reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Super :* ciesze się że wszystko jest dobrze :) i ze w koncu trafilas do dobrego lekarza, to jest najważniejsze :)
Na to wygląda że lekarz zna się na tym co robi i niestraszy pacjentki, że nic z tej ciąży nie będzie bo jestem po poronieniu. Uspokoilam się jak zobaczyłam serduszko, pierwszy raz uwierzyłam że tym razem się uda :).

reklama
Byłam u tego innego lekarza dziś. Wszystko jest dobrze. Dzidziuś ma 6t4d. Zobaczyłam dziś bijące serduszko [emoji7]. Termin na 17 października. Dał mi zdjęcie z usg. Lekarz bardzo miły, troskliwy, ciągle dopytywal się czy mam jakieś pytania. Dał numer do siebie wrazie potrzeby. Całkiem inny niż ten tydzień temu.
To super! [emoji813] Teraz już będziesz chociaż spokojna. :)

Na to wygląda że lekarz zna się na tym co robi i niestraszy pacjentki, że nic z tej ciąży nie będzie bo jestem po poronieniu. Uspokoilam się jak zobaczyłam serduszko, pierwszy raz uwierzyłam że tym razem się uda :).

Oczywiście, ze się uda :) ja czekam na @ cierpliwie i brzuch mnie boli coraz bardziej więc jest szansa żeby faktycznie przyszła w granicach 4.03 :) trzymajcie kciuki za to :)

Dzisiaj się upociłam, zrobiłam sobie porządny trening od dłuższego czasu i wiecie co? Czuję się wypoczęta a nie zmęczona, tego było mi trzeba. :D Teraz leżę i czekam aż mój Pan (przyszły) mąż wybierze jakiś film na dzisiejszy wieczór. Jeszcze tylko jakby popcorn zrobił to byłoby bosko. [emoji23] Owulacja dziś na bank, tak czuję z objawów, działania w tej sprawie są bardzo intensywne. [emoji106] Mam nadzieję, że jak teraz będę już rejestrowała się do ginekologa to aby potwierdzić ciążę. [emoji14]

Za Was wszystkie trzymam równie mocno kciuki jak za samą siebie. [emoji813]

Ty robisz dwa razy dziennie testy owu?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Zrobiłam drugi test owu godzinę temu. Pierwszy z góry robiony wczoraj 18:30
Środkowy dzisiaj przed 10:00
Ostatni zrobiony godzinę temu [emoji4]
1519325170-0a8827effc5190c7-aaaaaa.jpeg

Cześć dziewczyny ! Dziś mój 13dc ,cykle 29-35 ,mam syna ur 2010,mieszkam w Niemczech ,2015 puste jajo płodowe 10tc ,od września 2017 znowu starania testy owu jak na razie negatywne buuu

Chciałam dodać ze z synem zaszłam w pierwszym miesiącu starań , w 2015 również a teraz jakos nie chce się udać nie robiłam żadnych badań ,oprócz ogólnych krwi itd bo lekarze tutaj uważają ze wszystko Ok i jedno poronienie nic noe znaczy

reklama
Do góry