D
Deleted member 181275
Gość
@KatiNails piękna sesja! Jestem zakochana [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze to chyba jeszcze nie, na pewno nie do końca tzn. widzę te kreski, tą pozytwyną bete, czuję się inaczej i czuje, że coś tam się dzieje - bo serio to czuć, ale chyba jeszcze do mnie nie dociera... może jeszcze boję cię cieszyć, jak minie termin @ i nie przyjdzie i jutrzejsza beta będzie odpowiednio przyrastała to odetchnę ale cieszę się bardzo. Ciężko jest mi nawet to opisać, jest po prostu inaczej Mam nadzieje, że niedługo się przekonasz :*@ForgetMeeNot działamy, choć narazie typowo dla przyjemności bo narazie za wcześnie żeby dzieci z tego były 
Tak też właśnie się z mężem zastanawialiśmy, że może coś się odblokowało przez te 2 stymulacje... Sama nie wiem oby tak bylo
Cieszę się, że kreski ciemnieją i mam nadzieję, że jutrzejsza beta będzie przepiekna jak tam? Dotarło do Ciebie? Ja się często zastanawiam jak to jest... Bo niby człowiek chce i planuje, ale mam wrażenie, że jak się dowie to, to i tak jest jakiegoś rodzaju szok
Trzyma za to mocno kciukiA może jednak nam się uda i będziemy się cieszyć razem [emoji3][emoji3][emoji3]
Na tym trzecim teście ta kreska pojawiła Ci się po jakim czasie.?Tak to u mnie wygląda ale albo sobie wkrecam albo widze na tescie ostatnim lekki cień.. Ale moze ja go widzę bo widziec chcę.. Sama nie wiem. W kazdym razie pojade o 7.30 na bete rozchwiac fantazje moja i przestanę wam tu zatruwac
do 5min ale taka cienka jest wiec moze to przypadkowy cień na teście.Na tym trzecim teście ta kreska pojawiła Ci się po jakim czasie.?
Tak to u mnie wygląda ale albo sobie wkrecam albo widze na tescie ostatnim lekki cień.. Ale moze ja go widzę bo widziec chcę.. Sama nie wiem. W kazdym razie pojade o 7.30 na bete rozchwiac fantazje moja i przestanę wam tu zatruwac
ale jakic cienki ten cien wiec pewnie wkrecam;p
a ten pozytywny strasznie zżółkł... wam tez tak po czasie się dzieje? może wadliwy był..
Czyli jednak widzicie to coś cienkie;p lecę jutro;pZobacz załącznik 863469
Tutaj widać gdzie jest cień, na pierwszym najmocniejszy, na środkowym w ogóle nic nie widzę i dopiero lekki cień na ostatnim. Kochana jutro leć na betę, to badanie rozwieje twoje wątpliwości.