reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć dziewczyny, nie udzielam się tu ale codziennie czytam co tu piszecie.:)GRATULUJĘ Wam kochane pozytywnych testów. U mnie 2dc, jestem rozczarowana znowu się nie udało a @ 2dni przed czasem...będziemy zaczynać 3cs. Nie ukrywam, że przykro mi. Po raz kolejny się nie udalo pomimo ciągłych starań...może moja głowa już nie myśli normalnie tylko czy tym razem się udało...zamierzam kupić reraz testy owulacujne. Przecież musi się udać...:-( :(
Hej kochana! [emoji8] Zapraszamy śmiało do nas [emoji8] Mi w zeszłym cyklu też się nie udało i mam nadzieję, że ten okaże się owocny więc nie ma co się dołować ;* Rozumiem, że Ci przykro a coś się dzieje? Robiłaś badania wszystko jest w porządku? Może coś jest nie tak i się nie udaje

reklama
Jasne. Witaj i rozgość się :) ja też miałam tali ślluz jak Ty, w 8 dpo cień cienia widoczny chyba tylko dla mnie, dziś 10dpo i beta 27,77 - kreska na teście już widoczna więc może to to właśnie ::)

Oo to teraz dałaś mi cień nadziei, może jutro zrobię rano test.. Zobaczę czy się odważę, bardzo bym chciała żeby to było to :)
Ogólnie dziś cały dzień bolą mnie plecy i brzuch jakby na @ ale lżej, a jak wróciłam z pracy to od razu wylądowałam w łóżku, tak mi się spac chciało :/ i na dodatek chyba coś mnie łapie, gardło mega boli :/

U mnie chyba @ przyjdzie, może i nie mam objawów na @ ale myślę, że jak zwykle niepotrzebnie dopatruje się cienia na teście. Jak tylko dostanę @ będziemy dzwonić do kliniki umówić się na badania nasienia.

Hej kochana! [emoji8] Zapraszamy śmiało do nas [emoji8] Mi w zeszłym cyklu też się nie udało i mam nadzieję, że ten okaże się owocny więc nie ma co się dołować ;* Rozumiem, że Ci przykro a coś się dzieje? Robiłaś badania wszystko jest w porządku? Może coś jest nie tak i się nie udaje
Tzn nie, że nie udzielam się tutaj ale nie pisałam ostatnio. Raczej nic się nie dzieje, badania robiłam wszystko było ok. Po prostu to chyba stres jaki miałam Przed ślubem, który był 19 maja. Tym się tłumaczę...

reklama
Teraz będę się doszukiwać spiskow. Bo po pracy po 14 robilam test i negatywny a juz wieczorem pozytywny ale ta kreska nie pojawila siw od razu tak około 3min czekalam.
Nic się nie doszukuj, mi 14 dni po owu wyszła kreska dopiero po przepisowych 5 min tak jak w instrukcji. I też się zdziwiłam że nie od razu. A teraz elegancko ciemnieje:)

Do góry