Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam wrażenie że widzę [emoji23] ale ja na każdym teście praktycznie widzę dwie kreski [emoji23]Mi się jakiś cień odbija, ale może mam zwidy [emoji3]
Weź mnie nie załamuj #D no nie.. stary na pewno nie ma racji.. =) ja tu kompletnie nic nie widze, ale juz zasial ziarno, swinia.Mi się jakiś cień odbija, ale może mam zwidy [emoji3]
Niby 10, ale moze byc 9, 11 ktory so ie wybierzesz=)Hahahaha, a który to d.c.?
Ja tez drugiej kreski nie widze. Maz pewnie oczami wyobrazni zobaczylNiby 10, ale moze byc 9, 11 ktory so ie wybierzesz=)
Ciąży nie ma, nie będzie .=) Kropecza. Moj plan schudniecia nadal aktualny =) jest jest jest, jedZiemy z tym koksikiem=)
Ja dzis 26dc to pewnie tez niedługo bede testować.Hej! Witam się w 4 dc, tak sobie odpoczywam od staraniowego szaleństwa i dobrze mi z tym. Nie powiem, że nic nie myślę, bo zastanawiam się czy będzie owu na takim naturalnym cyklu... I z jednej strony mi szkoda, a z drugiej cieszę się, że nie muszę brać tych wszystkich prochow. Mąż po tej owu, która będzie w pod koniec przyszłego tygodnia idzie na badania, także jakoś po połowie czerwca będzie wiadomo co tam z jego armią mam nadzieję, że ok i jak tak będzie to od kolejnego cyklu wracam do stymulacji i może akurat się uda na sierpniowa rocznicę slubu
@Sliim przykro mi, że się nie udało, ale znowu idziemy prawie łeb w łeb z nowym cyklem
Gratuluję @dombro26, fajnie że udało się tzw do trzech razy sztuka
Czekam też na jutrzejszy test @ForgetMeeNot no i na dzidzie na dzień dziecka u @Migdalove Ktos jeszcze testuje na dniach?