Klarnecik28
Aktywna w BB
Gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KatiNails - cuuuuuuudna sesja i jak Ty przepięknie wyglądasz genialnie a jaki masz extra brzuszekByłamtzn nie planowałam robić, ale koleżanka mojej klientki szukała modelki i tak wyszło spontanicznie
Działaj Kochana może faktycznie organizm trochę się przyzwyczaił do stymulacji w poprzednich cyklach i jeszcze korzysta. MI w tym cyklu delikatna jasna kreska pokazała się w 7dc a wyraźna w 14dc, owu na pewno miałam w 15dc, Trzymam za Ciebie kciuki mooooooocno zaciśnięte i mam nadzieję, że z delikatnym poluzowaniem się teraz uda :* :*@Maliina, @Migdalove trzymam kciuki za pozytywne bety, jeszcze jest nadzieja! Może być przecież za wcześnie na testy.
@KatiNails piękne zdjęcia i ty piękna
U mnie 8dc, ku mojemu zdziwieniu wczoraj po południu test owu pokazał mi jasna ale wyraźną kreskę. Więc może będzie wczesna owu o ile pęknie pęcherzyk a nie będzie rósł sobie i rósł jak w poprzednich naturalnych cyklach, w których nie miamam zastrzyku na pęknięcie... Monitoringu nie robię więc pewnie się i tak nie dowiem
Piękna sesjaByłam [emoji7]tzn nie planowałam robić, ale koleżanka mojej klientki szukała modelki i tak wyszło spontanicznie [emoji23]Zobacz załącznik 863325Zobacz załącznik 863327Zobacz załącznik 863328Zobacz załącznik 863329
Mnie też kusi ale czuję, że to nie ma sensu w moim przypadku. [emoji23]Mnie mega kusi, żeby jutro przed praca pójść na betę ale trochę się boje...
Mnie też kusi ale czuję, że to nie ma sensu w moim przypadku. [emoji23]
Wiadomo, może być różnie. ;p U mnie w pierwszej ciąży testy w ogóle nie pokazywały drugiej kreski mimo bardzo wysokiej bety więc niby warto iść na betę.A może jednak nam się uda i będziemy się cieszyć razem [emoji3][emoji3][emoji3]