Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest cień[emoji3]gratuluję[emoji6]Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
To juz nawet nie jest cien tylko po prostu jasna kreska.... gratulacje <3 <3Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
Boje sie ze to sie okaże nieprawdą.Jest cień[emoji3]gratuluję[emoji6]
To nie cień[emoji7] Gratulacje, czyli to prawda że tu pozytywy lecą grupami[emoji3] Ostatnio były 3 pod rząd, to teraz czekamy na kolejne[emoji6]Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
Jutro z porannego powtórz,gwarantuje Ci że będzie ciemniejsza[emoji3]ja robiłam ten test parę razy.ciazy nie było to i cien nie wyszedł. A to już nawet nie cień tylko jasna kreska[emoji3]Boje sie ze to sie okaże nieprawdą.
AAAAA GRATULACJE!! jest kreseczka widoczna! Ale się cieszę kochana! Zrób jutro test z porannego moczu a najlepiej jedź na betę [emoji8] będzie dobrze [emoji8]Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
Bozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?
GratulacjeBozeeee nie wiem czy to prawda czy klamstwo ale jest cień ! Widze go. Nie chcę się cieszyc przedwcześnie ale czyzby sie udało?