IrenaX
Fanka BB :)
No teraz widać!!! Po cichutku gratulujeee!Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No teraz widać!!! Po cichutku gratulujeee!Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
JESSSSST!!! GRATULACJE!Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
Tak, tak! Zauważyłam ta tendencję czekamy na więcej!To nie cień[emoji7] Gratulacje, czyli to prawda że tu pozytywy lecą grupami[emoji3] Ostatnio były 3 pod rząd, to teraz czekamy na kolejne[emoji6]
Jeest! [emoji813] Gratuluję! [emoji813]Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
Dziękuję :* :* jesteś kochana :* mam nadzieję, że niedługo spotkamy się u naszego doktorka. Ja umówiłam się dzisiaj na 12.06. Zarażam Cię jak tylko mogęGRATULACJE!!!!
Cieszę się jakbyś była ode mnie z rodziny! Aż w pracy się pytają dlaczego szczerzę zęby do telefonu
I jaki piękny progesteron!!!
Mam nadzieję, że już za chwilę Trzymam kciukiGratulacje Kochana!!! Coraz więcej kreseczek ciekawe kiedy ja do Was dołączę
Przykro mi bardzo mam nadzieję, ze to będzie ostatni cykl staraniowyU mnie wlasnie przyszla @ to bedzie 5cs
jak jest już wątek do się oczywiście podpinamGratuluję! No i czekam na obiecane lutówki
już chyba nie muszę GRATULUJĘ to nie cień a kreska , który masz dpo dziś ? i kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej @?Skąd ja to znam. Miałam dokładnie to samo ale Pani stwierdzila ze jest taki upał że nie ma siły myśleć o czułosciach testu;p
Gratulacje!!!
Proszę zaraź mnie ciążą!
Dziękuję Kasiu a jeśli chodzi o kreskę to moja najciemniejsza była właśnie taka. ZObacz jeszcze jutro i będziesz miała jasnośćTo juz pozytyw czy kreska ma byc ciemniejsza?
Mi konkretny cień, jasa kreska wyszła w 24dc, 9 dpo więc jest taka możliwość jak najbardziej, Dzisiaj mam 10dpo i beta 27,77Dziewczyny wyjdzie mi test w 28dc? Owu była w 9dc. I jest właśnie 10 dni po owu. 28 dc będzie 10 czerwca i mamy swoje święto z narzeczonym i chciałam zrobić test jeżeli coś wyjdzie to będzie taka mała niespodzianka jeżeli wg mi wyjdzie. To będzie 4 - 5 dni około przed terminem miesiączki. Nie wiem czy robić tak szybko ale z racji na wcześniejszą owu to może już coś wyjdzie
Jasne. Witaj i rozgość się ja też miałam tali ślluz jak Ty, w 8 dpo cień cienia widoczny chyba tylko dla mnie, dziś 10dpo i beta 27,77 - kreska na teście już widoczna więc może to to właśnie :Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
jestem już po jednym poronieniu w lutym i staramy się dalej, niestety póki co cisza.. Jestem już teoretycznie 8dp, jednak ostatnio zauważyłam typowy śluz płodny, który trwał ok 2 dni.. Dziwne, miała któraś z was taka sytuacje?
u mnie teeeeeżMi pozytywny test ciążowy wyszedł 9 dpo.
jeśli chodzi o zagnieżdżenie to chyba nic, ale od owu praktycznie w tym cyklu bolą mnie jajniki i brzuch jak na @ może 1-2 dni miałam bez żadnych dolegliwości, a od wczoraj to już konkretny ból brzucha jak na @, do tego naprawde duuuży ból piersi, nie mogę się wręcz do niech dotknąć, plus ból krzyża i od 2 dni uczucie takiego rozciągania...Dziewczyny a przy zagnieżdżeniu czułyście coś? Miałyście jakieś plamienie ? Ile dni po już miałyście objawy ?
DziękujęGratuluje!!! Mowilam ze ja tam widzialam cien na Twoim tescie
to czekanie jest najgorsze, dlaatego ja zaczęłam w 8dpo trzymam kciuki za pozytywForgetMeeNot ale super gratuluję <3 Ja mam jeszcze tydzień do testowania Ale mi się będzie dłużyło kluja mnie jajniki ale nic sobie nie wyobrazam,bo jakbym się tylko skupiła to mialabym wszystkie objawy ciąży wraz z mdlosciami
Ja dziś też 10dpo ale jeszcze czekam z testem bo się boję [emoji17] mnie też w tym cyklu bolą jajniki od samej owu i też bóle jak na @ Czasami jest spokój i nie bolą a czasem dadzą znać o sobie wlasnie. 6-7dpo miałam bóle jak na @ typowe. I piersi też bomby [emoji23]Dziewczyn, bardzo baaaaaaardzo Wam dziękuję kochane jesteście :* :* :* <3 <3 <3
Jestem po prostu przeszczęśliwa i mam nadzieje, że w poniedziałek beta odpowiednio przyrośnie : Póki co to jeszcze to do mnie nie dociera kompletnie
Dziękuję :* :* jesteś kochana :* mam nadzieję, że niedługo spotkamy się u naszego doktorka. Ja umówiłam się dzisiaj na 12.06. Zarażam Cię jak tylko mogę
Mam nadzieję, że już za chwilę Trzymam kciuki
Przykro mi bardzo mam nadzieję, ze to będzie ostatni cykl staraniowy
nie zaglądałam nawet czy jest już taki wątek, jak jest z chęcią dołączę bo wg pierwszego dnia osttaniej @ termin wychodzi mi na 12.02.
jak jest już wątek do się oczywiście podpinam
już chyba nie muszę GRATULUJĘ to nie cień a kreska , który masz dpo dziś ? i kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej @?
Dziękuję Kasiu a jeśli chodzi o kreskę to moja najciemniejsza była właśnie taka. ZObacz jeszcze jutro i będziesz miała jasność
Mi konkretny cień, jasa kreska wyszła w 24dc, 9 dpo więc jest taka możliwość jak najbardziej, Dzisiaj mam 10dpo i beta 27,77
Jasne. Witaj i rozgość się ja też miałam tali ślluz jak Ty, w 8 dpo cień cienia widoczny chyba tylko dla mnie, dziś 10dpo i beta 27,77 - kreska na teście już widoczna więc może to to właśnie :
u mnie teeeeeż
jeśli chodzi o zagnieżdżenie to chyba nic, ale od owu praktycznie w tym cyklu bolą mnie jajniki i brzuch jak na @ może 1-2 dni miałam bez żadnych dolegliwości, a od wczoraj to już konkretny ból brzucha jak na @, do tego naprawde duuuży ból piersi, nie mogę się wręcz do niech dotknąć, plus ból krzyża i od 2 dni uczucie takiego rozciągania...
Dziękuję
to czekanie jest najgorsze, dlaatego ja zaczęłam w 8dpo trzymam kciuki za pozytyw
To juz konkretna kreska, raczej nie ma mowy o pomylce! Powtorz z porannego moczu gratuluje!!Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
Teraz będę się doszukiwać spiskow. Bo po pracy po 14 robilam test i negatywny a juz wieczorem pozytywny ale ta kreska nie pojawila siw od razu tak około 3min czekalam.
@ForgetMeeNot jestem 7dpo a pierwszy dzien ostatniej @ mialam 9 maja.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Moj wykres prowadzony jest byle jak bo to 1 cykl. Później zawsze bardziej sie staram
Ja dziś też 10dpo ale jeszcze czekam z testem bo się boję [emoji17] mnie też w tym cyklu bolą jajniki od samej owu i też bóle jak na @ Czasami jest spokój i nie bolą a czasem dadzą znać o sobie wlasnie. 6-7dpo miałam bóle jak na @ typowe. I piersi też bomby [emoji23]