaa
Fanka BB :)
A to mowilas jak juz wrocil po tych 3dniach ?Mój jak się dowiedziałam tez akurat wyjechał na 3 dni [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to mowilas jak juz wrocil po tych 3dniach ?Mój jak się dowiedziałam tez akurat wyjechał na 3 dni [emoji846]
A to mowilas jak juz wrocil po tych 3dniach ?
Moj właśnie tez pyta co chwila czy jest @ czy nie [emoji57][emoji3] tez by juz chcial wiedzieć [emoji57] no i jak sie udało to super ale zawsze mialam w glowie to ze dam mu jakis prezent skarpetki malutkie abo smoczek i tak sie dowie a nie przez telefon bo jeszcze z tydzien go nie bedzie [emoji19]Od razu się dowiedział [emoji846][emoji846] niecierpliwił się bardziej ode mnie i czy to już ciagle pytał [emoji16]
Kup jak ja na wszelki wypadek skarpetki [emoji7]Moj właśnie tez pyta co chwila czy jest @ czy nie [emoji57][emoji3] tez by juz chcial wiedzieć [emoji57] no i jak sie udało to super ale zawsze mialam w glowie to ze dam mu jakis prezent skarpetki malutkie abo smoczek i tak sie dowie a nie przez telefon bo jeszcze z tydzien go nie bedzie [emoji19]
Ja juz mam nawet kupione skarpeteczki ale w domu [emoji57] przed wyjazdem ich nie wzielam tak samo jak nie kupilam testu bo zakladalam ze i tak sie nie uda [emoji57]Kup jak ja na wszelki wypadek skarpetki [emoji7]
Zawsze można do pudełeczka włożyć z testem i w taki sposób mężowi przekazać że będzie tatusiem Zobacz załącznik 865069
A jak dlugie masz cykle ?Witam się z wami w 30dc [emoji3] okresu nadal brak.. :/
Klauduska a testowalas coś?
A jak dlugie masz cykle ?