reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mi też teraz sporo wyszło, ale ja ogólnie mam cerę trądzikową także jestem przyzwyczajona. ;) Ale ten PMS jest mega. :x
Ja miałam kiedyś, ale teraz cieszyłam się cerą jaką zawsze chciałam mieć i znowu to samo... Jakieś syfki bolące. Jakby wulkan mi wybuchł na twarzy [emoji23] Nic nie mów ja ostatnio robię spiny o byle co [emoji23]

Ja miałam kiedyś, ale teraz cieszyłam się cerą jaką zawsze chciałam mieć i znowu to samo... Jakieś syfki bolące. Jakby wulkan mi wybuchł na twarzy [emoji23] Nic nie mów ja ostatnio robię spiny o byle co [emoji23]
A to ja bardziej mam takie dołki, nie spinam się [emoji23] No i te wulkany bolące... Też je mam xD

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa. Staram się z moim partnerem o dziecko i nic z tego nie wychodzi. W końcu zrobiłam badania tsh i mój wynik to 4.16. Jutro spróbuję się dostać do mojego lekarza rodzinnego. Co o tym sądzicie? Chyba trochę za wysoki wynik jak na starania? Mam 25lat

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa. Staram się z moim partnerem o dziecko i nic z tego nie wychodzi. W końcu zrobiłam badania tsh i mój wynik to 4.16. Jutro spróbuję się dostać do mojego lekarza rodzinnego. Co o tym sądzicie? Chyba trochę za wysoki wynik jak na starania? Mam 25lat
Słońce a robiłaś ft3 i ft4? Rzeczywiście tsh troszkę wysokie. Tsh dla kobiet starających najlepiej żeby było poniżej 2. Ale spokojnie lekarz przepisze leki na zbicie. Najlepiej jakbyś poszła do ginekologa - endokrynologa . Który by też właśnie specjalizował się w ginekologii. Ja tak mam właśnie.

Ja miałam tsh prawie 3. I też zbijałam. Teraz już chyba spadło poniżej 2. Bo dostałam silniejsze leki z racji starania o dziecko.

A powiedzcie mi jak dlugo trwalo zbijanie? Ft4 mam w normie.
U mnie to trwało. Miałam najmniejszą dawkę euthyroxu - 25 i zbijałam to od stycznia do maja i słabo spadało, praktycznie nic. Poprosiłam o większą dawkę i jestem na 50-tce euthyroxu obecnie i w końcu coś się rusza.

reklama
To mi się cera popsula po odstawieniu anty [emoji85] brałam od 17 roku życia, wiecten najgorszy okres trądzikowy przeszłam z idealną cerą a od nie całego roku poznaje uroki wulkanów [emoji23][emoji28]
A mi gorączka przeszła, jajniki dalej bolą, według nowych wyliczeń jest 3dc, @ pomału się kończy i uznałam że jadę z clo. Dziś wzięłam tabletkę, wezmę w 5 i 7dc. Dodatkowo siofor 3x500mg i zobaczymy czy jakaś owu do mnie zawita...

Do góry