reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Głównie chodzi o chemiczne opary, ale teraz kosmetyki już są robione tak aby były bezpieczne, ważne tylko by za dużo tego nie wdychać. A jednak w dużym pomieszczeniu z oknem nie ma opcji wdychania oparów. Bardziej niebezpieczne jest przebywanie w towarzystwie, które pali.

reklama
Dziewczyny wg czytałam gdzieś bo pojawił mi się śluz taki jakby płodny... czyli taki rozciągliwy jest go dużo od środy czyli 8 dni od owulacji, mogę go wyciągać i wyciągać jest go naprawdę dużo. ;o Przepraszam za określenie może to kogoś obrzydzić. I właśnie czytam, że taki śluz który pojawi się po owulacji może oznaczać niedomoge ciałka żółtego, czyli nie doszło do zapłodnienia? Nie utrzyma się nic? Inni piszą, że taki śluz po owulacji oznacza pierwsze objawy ciąży

Dziewczyny wg czytałam gdzieś bo pojawił mi się śluz taki jakby płodny... czyli taki rozciągliwy jest go dużo od środy czyli 8 dni od owulacji, mogę go wyciągać i wyciągać jest go naprawdę dużo. ;o Przepraszam za określenie może to kogoś obrzydzić. I właśnie czytam, że taki śluz który pojawi się po owulacji może oznaczać niedomoge ciałka żółtego, czyli nie doszło do zapłodnienia? Nie utrzyma się nic? Inni piszą, że taki śluz po owulacji oznacza pierwsze objawy ciąży
Kochana powiem Ci, że nadmiar śluzu robi się wtedy kiedy nosimy zbyt ciasną bieliznę, przylegającą, a już w ogóle jak wkładki się zakłada. Trzeba też brać pod uwagę ejakulat po stosunku, on nie musi od razu 'wylatywać' może nawet na drugi dzień stopniowo wychodzić. Ale niestety konkretnie nie ocenię bo lekarzem nie jestem. :)

Tez kilka dni temu miałam taki śluz i zastanawiałam się co to może być. Ale od wczoraj mam już taki kremowy wiec ciekawe co z tego wyjdzie.. Niby na teście było widać cień cienia ale jeszcze czekam do środy..

Ale dużo napisalyscie.... Ale dałam radę nadrobić :tak:
@Maliina trzymam kciuki za pozytywną betę :)
@Kaamilaaa prolaktyna nawet ponad normę bo w tym lab co robiłam badanie to norma do 25 była a gin mówi że nie jest zła... Już nawet dermatolog mi zasugerował że skoro się staram o dziecko to ta prolaktyna za wysoka a i na cerę lepiej jak będzie niższa
Ja bym w takim razie na twoim miejscu skonsultowala sie z innym ginem skoro wynik ponad norme a on nic nie robi.

Tez kilka dni temu miałam taki śluz i zastanawiałam się co to może być. Ale od wczoraj mam już taki kremowy wiec ciekawe co z tego wyjdzie.. Niby na teście było widać cień cienia ale jeszcze czekam do środy..
No ja Ci powiem, że mi organizm dziwnie się zachowuje [emoji23] Jak zobaczyłam ten śluz to zaczęłam płakać bo się bałam, że owu się przesunęła a przecież miałam monitoring i zaczęłam myśleć, że może dwie na raz jedna po drugiej [emoji23] I w sumie nie wiem o co chodzi ;o i co jakiś czas odzywa się jajnik z którego była owu. A już 12dpo ;o dziwne co? Najsilniejszy ból był w 6-7dpo typowo okresowy. Śluz mam od 8dpo. Piersi mam tak spuchnięte takie pełne są od 6-7dpo. A podczas samej owu były normalne [emoji23]

Nadrobie was potem dziewczyny bo tak czytałam mniej więcej co piszecie ale jestem na działeczce u teściów [emoji23] i tak zbytnio nie pisze żeby potem nie było [emoji23]

Od czwartku mnie pęcherz boli. Nie tak jak na zapalenie czy coś ale tak dziwnie. Jakbym cały czas miała wrażenie że chce siku [emoji23] ale nie chce i mnie ściska tam

No ja Ci powiem, że mi organizm dziwnie się zachowuje [emoji23] Jak zobaczyłam ten śluz to zaczęłam płakać bo się bałam, że owu się przesunęła a przecież miałam monitoring i zaczęłam myśleć, że może dwie na raz jedna po drugiej [emoji23] I w sumie nie wiem o co chodzi ;o i co jakiś czas odzywa się jajnik z którego była owu. A już 12dpo ;o dziwne co? Najsilniejszy ból był w 6-7dpo typowo okresowy. Śluz mam od 8dpo. Piersi mam tak spuchnięte takie pełne są od 6-7dpo. A podczas samej owu były normalne [emoji23]

Miałam identycznie, tylko ja nie miałam monitoringu ale byłam pewna, ze jestem po owu, a tu niespodzianka z tym śluzem ok 4-5dpo. Mega dziwne [emoji3] i od tego czasu wciąż mnie boli w dole kręgosłupa No i prawy jajnik pobolewa co jakiś czas.
Mamy podobne objawy haha :D
Mam cicha nadzieje, ze może w tym cyklu jednak się udało.... :)

reklama
Miałam identycznie, tylko ja nie miałam monitoringu ale byłam pewna, ze jestem po owu, a tu niespodzianka z tym śluzem ok 4-5dpo. Mega dziwne [emoji3] i od tego czasu wciąż mnie boli w dole kręgosłupa No i prawy jajnik pobolewa co jakiś czas.
Mamy podobne objawy haha :D
Mam cicha nadzieje, ze może w tym cyklu jednak się udało.... :)
To masz podobnie do mnie, ciekawe co wyjdzie [emoji8]

Do góry