reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja przeszłam i biochemiczną i pozamaciczną. Biochemiczna jeśli chodzi o objawy to była jak bardzo obfity i bardzo bolesny okres. Przez pozamaciczną o mało bym nie umarła - pękł jajowód, krwotok wewnętrzny.

O matko...nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. [emoji22] mogę spytać jakie miałaś objawy pozamacicznej?

Jakby sie wtedy okazało, że jednak ciąży nie ma to bym w to nie uwierzyła. Ja wiedzuałam, ze MUSZE tą kreske zobaczyć hahaha [emoji14]

Rany... tez tak mam w tym cyklu.. z jednej strony serio się nie nakręcam i co będzie to będzie,ale......., z drugiej strony, mam jakieś takie dziwne przeczucie, graniczące wręcz z nie wiem czym, bo z pewnością to nie.,ale z głębokim przekonaniem właśnie, z tez MUSZĘ ja teraz zobaczyć, tą druga kredke właśnie... No i weź zrozum kobietę [emoji23][emoji12]

O matko...nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. [emoji22] mogę spytać jakie miałaś objawy pozamacicznej?
Najpierw lekkie pobolewanie brzucha, lewej strony ale jeszcze nie widziałam, że jestem w ciąży (tak to był 7tc) testy były ciągle negatywne. Ból przybierał na sile z każdym dniem, ale powoli, aż w 8tc rwało mnie dość mocno i udałam się do lekarza, stwierdził, że to normalne, może być na okres skoro testy negatywne ale zlecił betę. Beta 1040, ból coraz mocniejszy, lekarz kazał brać nospe, bo to normalne mnie. A beta niska bo przecież nieregularne cykle miałam. Potem w 9tc poszłam do lekarza nie tylko z bólem ale i z plamieniem. Stwierdził znowu, że to normalne. Aż pod koniec 9tc tak bolało, że nie mogłam chodzić, wtedy lekarz już na odczepne dał skierowanie do szpitala. No i na początku 10tc w szpitalu pękł jajowód.

Rany... tez tak mam w tym cyklu.. z jednej strony serio się nie nakręcam i co będzie to będzie,ale......., z drugiej strony, mam jakieś takie dziwne przeczucie, graniczące wręcz z nie wiem czym, bo z pewnością to nie.,ale z głębokim przekonaniem właśnie, z tez MUSZĘ ja teraz zobaczyć, tą druga kredke właśnie... No i weź zrozum kobietę [emoji23][emoji12]
Hehe trzymam kciuki z całych sił! Może skurat to Twój cykl!
Ja pierwszy test zrobiłam tak jsk @Migdalove 7dpo, biel razila po oczach, ale sie tym nie przejelam bo WIEDZIAŁAM, ze tą kreske zobacze haha:D a szanse jak juz pisalam byly male, bo stosunek 3 dni przed owu. A jednak :)
Kiedy testujesz?

Hehe trzymam kciuki z całych sił! Może skurat to Twój cykl!
Ja pierwszy test zrobiłam tak jsk @Migdalove 7dpo, biel razila po oczach, ale sie tym nie przejelam bo WIEDZIAŁAM, ze tą kreske zobacze haha:D a szanse jak juz pisalam byly male, bo stosunek 3 dni przed owu. A jednak :)
Kiedy testujesz?
Chyba tak jak chciałam, czyli 1 czerwca. ;) ogólnie źle się czuję, taki jakiś PMS, doła łapię.

Chyba tak jak chciałam, czyli 1 czerwca. ;) ogólnie źle się czuję, taki jakiś PMS, doła łapię.
Ja dopiero 16-go testuje, mniej więcej termin miesiączki. Ja też się czuje słabo. Płakać mi się chce. Ostatnio byliśmy na działce u rodzinki z narzeczonym nie spodobało mi się coś w naszej rozmowie i siedziałam taka jakbym miała zaraz się popłakać [emoji53][emoji23] Też się czuje jakbym miała jakieś PMS ale takie hard, chce mi się ryczeć zaraz potem śmiać sama ze sobą nie wytrzymuje

reklama
Jeszcze jak patrzę na swoją wysypaną twarz syfkami to wg chce mi się ryczeć [emoji23] Chyba przez tydzień nigdzie nie wyjde z domu [emoji23]

Do góry