reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej Kochane, życzę samych wysokich bet i pozytywnych testów w tym tygodniu!

Czytam Was cały czas, ale mało się odzywam, bo w tym miesiącu staranka zawieszone i wracamy od lipca jak już pisałam. Także trochę wietrzę głowę od tematu ciąży [emoji6]

Kamila to ja dopiero w poniedzialek mam mieć @. Dlatego na test jeszcze za wczesnie a już bym chciała zrobić :/
Wiem korci [emoji6]
Ja mam ten cykl krótszy bo owu byla wczesnie jakoś [emoji848]
Tez by mnie korcilo gdybym test miala pod ręką [emoji23] a tak to czekam do jutrzejszej temperatury i zobaczymy czy spada bo mysle ze ta dzisiejsza to zaburzona jest przez infekcje[emoji848]

Boże całą noc musiałam biegać do łazienki [emoji24] Nie wiem czy to zapalenie pęcherza bo nie czuje typowego takiego pieczenia czy bólu po prostu taki ucisk jakby mi się chciało, lecę do łazienki a tam ledwo nasiusiam [emoji23] Czuje ucisk jakby mi się chciało cały czas

Boże całą noc musiałam biegać do łazienki [emoji24] Nie wiem czy to zapalenie pęcherza bo nie czuje typowego takiego pieczenia czy bólu po prostu taki ucisk jakby mi się chciało, lecę do łazienki a tam ledwo nasiusiam [emoji23] Czuje ucisk jakby mi się chciało cały czas
Mam obecnie to samo, casem tylko pecherz zaboli ale glownie wlasnie to ze z siusianiem problem, z tym ze u mnie do tego nerki bolą, od poczatku roku 3 raz mnie dopadło [emoji849]
Przez to nie wiem jeszcze na czym stoje [emoji23] tak bym chciala moc wierzyc ze ta temperatura dzis nie byla zaburzona przez goraczke tylko ze to znak ze cos sie wykluwa [emoji14][emoji7]
U mnie dzis 12dpo i tak bym juz chciala wiedziec [emoji14]

Mam obecnie to samo, casem tylko pecherz zaboli ale glownie wlasnie to ze z siusianiem problem, z tym ze u mnie do tego nerki bolą, od poczatku roku 3 raz mnie dopadło [emoji849]
Przez to nie wiem jeszcze na czym stoje [emoji23] tak bym chciala moc wierzyc ze ta temperatura dzis nie byla zaburzona przez goraczke tylko ze to znak ze cos sie wykluwa [emoji14][emoji7]
U mnie dzis 12dpo i tak bym juz chciala wiedziec [emoji14]
Ja chyba nigdy nie miałam zapalenia pęcherza [emoji23] Ale denerwuje mnie to już, bo nie mogę się skupić na niczym bo myślę tylko o tym, czy serio chce mi się sisiu czy nie i sprawdzam co chwile

Biedne jesteśmy [emoji17] Ja dziś 13dpo [emoji17]

dziewczyny a czy któraś z was może pracuje, bądź zna kogoś kto pracuje w urzędzie? zmieniam pracę, dostałam umowę na pół roku, czeka mnie przygotowanie do słuzby cywilnej i dopiero jak zdam egzamin dostanę umowę na czas nieokreślony (raczej formalność), czy w momencie jak zajdę w ciążę, czyli np po pół roku będąc w 5 m-cu ciąży (oczywiście nie zakładam że zajdę...) pracodawca (urząd) może zawiązać ze mną umowę na czas nieokreślony - oczywiście po pozytywnym egzaminie itp itd, ale też mogą być świniami i mnie celowo obleją na egzaminie żeby nie trzymać mnie na macierzyńskim, prawda?

eh miliard myśli na minutę

może faktycznie odpuszczę póki co CLO chociaż na trzy miesiące i niech się dzieje wola nieba

Hej dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne bety :-) a ja dziś miałam taki ładny sen że aż mi się humor poprawił :-) śniło mi się że robiłam test ciążowy i były dwie kreseczki byłam tak szczęśliwa że ciągle patrzyłam na test czy aby napewno to prawda i aby tylko ta kreska nie zniknęła :-) oby kiedyś ten sen się spełnił

reklama
Mi wczoraj mąż powiedział, że śniło mu się, że jestem w ciąży :D haha, oby to był sen proroczy.
Ogólnie dziś czuje jakiś dziwny ucisk niby w brzuchu niby niżej, nie umiem tego określić :/ tak jakby coś z szyjka się działo.
Może jednak coś tam się działo, albo sobie wkręcam.. Nie wiem :/

Do góry