reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Elektrolity Kochana [emoji846][emoji846] ewentualnie english breakfast [emoji846][emoji846] chooooociaz to byłby wyczyn [emoji846] cocq-cola tez pomaga. Solidna dawka cukru na kaca jest jak zbawienie, serio [emoji846]
Wlasnie od tej coca coli mam kaca.. jakby pod sok pic to by sie obeszlo ale Panstwo Młodzi stawiali do popity tylko CO2 =P

reklama
A tymczasem witam w 56dc. W piątek skończyłam dupka. Czekam na @ i działamy z clo. Nic a nic nie czuję się na @. Jak brałam luteinę to 10 dnia jej brania @ przyszła i piersi bolały, a teraz 10 dni z dupkiem i nic. Tylko mnie wypryszczyło. Ale cóż, czekać trzeba

Spróbuj zająć czymś głowę [emoji8]
Ja jak 'zluzowałam' to zaszłam w ciążę [emoji23]
Z synem 12 cykli nieudanych. Powiedziałam koniec. najwidoczniej nie mogę mieć dzieci. I od razu w 13 cyklu zaskoczyłam [emoji23] gdzie ciąży wtedy bym się nie spodziewała.
Teraz tak się nakręciłam już w 2cs że stwierdziłam no nie.. nie mogę się doprowadzić do takiego stanu jak podczas starań o syna. Oczywiście testy owu w ruch, miłości regularnie. Ale od owulacji (12dc!) szukałam byle czego żeby nie myśleć. Objawy same przyszły 6 dpo. 9dpo test pozytywny (21dc).
A jakie Kochana miałaś objawy ?

A u mnie dziś test owu wyglada tak:happy2: 12dc, kalendarzyk tez pokazuje, ze dzisiaj jest ten wielki dzień:p:D wczoraj było staranko i dzisiaj, chciałabym by się w koncu udało! :oops:

Załączniki

• E29FC9E9-8D5B-45B6-89E8-2543C9C8247C.jpeg
    E29FC9E9-8D5B-45B6-89E8-2543C9C8247C.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 100
reklama
A jakie Kochana miałaś objawy ?
Zaczęło się od mocnego bólu jak na @, a dawno przed @ nie miałam boli (dopiero jak się zaczął) a tym bardziej tyle przed jej terminem. W pewnym momencie aż myślałam że tyle wcześniej ja dostałam. Ale @ nie było, a potem doszło coś jak zapalenie pęcherza. Tzn nic nie bolało, nic nie piekło, tylko chodziłam co chwilę do WC i nawet jak się wysikałam to nadal miałam uczucie że w pęcherzu coś mam.
Dlatego coś mi zaczęło nie pasować i zrobiłam tyle wcześniej test.

Do góry