reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Looooo kochana jeszcze mam sie zamiar upis w sobotę na weselu przyjaciółki =P 3.06. Wiesz wczoraj mialam 2rocznice ślubu, wiec w sumie ladny prezent bysmy sobie zmajstrowali =D
Ho ho to nie dziwie sie ze zaszaleliscie:D Wszystkiego najlepszego,milosci i szczescia na kolejne lata razem:* W ta sobote idziesz na wesele? Ja ide 2.06:)

Mega obfity, i trwal 9 dni =/

Looooo kochana jeszcze mam sie zamiar upis w sobotę na weselu przyjaciółki =P 3.06. Wiesz wczoraj mialam 2rocznice ślubu, wiec w sumie ladny prezent bysmy sobie zmajstrowali =D
Kurde bo u mnie brunatno - świezo krwiste delikatne plamienie od dwoch dni.
Wkladka wystarcza..
I nie wiem czy to @ czy co..

Ogolnie dziewczyny mysle tak sobie ze gdy by teraz mi sie udalo zajsc w ciaze w tym cyklu to termin porodu miala bym na luty 2019. I byl by to wspanialy termin dla mnie bo w mam wtedy urodziny. Jejku ale bym miala piekny prezent:)

Ogolnie dziewczyny mysle tak sobie ze gdy by teraz mi sie udalo zajsc w ciaze w tym cyklu to termin porodu miala bym na luty 2019. I byl by to wspanialy termin dla mnie bo w mam wtedy urodziny. Jejku ale bym miala piekny prezent:)
Oby tak było [emoji8]

A ja odebrałam wyniki. Cieszę się, bo TSH, prolaktyna i estradiol ok, ale ten progesteron kieoski :(
Snip-it_1527021132513.jpg

Załączniki

• Snip-it_1527021132513.jpg
    Snip-it_1527021132513.jpg
    80 KB · Wyświetleń: 521
Noooo to dawaj rozluzniaj głowę, bo jak my wpadlismy to tez bedzie luty, zupelnie nie po mojej myśli

Kurka przekichane tak dlugie cykle. Bede w takim razie 3mac kciuki za ppzytywny test:)
A u mnie niestety juz 2dc:/
To tobie się zaczął 3 cykl odkąd miałyśmy @ razem A ja jadę cały czas na tym samym. Myślałam że już w czwartek i piątek dostanę @ bo mnie brzuch bolał, ale przeszło.

reklama
Beta 527 :D w piatek byla 121, wg kalkulatora przyrost 167% w normie :D

Gratulcje! rosnijcie ładnie :)

Hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze dawno mnie nie bylo a wiec tak dzis mialam dostac okres dzis zaczelam nowa prace i wreszcie dzis zobaczylam 2 kreseczki jak myslicie widac???

Widac widac! są 2 krechy bez zadnego doszukiwania sie! Gratuluję :)

ja własnie wrócilam z pracy padam na pysk. Boli mnie brzuch i prawy jajnik zaczynamy najprzyjazniejszy okres;p
mąż niestety teraz ma nocki ale minęlam sie w drzwiach z haslem ze rano ma przyjsc prosto do mnie się serduszkować:p
zobaczymy czy coś wyniknie bo serduszkowaliśmy wcześniej więc a nuż coś przetrwało:p

Do góry