reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Patuska przykro mi z powodu straty. Ale to dobrze,że chcecie ponownie próbować jak najszybciej, ja jednak potrzebowalam trochę czasu.
Dagaa miło,że mnie pamiętasz. :-) :) Nie wiem co było przyczyną poronienia, lekarka sugerowała, że może organizm jakby "pozbył się " sam płodu, który mógł być z wadami, ale też była to tylko luźna sugestia.
Teraz 18.06 mam u niej wizytę, bo całkiem niedawno wylądowałem z ciężkim zapaleniem żołądka w szpitalu i tam mi na usg wykryli cyste na jajniku. Także zobaczę co powie. :sorry: No i kompletnie nie wiem kiedy był ostatni okres, no słowo daję. :no: Na pewno 14 i 17 kwietnia,choć był bardzo dziwny,bo to było bardziej plamienie i nie było kilka dni pod rząd. A w maju? Mój P. twierdzi, że miałam,ale ja sobie w ogóle nie przypominam.:errr:

No to dziewczyny beta zrobiona :) co będzie to bedZie;-) ;)nie pytałam kiedy wyniki ale można sprawdzić on-line także spoko :) i skończy się niepewność :) a jak się nie uda to zaczniemy 3 cykl, może do trzech razy sztuka :p miami_ami ja też jak się nie uda to w sobotę idę na popijawe hehe :D
ForgetMeeNot piękna beta !!!

No to dziewczyny beta zrobiona :) co będzie to bedZie;-) ;)nie pytałam kiedy wyniki ale można sprawdzić on-line także spoko :) i skończy się niepewność :) a jak się nie uda to zaczniemy 3 cykl, może do trzech razy sztuka [emoji14] miami_ami ja też jak się nie uda to w sobotę idę na popijawe hehe :D
ForgetMeeNot piękna beta !!!
Trzymam kciuki mycha ;* U mnie też bd 3 cykl wtedy, ale na razie na spokojnie ;* Haha no widzisz! [emoji8][emoji482]

reklama
Do góry