reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Elektrolity Kochana [emoji846][emoji846] ewentualnie english breakfast [emoji846][emoji846] chooooociaz to byłby wyczyn [emoji846] cocq-cola tez pomaga. Solidna dawka cukru na kaca jest jak zbawienie, serio [emoji846]
Wlasnie od tej coca coli mam kaca.. jakby pod sok pic to by sie obeszlo ale Panstwo Młodzi stawiali do popity tylko CO2 =P

reklama
A tymczasem witam w 56dc. W piątek skończyłam dupka. Czekam na @ i działamy z clo. Nic a nic nie czuję się na @. Jak brałam luteinę to 10 dnia jej brania @ przyszła i piersi bolały, a teraz 10 dni z dupkiem i nic. Tylko mnie wypryszczyło. Ale cóż, czekać trzeba

Spróbuj zająć czymś głowę [emoji8]
Ja jak 'zluzowałam' to zaszłam w ciążę [emoji23]
Z synem 12 cykli nieudanych. Powiedziałam koniec. najwidoczniej nie mogę mieć dzieci. I od razu w 13 cyklu zaskoczyłam [emoji23] gdzie ciąży wtedy bym się nie spodziewała.
Teraz tak się nakręciłam już w 2cs że stwierdziłam no nie.. nie mogę się doprowadzić do takiego stanu jak podczas starań o syna. Oczywiście testy owu w ruch, miłości regularnie. Ale od owulacji (12dc!) szukałam byle czego żeby nie myśleć. Objawy same przyszły 6 dpo. 9dpo test pozytywny (21dc).
A jakie Kochana miałaś objawy ?

A u mnie dziś test owu wyglada tak:happy2: 12dc, kalendarzyk tez pokazuje, ze dzisiaj jest ten wielki dzień:p:D wczoraj było staranko i dzisiaj, chciałabym by się w koncu udało! :oops:

Załączniki

• E29FC9E9-8D5B-45B6-89E8-2543C9C8247C.jpeg
    E29FC9E9-8D5B-45B6-89E8-2543C9C8247C.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 90
reklama
A jakie Kochana miałaś objawy ?
Zaczęło się od mocnego bólu jak na @, a dawno przed @ nie miałam boli (dopiero jak się zaczął) a tym bardziej tyle przed jej terminem. W pewnym momencie aż myślałam że tyle wcześniej ja dostałam. Ale @ nie było, a potem doszło coś jak zapalenie pęcherza. Tzn nic nie bolało, nic nie piekło, tylko chodziłam co chwilę do WC i nawet jak się wysikałam to nadal miałam uczucie że w pęcherzu coś mam.
Dlatego coś mi zaczęło nie pasować i zrobiłam tyle wcześniej test.

Do góry