reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja jutro lecę po testy [emoji23][emoji173] Tylko nie wiem kiedy testować czy mi coś wyjdzie już. Może jutro coś spróbuje, jutro już 13dpo, 22 dc. Cykle mam teraz takie 31-32 ale z racji na owu szybszą w 9 dc to może coś już zacznie wychodzić [emoji2]

reklama
Dziewczyny pozytyw wczoraj nie?

Załączniki

• 20180603_161009.jpg
    20180603_161009.jpg
    924,8 KB · Wyświetleń: 184
Hoho ale popisalyscie :laugh2: dopiero teraz Was nadrobilam :) byliśmy u rodziców na obiedzie, potem u dziadków na chwilę w sklepie i zlecialo :) u mnie jutro 24 dc i zacznie się nerwowka; ) tak jak cały czas pisze nie chce wpaść w wir wkrecania sobie objawów dlatego ich nie obserwuję ale albo mi się wydaje albo czuję takie delikatne klucia, pieczenia tam na dole, takie dziwne uczucie ale naprawdę delikatne :) więc pewnie mi się wydaje :-D malina na tym trzecim teście ja też widzę kreskę więc leć na betę :tak:

Tak to u mnie wygląda ale albo sobie wkrecam albo widze na tescie ostatnim lekki cień.. Ale moze ja go widzę bo widziec chcę.. Sama nie wiem. W kazdym razie pojade o 7.30 na bete rozchwiac fantazje moja i przestanę wam tu zatruwac :p

ale jakic cienki ten cien wiec pewnie wkrecam;p
a ten pozytywny strasznie zżółkł... wam tez tak po czasie się dzieje? może wadliwy był..
Nic nam nie zatruwasz;) zapewniasz nam emocje, my tu wszystkie przeżywamy razem z Tobą i kibicujemy:) ja tam widzę na tym ostatnim tescie kreskę, nawet nie trzeba jej wypatrywac, widać ja na pierwszy rzut oka:tak: leć jutro na betę koniecznie i chwal się nam tu wynikami:tak:
Dziewczyny pozytyw wczoraj nie?
Wygląda, że wczoraj pozytyw:tak: działaj kochana, działaj:D:p

Przypomina mi się sytuacja z 2009 roku kiedy to mialam najdluzszy porod w historii BB;p gdzies na grudniowkach 2009 na liscie maluszkow jest to zaznaczone. tez byly emocje.
kurde no 2 kreski sa cos sie dzieje tylko czy aby to czego ja pragnę... chyba nie bede dzis spac

Przypomina mi się sytuacja z 2009 roku kiedy to mialam najdluzszy porod w historii BB;p gdzies na grudniowkach 2009 na liscie maluszkow jest to zaznaczone. tez byly emocje.
kurde no 2 kreski sa cos sie dzieje tylko czy aby to czego ja pragnę... chyba nie bede dzis spac

Kochana to nie cień a lekka kreska. Zobacz moje z 9po
IMG_2985.JPG

Po ciuchtku gratuluje i z tego co piszesz to objawy masz jak ja... [emoji16] ale extra [emoji846] miałybyśmy termin praktycznie w tym samym czasie [emoji846]

@Kasienka pozytyw wczoraj( u mnie w tym cyklu identyczne wychodziły. Mieliście jak coś podziałałac? [emoji16]

A dzisiaj jestem w 12dpo i testy z dziś wyglądają tak. Ten środkowy o czułości 25
Lecę jutro na powtórkę bety. Oby przyrastała odpowiednio [emoji846]
Zobacz załącznik 863492

Załączniki

• IMG_2985.JPG
    IMG_2985.JPG
    185,1 KB · Wyświetleń: 555
Ostatnia edycja:
Kochana to nie cień a lekka kreska. Zobacz moje z 9poZobacz załącznik 863489
Po ciuchtku gratuluje i z tego co piszesz to objawy masz jak ja... [emoji16] ale extra [emoji846] miałybyśmy termin praktycznie w tym samym czasie [emoji846]

@Kasienka pozytyw wczoraj( u mnie w tym cyklu identyczne wychodziły. Mieliście jak coś podziałałac? [emoji16]

A dzisiaj jestem w 12dpo i testy z dziś wyglądają tak. Ten środkowy o czułości 25
Lecę jutro na powtórkę bety. Oby przyrastała odpowiednio [emoji846]
Zobacz załącznik 863492
Wychodziłby mi 13 luty ale kto wie... córkę 2 tyg przenosiłam ale kazda ciaza inna. Najpierw muszę ją jutro potwierdzić.

reklama
Do góry