reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jasne, że pamiętam! Gratulacje! To same zmiany w Twoim życiu, grunt że na dobre:) Spokojnej ciąży!!

Nie stresuj się, będzie dobrze! Trzymam za to mocno kciuki!
Ja też staram się nie wkręcać chociaż z każdym dniem gorzej mi to idzie. Zastanawiam się czy jutro rano nie siknąć, ale nie wiem czy 10dpo coś test pokaże, a na betę i tak pewnie pójdę, bo lekarz zawsze mi powtarza żeby betę robić a nie testy. Ale one leżą w domu i kuszą okrutnie... Zresztą gdybym się tak nie wsluchiwala w swój organizm to pewnie żadnych objawów bym nie zauwazyla;) no ale oczywiście robię analizę ciała i odczuć na najwyższym poziomie;) dobrze, że to tylko 2 dni. Wolę wiedzieć, jaki by ten wynik nie był ;)
O o czyli tak jak ja, ja też jutro 10 dpo i się zastanawiam, na szczęście testów w domu nie mam ale i tak kusi by iść kupić i zrobić. Byłaby fajna niespodzianka z okazji zbliżającego się dnia mamy :rofl2:

reklama
Wszystkim wam zycze 2 kreseczek no i oczywiscie zarazam zarazam a tym co maja swoje upragnione fasolki zycze spokojnej ciazy ja jutro ide na bete zeby potwierdzic moje kreseczki dalej ciezko mi uwierzyc ze jednak sie udalo puki co jestem spokojna bo skoro sie udalo musi byc dobrze moze tym razem bedzie chlopczyk bo mam same dziewczynki. Dobrej nocki kochane trzymam kciuki

Wszystkim wam zycze 2 kreseczek no i oczywiscie zarazam zarazam a tym co maja swoje upragnione fasolki zycze spokojnej ciazy ja jutro ide na bete zeby potwierdzic moje kreseczki dalej ciezko mi uwierzyc ze jednak sie udalo puki co jestem spokojna bo skoro sie udalo musi byc dobrze moze tym razem bedzie chlopczyk bo mam same dziewczynki. Dobrej nocki kochane trzymam kciuki
Kochana na kiedy termin Ci wypadnie???

reklama
Do góry