1
174974
Gość
Witaj! Widzę, że jesteś nowa na wątku. Zostajesz tutaj z nami na dłużej?emili ja też nie mam cierpliwosci i zawsze sobie obiecuje, że poczekam... a potem dupa!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj! Widzę, że jesteś nowa na wątku. Zostajesz tutaj z nami na dłużej?emili ja też nie mam cierpliwosci i zawsze sobie obiecuje, że poczekam... a potem dupa!
Ja mam tyłozgięcie macicy ale nie mam żadnych objawów. No oprócz bolesnych @W ogóle tak się zastanawiam czy ja czasami nie mam tyłozgięcia macicy. Muszę zapytać przy następnej wizycie lekarza. Objawy wyczytane na to wskazują. Czy któraś z was cierpi na tyłozgięcie macicy? Odczuwanie dyskomfort podczas niektórych pozycji podczas seksu?
Ja mam właśnie zazwyczaj bardzo bolesne i obfite @... No i te wszystkie objawy 'książkowe'...Ja mam tyłozgięcie macicy ale nie mam żadnych objawów. No oprócz bolesnych @
Witam się też w 12 dc. Test owulacyjny ciemnieje więc działamy [emoji4]
Górny robiony wczoraj po 18:00.
Dolny pół godziny temu
Ja jak robiłam prywatnie, to skierowanie nie było wymaganeCo myślicie dziewczyny o zbadaniu prolaktyny? Trzeba mieć skierowanie i w którym dniu cyklu najlepiej zrobić badanie?
W poprzednich cyklach robiłam raz dziennie, wieczorem. Ale z racji tego, że dzisiaj zrobiłam do południa, i jest dużo ciemniejszy niz wczorajszy robiony wieczorem, a jeszcze nie jest pozytywny to zastanawiam się czy nie zrobić pod wieczór drugiego testuTy robisz dwa razy dziennie testy owu?
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Podobno nie stanowi to problem dla zajacia w ciążę, ale wiadomo plemniki mogą mieć trudniej, ja na wszelki wypadek stosuję pozycję leżąca podobno pomaga przy tym schorzeniuJa mam właśnie zazwyczaj bardzo bolesne i obfite @... No i te wszystkie objawy 'książkowe'...
Czytałam, że to bardzo powszechne schorzenie i nic strasznego. Tak tylko się zastanawiam. Chociaż myślę, że jeśli byłoby coś takiego to lekarz by mi powiedział.Podobno nie stanowi to problem dla zajacia w ciążę, ale wiadomo plemniki mogą mieć trudniej, ja na wszelki wypadek stosuję pozycję leżąca podobno pomaga przy tym schorzeniu
Ja tez mam tyłozgiecie .bez problemu zaszlam w ciaze.z corka w 3 cyklu starań i synem w 2 cyklu staran.ciaze bezproblemowe.tylko mocne mdłosci i wymioty do końca.porody tez naturalne szybkie 3,5 h.przy wspołzyciu od tak zwanego tyłu czasem lekko boli inaczej nic.tak wiec dziewczyny tylozgiecie w moim wypadku nie mialo wpływu na zajscie i przebieg ciazy.Czytałam, że to bardzo powszechne schorzenie i nic strasznego. Tak tylko się zastanawiam. Chociaż myślę, że jeśli byłoby coś takiego to lekarz by mi powiedział.