reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czemu miałaś tak długie cykle ? Brak owulacji ?

U mnie owu tym razem była w 13dc więc myślę że jak nie jutro to pojutrze już @, będzie na pewno bo zazwyczaj ll faza u mnie to 12dni
Wina Pcos prawdopodobnie albo tarczycy, owu była raz na jakiś czas, teraz niestety lekami muszę wywoływać bo nie pękają pęcherzyki [emoji17] Ja nie mam pojęcia jak u mnie jest, bo dopiero mi cykle się skracają, najkrótszy miał 32 dni więc powoli się stabilizuje [emoji53] Ten cykl jest z metforminą więc dlatego pewnie owu tak wypadła, jestem ciekawa czy wg coś będzie, bo już mam myśli, że nic z tego [emoji17] I pewnie te objawy da się wytłumaczyć [emoji17] Powinnam czuć chyba podświadomie, że coś jest a nic nie czuje [emoji17]

reklama
Dziewczyny mam dokładnie takie samo uczucie. Ścisk, swędzenie, kłucie w samym dole. Z tym,ze jest to delikatne więc może sobie wkrecam :Dogólnie takie dziwne uczucie. Kurczę było bara bara w dzień owulacji i dwa dni prZed więc może coś wyjdzie :zawstydzona/y:
:( ciekawe czym to spowodowane jest [emoji17] Ja miałam tylko 2-3 dni przed owu i po owu więc nie wiem czy się nastawiać, tracę nadzieje powoli eh

Powodzenia! 3mam mocno kciuki za pozytywny test!

Ja mam przeczucie że jednak ten cykl nie jest dla nas.
Nie dziękuję [emoji8][emoji17] haha, ehh ja też mam takie przeczucie [emoji17][emoji17] Jak nic nie wyjdzie to chyba aż otworze winko, chociaż nie pije w ogóle [emoji53][emoji23]

Wina Pcos prawdopodobnie albo tarczycy, owu była raz na jakiś czas, teraz niestety lekami muszę wywoływać bo nie pękają pęcherzyki [emoji17] Ja nie mam pojęcia jak u mnie jest, bo dopiero mi cykle się skracają, najkrótszy miał 32 dni więc powoli się stabilizuje [emoji53] Ten cykl jest z metforminą więc dlatego pewnie owu tak wypadła, jestem ciekawa czy wg coś będzie, bo już mam myśli, że nic z tego [emoji17] I pewnie te objawy da się wytłumaczyć [emoji17] Powinnam czuć chyba podświadomie, że coś jest a nic nie czuje [emoji17]
Aha rozumiem [emoji20]

Ja trzymam kciuki zeby sie udało [emoji9] ale nie zadreczaj sie chyba nie ma czegos takiego ze podswiadomie czuc ze sie udało [emoji6] bo jakby tak bylo to juz w pazdzierniku bym wysikala || [emoji23][emoji23] bo bylam pewna ze sie udalo... no a jak widac dalej walczymy..

Dziewczyny wczoraj na wkładce zobaczyłam malutenka brązowa kropeczke... nie chce sobie nic wkręcać, ale czy to mogłoby być zagnieżdżenie ? Kurde tyle mam myśli już, chyba niepotrzebnie :no: brzuch mnie pobolewa, ale nie mocno tak delikatnie,piersi nic a nic

Dziewczyny wczoraj na wkładce zobaczyłam malutenka brązowa kropeczke... nie chce sobie nic wkręcać, ale czy to mogłoby być zagnieżdżenie ? Kurde tyle mam myśli już, chyba niepotrzebnie :no: brzuch mnie pobolewa, ale nie mocno tak delikatnie,piersi nic a nic
Ktory dc i ile po owu ?

Dzisiaj 20dc, 8dpo owu (licząc od pozytywnego testu)

reklama

Załączniki

• 931D67EA-EFCD-4946-BE4F-ADAEE4964BCB.png
    931D67EA-EFCD-4946-BE4F-ADAEE4964BCB.png
    159,1 KB · Wyświetleń: 101
Do góry