reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ufff...ale naskrobałyście :) ::) :) czytałam i czytałam :) :)
Byłam
emoji7.png
tzn nie planowałam robić, ale koleżanka mojej klientki szukała modelki :) i tak wyszło spontanicznie
emoji23.png
KatiNails - cuuuuuuudna sesja i jak Ty przepięknie wyglądasz :) :) genialnie :) a jaki masz extra brzuszek :) :)
@Maliina, @Migdalove trzymam kciuki za pozytywne bety, jeszcze jest nadzieja! Może być przecież za wcześnie na testy.

@KatiNails piękne zdjęcia i ty piękna ❤️❤️

U mnie 8dc, ku mojemu zdziwieniu wczoraj po południu test owu pokazał mi jasna ale wyraźną kreskę. Więc może będzie wczesna owu o ile pęknie pęcherzyk a nie będzie rósł sobie i rósł jak w poprzednich naturalnych cyklach, w których nie miamam zastrzyku na pęknięcie... Monitoringu nie robię więc pewnie się i tak nie dowiem;)
Działaj Kochana :) :) może faktycznie organizm trochę się przyzwyczaił do stymulacji w poprzednich cyklach i jeszcze korzysta. MI w tym cyklu delikatna jasna kreska pokazała się w 7dc a wyraźna w 14dc, owu na pewno miałam w 15dc, Trzymam za Ciebie kciuki mooooooocno zaciśnięte i mam nadzieję, że z delikatnym poluzowaniem się teraz uda :) :) :) :* :*

@Migdalove na pewno tam cienia nie ma??? :)

@Mami_ami, @Klauduśka23 no ja miałam idenycznie praktycznie od owu, po owu śluz płodny, ból jajników i brzucha jak na @ plus uczucie rozciągania i ból krzyża,także trzymam za Was kciuki dziewczyny :) A jeśli chodzi o testy to wyglądało to u mnie tak: cień cienia na teście 8dpo, 9dpo wyraźniejsze kreski, 10dpo beta 27,77, dziś 12dpo i testy dzisiaj już naprawdę mają wyraźne krechy. Jutro lecę powtórzyć betę. Mam nadzieję, że dobrze przyrasta i że wszystko będzie ok, że @ nie przyjdzie i maleństwo będzie rosło...

@ForgetMeeNot działamy, choć narazie typowo dla przyjemności ;) bo narazie za wcześnie żeby dzieci z tego były  ;) :p
Tak też właśnie się z mężem zastanawialiśmy, że może coś się odblokowało przez te 2 stymulacje... Sama nie wiem oby tak bylo;)
Cieszę się, że kreski ciemnieją i mam nadzieję, że jutrzejsza beta będzie przepiekna:tak: jak tam? Dotarło do Ciebie? Ja się często zastanawiam jak to jest... Bo niby człowiek chce i planuje, ale mam wrażenie, że jak się dowie to, to i tak jest jakiegoś rodzaju szok;)

reklama
Ja tu nie umiem oznaczać więc mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumie [emoji23]

@Klauduśka23 ja Ci powiem, że ja chyba coś widzę w tym teście ale nie wiem, mam nadzieję, że będą dwie kreski ;*

@Kaamilaaa ja czasami też mam zwątpienia i też myślę czasem, że jednak ten okres będzie [emoji17]

@Magda2791 nie mów tak, nie możesz tak mówić [emoji17] Każda zasługuje na szczęście i na upragnione dziecko, jedne muszą się starać latami i sobie pomóc innym przychodzi to łatwo, nic nie poradzimy eh [emoji17] U mnie jak teraz nic nie będzie to będzie to 3cs.

@IrenaX ja też już zaczynam mieć takie myślenie, co by było, jak będzie wyglądać dzidzi, jaka płeć jakie będzie [emoji17]I też się nakręcam [emoji17]ale jak tu się nie nakręcać. Też już imiona mam wybrane [emoji23]

@nata$za88 moja znajoma o ciążę starała się już od 17 roku życia bo wiedziała, że będzie ciężko, jeden jajnik, pcos. Tzn leczyła się już od 17-tki bo ani miesiączek, zaczęło się coś dziać a zaszła w ciążę po półtorej roku starań, lekarze, leki, zastrzyki

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry