reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@ForgetMeeNot działamy, choć narazie typowo dla przyjemności ;) bo narazie za wcześnie żeby dzieci z tego były  ;) :p
Tak też właśnie się z mężem zastanawialiśmy, że może coś się odblokowało przez te 2 stymulacje... Sama nie wiem oby tak bylo;)
Cieszę się, że kreski ciemnieją i mam nadzieję, że jutrzejsza beta będzie przepiekna:tak: jak tam? Dotarło do Ciebie? Ja się często zastanawiam jak to jest... Bo niby człowiek chce i planuje, ale mam wrażenie, że jak się dowie to, to i tak jest jakiegoś rodzaju szok;)
Szczerze to chyba jeszcze nie, na pewno nie do końca :) :) tzn. widzę te kreski, tą pozytwyną bete, czuję się inaczej i czuje, że coś tam się dzieje - bo serio to czuć, ale chyba jeszcze do mnie nie dociera... może jeszcze boję cię cieszyć, jak minie termin @ i nie przyjdzie i jutrzejsza beta będzie odpowiednio przyrastała to odetchnę :) ale cieszę się bardzo. Ciężko jest mi nawet to opisać, jest po prostu inaczej :) Mam nadzieje, że niedługo się przekonasz ;) :*
A może jednak nam się uda i będziemy się cieszyć razem [emoji3][emoji3][emoji3]
Trzyma za to mocno kciuki :)

Czyli jutro mogę spokojnie iść farbować włosy? Boże tak długo czekałam! Schodziłam z czarnego szamponem przeciwłupieżowym i wyglądam strasznie [emoji23] Odrosty są duże aż nie mogę na siebie patrzeć. I czekałam na wizytę i czekałam i w końcu jutro mam iść.

Właśnie coś takiego chce [emoji7]
Screenshot_20180502-200330.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180502-200330.jpg
    Screenshot_20180502-200330.jpg
    69,1 KB · Wyświetleń: 576
Ja się najbardziej boje, że z dnia na dzień to wszystko ucichnie. Te objawy, że piersi zrobią się normalne. I co chwile je sprawdzam [emoji23] Czy dalej są takie pełne spuchnięte. Boże ja jestem głupia ale od wczoraj chodzi za mną słodka marchewka. I kupiłam sobie słoik cały razem z kukurydzą i groszkiem [emoji134] Jestem tak głodna ostatnio.

Dziewczyny co brały metformine miałyście tak, że jak byłyście na leku to nie miałyście wg ochoty na słodkie a potem nagle znowu ochota i to taka nadmierna?
Bo ja na początku to miałam tak, że wszystko za słodkie. Dosłownie wszystko. Unikałam cukru jak ognia. A od kilku dni to mogłabym płakać jak nie dostanę cukru.

Tak to u mnie wygląda ale albo sobie wkrecam albo widze na tescie ostatnim lekki cień.. Ale moze ja go widzę bo widziec chcę.. Sama nie wiem. W kazdym razie pojade o 7.30 na bete rozchwiac fantazje moja i przestanę wam tu zatruwac :p

ale jakic cienki ten cien wiec pewnie wkrecam;p
a ten pozytywny strasznie zżółkł... wam tez tak po czasie się dzieje? może wadliwy był..

Załączniki

• IMG_20180603_174252_1.jpg
    IMG_20180603_174252_1.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 231
Tak to u mnie wygląda ale albo sobie wkrecam albo widze na tescie ostatnim lekki cień.. Ale moze ja go widzę bo widziec chcę.. Sama nie wiem. W kazdym razie pojade o 7.30 na bete rozchwiac fantazje moja i przestanę wam tu zatruwac :p
Na tym trzecim teście ta kreska pojawiła Ci się po jakim czasie.?

Na tym trzecim teście ta kreska pojawiła Ci się po jakim czasie.?
do 5min ale taka cienka jest wiec moze to przypadkowy cień na teście.

Jeszcze mam małe kotki w pomieszczeniu gospodarczym. Oby to był znak. to drugi miot w 3 tyg. Poprzednie oddalam fundacji i po 2tyg mamy kolejne tym razem starsze :p

Ostatnia edycja:

ale jakic cienki ten cien wiec pewnie wkrecam;p
a ten pozytywny strasznie zżółkł... wam tez tak po czasie się dzieje? może wadliwy był..
upload_2018-6-3_18-12-34.png

Tutaj widać gdzie jest cień, na pierwszym najmocniejszy, na środkowym w ogóle nic nie widzę i dopiero lekki cień na ostatnim. Kochana jutro leć na betę, to badanie rozwieje twoje wątpliwości. :)

Załączniki

• upload_2018-6-3_18-12-34.png
    upload_2018-6-3_18-12-34.png
    140,4 KB · Wyświetleń: 523
reklama
Do góry