Klauduśka23
Fanka BB :)
Widze kreske [emoji6]
Ktory dc u Ciebie ?
27dc
Jakoś nie mogę uwierzyć.. Boje się, ze znów test mnie oszukał i niepotrzebnie narobie sobie nadziei
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widze kreske [emoji6]
Ktory dc u Ciebie ?
To powtorz rano albo od razu beta i będzie wszystko jasne [emoji6] trzymam kciuki [emoji110][emoji110]27dc
Jakoś nie mogę uwierzyć.. Boje się, ze znów test mnie oszukał i niepotrzebnie narobie sobie nadziei
Dziewczyny zrobiłam test w pracy.. Tak mnie jakoś naszło i wyszło coś takiego po ok. 5-6 minutach.
Póki co się nie nakręcam, bo już raz Bobo test mnie oszukał. Kupię test w Rossmanie i powtórzę jutro z samego rana sZobacz załącznik 863731
27dc
Tak one pierwsze mi pokazywały drugą kreskę [emoji14] już 9dpo [emoji14]Zobacz ofertę: 5xTEST CIĄŻOWY STRUMIENIOWY TESTY CIĄŻOWE 10mlU Link do: 5xTEST CIĄŻOWY STRUMIENIOWY TESTY CIĄŻOWE 10mlU Te byłyby Ok ?
Piekny przyrost bety [emoji7] gratuluje !Jest kreseczka [emoji846][emoji846] gratuluje [emoji846][emoji846][emoji846]
A ja mam wyniki
W piątek:
Progesteron 38,93
Beta 27,77
Dzisiaj:
Progesteron 34,28
Beta 163,50
Jest ok?
Dziewczyny bo nie wytrzymałam i zrobilam test ale nie z porannego, 13dpo i może jakiś minimalny cień jest ale nawet nie uchwyce tego aparatem [emoji17] Cykle ok 32 dniowe [emoji53] Robiłam test amil płytkowy eh może serio nic nie będzie [emoji17][emoji17][emoji17]
Eh mam 13dpo, 22dc [emoji17][emoji17]Amil jest o czułości 25. Mi jako pierwszy najwyraźniejszą kreske pokazał ten z rossmana/ check&go i facelle z rossmana również
Test o czulosci 25 + sikanie nie z porannego moczu moze nie za wiele pokazać [emoji57] ppwtorz rano najlepiej takim o czulosci 10 [emoji57][emoji110][emoji110]Eh mam 13dpo, 22dc [emoji17][emoji17]