reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
♡♡♡♡♡♡♡♡
Wszystkiego dobrego dla Waszych dzieciaków w dniu ich święta. Uśmiechu, zdrówka i szczęśliwych rodziców!
☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Gratulacje! dla nowych mam //!

reklama
@ForgetMeeNot zarażam się jak tylko się da, choć czuję, że ten cykl też nie będzie mój. Po prostu nie wierzę ,że jak wszystko było stymulowane i idealne i nie wyszło to że wyjdzie na naturalnym cyklu z moimi nie pękajacymi pęcherzykami;) ale przynajmniej nie będzie mi przykro w tym cyklu, bo w ogóle się nie nastawiam;)
Super, że masz już wizytę. To będzie 6tc? Może już serduszko będzie! ❤️❤️❤️ I zrób jeszcze TSH przed wizytą koniecznie.

@Dagaa11 potrzebuję konsultacji w sprawie leków na układ moczowy. Wyczytałam że furaginum nie jest polecana kobietom które się starają o dziecko, a mnie znowu łapie. Co innego mogę sobie kupić?

@Velvetka, oczywiście, ze możesz [emoji846] [emoji16]przesyłam fluorku z całą mocą
@Fleur86, a może bez monitoringu w tym cyklu, a po wcześniejszych stymulacjach po prostu samo wyjdzie czego z całego serca Ci życzę [emoji846]
Odnośnie wizyty to może być trochę za wcześnie ale mysle, ze wstępnie już na pewno gin powinien coś zobaczyć bo tl będzie dokładnie pierwszy dzień 6 tygodnia [emoji846] a TSH zrobie oczywiście [emoji846][emoji8]

Spac nie mogę. Mam jakies skurcze macicy. Doslownie jakby mi ktoś od wewnątrz skrobal.. Dziwne uczucie..

reklama
Do góry