jagoda87
Fanka BB :)
Dzisiaj 20dc, 8dpo owu (licząc od pozytywnego testu)
Ja myśle ze jest szansa,bo owulacja występuje do 9 dpo [emoji4] trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 20dc, 8dpo owu (licząc od pozytywnego testu)
Ale ta kropeczka była na prawde mikra, jak pieg na nosie No ale zauważyłam coś... zobaczymy, ale coś za bardzo myśle o tym, a nie chce później znowu się rozczarowaćJa myśle ze jest szansa,bo owulacja występuje do 9 dpo [emoji4] trzymam kciuki
W takim razie mysle ze to moze byc to [emoji6] imlantacja wystepuje chyba miedzy 6 a 12 lub 14 dpo z tego co kojarze [emoji6] wiec jak najbardziej [emoji110][emoji110]Dzisiaj 20dc, 8dpo owu (licząc od pozytywnego testu)
Plamienie implantacyje moze byc bardzo skape a czesto zwyczajnie nie zauwazalne [emoji6]Ale ta kropeczka była na prawde mikra, jak pieg na nosie No ale zauważyłam coś... zobaczymy, ale coś za bardzo myśle o tym, a nie chce później znowu się rozczarować
Oby to było to... ale kurde narazie nie ma co się nakręcać, chociaż się nie da, tak bardzo bym chciała już być w ciążyW takim razie mysle ze to moze byc to [emoji6] imlantacja wystepuje chyba miedzy 6 a 12 lub 14 dpo z tego co kojarze [emoji6] wiec jak najbardziej [emoji110][emoji110]
Ehh skad ja to znam [emoji849] caly cykl na luzie a teraz dzien przed @ zaczynam swirowac.. oj bedzie jutro porzadny upadek z tego bujania w oblokach jak o 5rano zobacze temperature [emoji849]Oby to było to... ale kurde narazie nie ma co się nakręcać, chociaż się nie da, tak bardzo bym chciała już być w ciąży
Nooo my to się mamy... co cykl to myśliEhh skad ja to znam [emoji849] caly cykl na luzie a teraz dzien przed @ zaczynam swirowac.. oj bedzie jutro porzadny upadek z tego bujania w oblokach jak o 5rano zobacze temperature [emoji849]
@Kaamilaaa a jakiego używasz termometru do mierzenia tempki ? Ja nigdy tego nie robiłam może bym tez spróbowała tylko jaki termometr kupic ? Jakiej firmy ?Ehh skad ja to znam [emoji849] caly cykl na luzie a teraz dzien przed @ zaczynam swirowac.. oj bedzie jutro porzadny upadek z tego bujania w oblokach jak o 5rano zobacze temperature [emoji849]