reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
JESSSSST!!! GRATULACJE!
Ale się cieszę!!

To nie cień[emoji7] Gratulacje, czyli to prawda że tu pozytywy lecą grupami[emoji3] Ostatnio były 3 pod rząd, to teraz czekamy na kolejne[emoji6]
Tak, tak! Zauważyłam ta tendencję ;) czekamy na więcej! :tak:

Dziewczyn, bardzo baaaaaaardzo Wam dziękuję :) kochane jesteście :* :* :* <3 <3 <3
Jestem po prostu przeszczęśliwa i mam nadzieje, że w poniedziałek beta odpowiednio przyrośnie ::) Póki co to jeszcze to do mnie nie dociera kompletnie :)
GRATULACJE!!!! ❤️❤️❤️❤️
Cieszę się jakbyś była ode mnie z rodziny! Aż w pracy się pytają dlaczego szczerzę zęby do telefonu
I jaki piękny progesteron!!!
Dziękuję :* :* jesteś kochana :) :* mam nadzieję, że niedługo spotkamy się u naszego doktorka. Ja umówiłam się dzisiaj na 12.06. Zarażam Cię jak tylko mogę :)
Gratulacje Kochana!!!:wink: Coraz więcej kreseczek :tak: ciekawe kiedy ja do Was dołączę :oops:
Mam nadzieję, że już za chwilę :) :) Trzymam kciuki :)
U mnie wlasnie przyszla @ :( to bedzie 5cs
Przykro mi bardzo :( mam nadzieję, ze to będzie ostatni cykl staraniowy
nie zaglądałam nawet czy jest już taki wątek, jak jest z chęcią dołączę bo wg pierwszego dnia osttaniej @ termin wychodzi mi na 12.02. :D
Gratuluję! :D No i czekam na obiecane lutówki :) ;-) ;)
jak jest już wątek do się oczywiście podpinam :) :) :)
Skąd ja to znam. Miałam dokładnie to samo ale Pani stwierdzila ze jest taki upał że nie ma siły myśleć o czułosciach testu;p
Gratulacje!!!
Proszę zaraź mnie ciążą!
:) :) już chyba nie muszę :) GRATULUJĘ :) :) :) to nie cień a kreska :), który masz dpo dziś ? i kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej @?
To juz pozytyw czy kreska ma byc ciemniejsza?
Dziękuję Kasiu :) a jeśli chodzi o kreskę to moja najciemniejsza była właśnie taka. ZObacz jeszcze jutro i będziesz miała jasność :)
Dziewczyny wyjdzie mi test w 28dc? Owu była w 9dc. I jest właśnie 10 dni po owu. 28 dc będzie 10 czerwca i mamy swoje święto z narzeczonym i chciałam zrobić test jeżeli coś wyjdzie to będzie taka mała niespodzianka jeżeli wg mi wyjdzie. To będzie 4 - 5 dni około przed terminem miesiączki. Nie wiem czy robić tak szybko ale z racji na wcześniejszą owu to może już coś wyjdzie
Mi konkretny cień, jasa kreska wyszła w 24dc, 9 dpo więc jest taka możliwość jak najbardziej, Dzisiaj mam 10dpo i beta 27,77 :)
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
emoji4.png

jestem już po jednym poronieniu w lutym i staramy się dalej, niestety póki co cisza.. Jestem już teoretycznie 8dp, jednak ostatnio zauważyłam typowy śluz płodny, który trwał ok 2 dni.. Dziwne, miała któraś z was taka sytuacje?
Jasne. Witaj i rozgość się :) ja też miałam tali ślluz jak Ty, w 8 dpo cień cienia widoczny chyba tylko dla mnie, dziś 10dpo i beta 27,77 - kreska na teście już widoczna więc może to to właśnie ::)
Mi pozytywny test ciążowy wyszedł 9 dpo.
u mnie teeeeeż :)
Dziewczyny a przy zagnieżdżeniu czułyście coś? Miałyście jakieś plamienie ? Ile dni po już miałyście objawy ?
jeśli chodzi o zagnieżdżenie to chyba nic, ale od owu praktycznie w tym cyklu bolą mnie jajniki i brzuch jak na @ może 1-2 dni miałam bez żadnych dolegliwości, a od wczoraj to już konkretny ból brzucha jak na @, do tego naprawde duuuży ból piersi, nie mogę się wręcz do niech dotknąć, plus ból krzyża i od 2 dni uczucie takiego rozciągania...
Gratuluje!!! Mowilam ze ja tam widzialam cien na Twoim tescie ;)
Dziękuję :) :)
ForgetMeeNot ale super gratuluję <3 Ja mam jeszcze tydzień do testowania Ale mi się będzie dłużyło :errr: kluja mnie jajniki ale nic sobie nie wyobrazam,bo jakbym się tylko skupiła to mialabym wszystkie objawy ciąży wraz z mdlosciami :-) :)
to czekanie jest najgorsze, dlaatego ja zaczęłam w 8dpo :) trzymam kciuki za pozytyw

Teraz będę się doszukiwać spiskow. Bo po pracy po 14 robilam test i negatywny a juz wieczorem pozytywny ale ta kreska nie pojawila siw od razu tak około 3min czekalam.

@ForgetMeeNot jestem 7dpo a pierwszy dzien ostatniej @ mialam 9 maja.

Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Moj wykres prowadzony jest byle jak bo to 1 cykl. Później zawsze bardziej sie staram :p

Ostatnia edycja:
Dziewczyn, bardzo baaaaaaardzo Wam dziękuję :) kochane jesteście :* :* :* <3 <3 <3
Jestem po prostu przeszczęśliwa i mam nadzieje, że w poniedziałek beta odpowiednio przyrośnie ::) Póki co to jeszcze to do mnie nie dociera kompletnie :)

Dziękuję :* :* jesteś kochana :) :* mam nadzieję, że niedługo spotkamy się u naszego doktorka. Ja umówiłam się dzisiaj na 12.06. Zarażam Cię jak tylko mogę :)

Mam nadzieję, że już za chwilę :) :) Trzymam kciuki :)

Przykro mi bardzo :( mam nadzieję, ze to będzie ostatni cykl staraniowy

nie zaglądałam nawet czy jest już taki wątek, jak jest z chęcią dołączę bo wg pierwszego dnia osttaniej @ termin wychodzi mi na 12.02. :D

jak jest już wątek do się oczywiście podpinam :) :) :)

:) :) już chyba nie muszę :) GRATULUJĘ :) :) :) to nie cień a kreska :), który masz dpo dziś ? i kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej @?

Dziękuję Kasiu :) a jeśli chodzi o kreskę to moja najciemniejsza była właśnie taka. ZObacz jeszcze jutro i będziesz miała jasność :)

Mi konkretny cień, jasa kreska wyszła w 24dc, 9 dpo więc jest taka możliwość jak najbardziej, Dzisiaj mam 10dpo i beta 27,77 :)

Jasne. Witaj i rozgość się :) ja też miałam tali ślluz jak Ty, w 8 dpo cień cienia widoczny chyba tylko dla mnie, dziś 10dpo i beta 27,77 - kreska na teście już widoczna więc może to to właśnie ::)

u mnie teeeeeż :)

jeśli chodzi o zagnieżdżenie to chyba nic, ale od owu praktycznie w tym cyklu bolą mnie jajniki i brzuch jak na @ może 1-2 dni miałam bez żadnych dolegliwości, a od wczoraj to już konkretny ból brzucha jak na @, do tego naprawde duuuży ból piersi, nie mogę się wręcz do niech dotknąć, plus ból krzyża i od 2 dni uczucie takiego rozciągania...

Dziękuję :) :)

to czekanie jest najgorsze, dlaatego ja zaczęłam w 8dpo :) trzymam kciuki za pozytyw
Ja dziś też 10dpo ale jeszcze czekam z testem bo się boję [emoji17] mnie też w tym cyklu bolą jajniki od samej owu i też bóle jak na @ Czasami jest spokój i nie bolą a czasem dadzą znać o sobie wlasnie. 6-7dpo miałam bóle jak na @ typowe. I piersi też bomby [emoji23]

Cześć dziewczyny, nie udzielam się tu ale codziennie czytam co tu piszecie.:)GRATULUJĘ Wam kochane pozytywnych testów. U mnie 2dc, jestem rozczarowana znowu się nie udało a @ 2dni przed czasem...będziemy zaczynać 3cs. Nie ukrywam, że przykro mi. Po raz kolejny się nie udalo pomimo ciągłych starań...może moja głowa już nie myśli normalnie tylko czy tym razem się udało...zamierzam kupić reraz testy owulacujne. Przecież musi się udać...:-( :(

Teraz będę się doszukiwać spiskow. Bo po pracy po 14 robilam test i negatywny a juz wieczorem pozytywny ale ta kreska nie pojawila siw od razu tak około 3min czekalam.

@ForgetMeeNot jestem 7dpo a pierwszy dzien ostatniej @ mialam 9 maja.

Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Moj wykres prowadzony jest byle jak bo to 1 cykl. Później zawsze bardziej sie staram :p

O rany [emoji846][emoji846] miałybyśmy termin praktycznie tego samego dnia. Ja zaledwie dzień wcześniej [emoji846] powtórz jutro test koniecznie [emoji846]

reklama
Ja dziś też 10dpo ale jeszcze czekam z testem bo się boję [emoji17] mnie też w tym cyklu bolą jajniki od samej owu i też bóle jak na @ Czasami jest spokój i nie bolą a czasem dadzą znać o sobie wlasnie. 6-7dpo miałam bóle jak na @ typowe. I piersi też bomby [emoji23]

To identycznie jak u mnie [emoji846]

Do góry