Niestety przy pcos testy owu są niewiarygodne. Monitoring jedyniewspółczuję, ja za to mam prawie zawsze dość ciemne kreski, chyba przez PCOS,
tylko jakoś do owu chyba nie dochodzi, nie wiem czy możemy tak się testami kierować? myślałaś o monitoringu? mnie kusi
reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
Ho ho to nie dziwie sie ze zaszaleliscie Wszystkiego najlepszego,milosci i szczescia na kolejne lata razem:* W ta sobote idziesz na wesele? Ja ide 2.06Looooo kochana jeszcze mam sie zamiar upis w sobotę na weselu przyjaciółki =P 3.06. Wiesz wczoraj mialam 2rocznice ślubu, wiec w sumie ladny prezent bysmy sobie zmajstrowali =D
aga6
Kurde bo u mnie brunatno - świezo krwiste delikatne plamienie od dwoch dni.Mega obfity, i trwal 9 dni =/
Looooo kochana jeszcze mam sie zamiar upis w sobotę na weselu przyjaciółki =P 3.06. Wiesz wczoraj mialam 2rocznice ślubu, wiec w sumie ladny prezent bysmy sobie zmajstrowali =D
Wkladka wystarcza..
I nie wiem czy to @ czy co..
Kasienka3b
Ogolnie dziewczyny mysle tak sobie ze gdy by teraz mi sie udalo zajsc w ciaze w tym cyklu to termin porodu miala bym na luty 2019. I byl by to wspanialy termin dla mnie bo w mam wtedy urodziny. Jejku ale bym miala piekny prezent
Ka.2606
Oby tak było [emoji8]Ogolnie dziewczyny mysle tak sobie ze gdy by teraz mi sie udalo zajsc w ciaze w tym cyklu to termin porodu miala bym na luty 2019. I byl by to wspanialy termin dla mnie bo w mam wtedy urodziny. Jejku ale bym miala piekny prezent
A ja odebrałam wyniki. Cieszę się, bo TSH, prolaktyna i estradiol ok, ale ten progesteron kieoski
Załączniki
Kasienka3b
Tsh masz takie same jak ja A z wynikami kiedy do lekarza idziesz? Pewnie Ci cos powie na temat tych wynikow a poki co sie nie zamartwiaj:*Oby tak było [emoji8]
A ja odebrałam wyniki. Cieszę się, bo TSH, prolaktyna i estradiol ok, ale ten progesteron kieoski Zobacz załącznik 859454
Jotka_
Noooo to dawaj rozluzniaj głowę, bo jak my wpadlismy to tez bedzie luty, zupelnie nie po mojej myśliOgolnie dziewczyny mysle tak sobie ze gdy by teraz mi sie udalo zajsc w ciaze w tym cyklu to termin porodu miala bym na luty 2019. I byl by to wspanialy termin dla mnie bo w mam wtedy urodziny. Jejku ale bym miala piekny prezent
Jotka_
No ja też mialam dzien przed plamienia takie krwiste i juz wiedzialam ze dupa z tego.Kurde bo u mnie brunatno - świezo krwiste delikatne plamienie od dwoch dni.
Wkladka wystarcza..
I nie wiem czy to @ czy co..
V
Vel
Gość
To tobie się zaczął 3 cykl odkąd miałyśmy @ razem A ja jadę cały czas na tym samym. Myślałam że już w czwartek i piątek dostanę @ bo mnie brzuch bolał, ale przeszło.Kurka przekichane tak dlugie cykle. Bede w takim razie 3mac kciuki za ppzytywny test
A u mnie niestety juz 2dc:/
reklama
Beta 527 w piatek byla 121, wg kalkulatora przyrost 167% w normie
Gratulcje! rosnijcie ładnie
Hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze dawno mnie nie bylo a wiec tak dzis mialam dostac okres dzis zaczelam nowa prace i wreszcie dzis zobaczylam 2 kreseczki jak myslicie widac???
Widac widac! są 2 krechy bez zadnego doszukiwania sie! Gratuluję
ja własnie wrócilam z pracy padam na pysk. Boli mnie brzuch i prawy jajnik zaczynamy najprzyjazniejszy okres;p
mąż niestety teraz ma nocki ale minęlam sie w drzwiach z haslem ze rano ma przyjsc prosto do mnie się serduszkować
zobaczymy czy coś wyniknie bo serduszkowaliśmy wcześniej więc a nuż coś przetrwało