Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Mamunia86 przykład podałas ekstremalny. Ja nie mówię, że pieniądze dają szczęście, że dzieci trzeba zapisywac na wszystkie zajęcia, ale fajnie mieć wybór. Będzie chciała chodzić na tenisa to będzie, pływanie? Ok ale jeśli nie będzie chciała nigdzie to też wporzadku. Niech sama zadecyduje, a ja jej w tym pomogę. Trzeba mierzyć siły na zamiary i nie rodzic dzieci na potęgę bo są takie słodkie tylko myśleć trzeba za co się je wychowa.
Ja mam przykład z drugiej strony mam koleżankę która nigdzie nigdy nie wyjeżdżala, nie potrafiła jeździć na rowerze bo po ptostu go nie miała. Dziewczyna wyrosła na bardzo zagubiona i niepewna siebie kobietę...
Myślę że każdej z nas chodzi o to samo o szczęście naszych dzieci.
Bez dwóch zdań miłość i troska są najważniejsze, ale miłością dziecka nie nakarmisz. Mało tego jeśli nie ma pieniędzy to człowiek bardzo się boi, stresuje i nie ma poczucia bezpieczeństwa. Nie trzeba być milionerem to oczywiste, ale jakaś tam stabilizacja jest ważna.
Ja mam przykład z drugiej strony mam koleżankę która nigdzie nigdy nie wyjeżdżala, nie potrafiła jeździć na rowerze bo po ptostu go nie miała. Dziewczyna wyrosła na bardzo zagubiona i niepewna siebie kobietę...
Myślę że każdej z nas chodzi o to samo o szczęście naszych dzieci.
Bez dwóch zdań miłość i troska są najważniejsze, ale miłością dziecka nie nakarmisz. Mało tego jeśli nie ma pieniędzy to człowiek bardzo się boi, stresuje i nie ma poczucia bezpieczeństwa. Nie trzeba być milionerem to oczywiste, ale jakaś tam stabilizacja jest ważna.