reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja jutro lecę po testy [emoji23][emoji173] Tylko nie wiem kiedy testować czy mi coś wyjdzie już. Może jutro coś spróbuje, jutro już 13dpo, 22 dc. Cykle mam teraz takie 31-32 ale z racji na owu szybszą w 9 dc to może coś już zacznie wychodzić [emoji2]

reklama
Dziewczyny pozytyw wczoraj nie?

Załączniki

• 20180603_161009.jpg
    20180603_161009.jpg
    924,8 KB · Wyświetleń: 188
Hoho ale popisalyscie :laugh2: dopiero teraz Was nadrobilam :) byliśmy u rodziców na obiedzie, potem u dziadków na chwilę w sklepie i zlecialo :) u mnie jutro 24 dc i zacznie się nerwowka; ) tak jak cały czas pisze nie chce wpaść w wir wkrecania sobie objawów dlatego ich nie obserwuję ale albo mi się wydaje albo czuję takie delikatne klucia, pieczenia tam na dole, takie dziwne uczucie ale naprawdę delikatne :) więc pewnie mi się wydaje :-D malina na tym trzecim teście ja też widzę kreskę więc leć na betę :tak:

Tak to u mnie wygląda ale albo sobie wkrecam albo widze na tescie ostatnim lekki cień.. Ale moze ja go widzę bo widziec chcę.. Sama nie wiem. W kazdym razie pojade o 7.30 na bete rozchwiac fantazje moja i przestanę wam tu zatruwac :p

ale jakic cienki ten cien wiec pewnie wkrecam;p
a ten pozytywny strasznie zżółkł... wam tez tak po czasie się dzieje? może wadliwy był..
Nic nam nie zatruwasz;) zapewniasz nam emocje, my tu wszystkie przeżywamy razem z Tobą i kibicujemy:) ja tam widzę na tym ostatnim tescie kreskę, nawet nie trzeba jej wypatrywac, widać ja na pierwszy rzut oka:tak: leć jutro na betę koniecznie i chwal się nam tu wynikami:tak:
Dziewczyny pozytyw wczoraj nie?
Wygląda, że wczoraj pozytyw:tak: działaj kochana, działaj:D:p

Przypomina mi się sytuacja z 2009 roku kiedy to mialam najdluzszy porod w historii BB;p gdzies na grudniowkach 2009 na liscie maluszkow jest to zaznaczone. tez byly emocje.
kurde no 2 kreski sa cos sie dzieje tylko czy aby to czego ja pragnę... chyba nie bede dzis spac

Przypomina mi się sytuacja z 2009 roku kiedy to mialam najdluzszy porod w historii BB;p gdzies na grudniowkach 2009 na liscie maluszkow jest to zaznaczone. tez byly emocje.
kurde no 2 kreski sa cos sie dzieje tylko czy aby to czego ja pragnę... chyba nie bede dzis spac

Kochana to nie cień a lekka kreska. Zobacz moje z 9po
IMG_2985.JPG

Po ciuchtku gratuluje i z tego co piszesz to objawy masz jak ja... [emoji16] ale extra [emoji846] miałybyśmy termin praktycznie w tym samym czasie [emoji846]

@Kasienka pozytyw wczoraj( u mnie w tym cyklu identyczne wychodziły. Mieliście jak coś podziałałac? [emoji16]

A dzisiaj jestem w 12dpo i testy z dziś wyglądają tak. Ten środkowy o czułości 25
Lecę jutro na powtórkę bety. Oby przyrastała odpowiednio [emoji846]
Zobacz załącznik 863492

Załączniki

• IMG_2985.JPG
    IMG_2985.JPG
    185,1 KB · Wyświetleń: 562
Ostatnia edycja:
Kochana to nie cień a lekka kreska. Zobacz moje z 9poZobacz załącznik 863489
Po ciuchtku gratuluje i z tego co piszesz to objawy masz jak ja... [emoji16] ale extra [emoji846] miałybyśmy termin praktycznie w tym samym czasie [emoji846]

@Kasienka pozytyw wczoraj( u mnie w tym cyklu identyczne wychodziły. Mieliście jak coś podziałałac? [emoji16]

A dzisiaj jestem w 12dpo i testy z dziś wyglądają tak. Ten środkowy o czułości 25
Lecę jutro na powtórkę bety. Oby przyrastała odpowiednio [emoji846]
Zobacz załącznik 863492
Wychodziłby mi 13 luty ale kto wie... córkę 2 tyg przenosiłam ale kazda ciaza inna. Najpierw muszę ją jutro potwierdzić.

reklama
Do góry