reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gratulcje! rosnijcie ładnie :)

Widac widac! są 2 krechy bez zadnego doszukiwania sie! Gratuluję :)

ja własnie wrócilam z pracy padam na pysk. Boli mnie brzuch i prawy jajnik zaczynamy najprzyjazniejszy okres;p
mąż niestety teraz ma nocki ale minęlam sie w drzwiach z haslem ze rano ma przyjsc prosto do mnie się serduszkować:p
zobaczymy czy coś wyniknie bo serduszkowaliśmy wcześniej więc a nuż coś przetrwało:p
Sa ciążę i z 3 dni przed owu :D ale działaj, działaj na wszelki wypadek, na pewno nie zaszkodzi ;p
A ja jestem po wizycie u diabetologa na mój wysoki cukier, dostałam siofor 3x500mg, jutro endo skontrolować czy dobrze dawka dobrana, czwartek gin i zaczynam stymulacje :jupi: [emoji119] czekam tylko ciągle na @, 27dc i mam takie delikatne brunatne plamiena na wkładkę od dwóch dni. Wczoraj był ostatni dzień dupka, więc mogłaby się wredota już rozkręcić [emoji19]

reklama
Beta 527 :D w piatek byla 121, wg kalkulatora przyrost 167% w normie :D
Ależ rewelacyjnie!no to gratuluję swietna wiadomość!:laugh2::laugh2:
ja jutro punkcja :) widzialam moje jajniki na usg wygladaja jak winogrona!hehehe:p
Dobra ide spać bo sie troche stresuje jutrem!dobranoc dziewczynki spokojnej nocy :)

Ostatnia edycja:
@Jotka_Szczotka tak to jest z tymi "niby" objawami ;)
U mnie w tym cyklu piersi bolały mnie przy owulacji i jakieś 2-3 dni po a teraz przestały choć czasem wydaje mi się że może jednak coś tam mrowi :laugh2: a kucie w brzuchu i jajnikach to mam prawie cały cykl... Temperatura cały czas na wysokim poziomie ale biorę luteine więc narazie nie spadnie. Wg apki @ za 10 dni ale to może być różnie może być wcześniej po owu jest 7 dni. Jednak i tak czuję że nic z tego ... ..

U mnie w tym cyklu piersi bolały mnie przy owulacji i jakieś 2-3 dni po a teraz przestały choć czasem wydaje mi się że może jednak coś tam mrowi :laugh2: a kucie w brzuchu i jajnikach to mam prawie cały cykl... Temperatura cały czas na wysokim poziomie ale biorę luteine więc narazie nie spadnie. Wg apki @ za 10 dni ale to może być różnie może być wcześniej po owu jest 7 dni. Jednak i tak czuję że nic z tego ... ..
Mnie generalnie noc nie boli, czuje sie swietnie =) a jeszcze dzis trening. =) tylko kuje mnie w brzuchu na dole. Nic wiecsj =D nie bede sie doszukiwala objawow ooooo nie!

Witam w 24 dc , jeszcze 5 dni do wredoty, temperatura utrzymuje się 37 stopni. Im mniej dni zostało tym większy stres i z tyłu w głowie źle myśli, że nic z tego nie będzie. .. dzisiaj 10 dpo , chyba kupie dziś test i schowam go na poniedziałek :)

U mnie tez 10/11 dni do @ . W tym cyklu zadnych objawów. Owulacja potwierdzona monitoringiem.To moj pierwszy cykl z duphastonem. Juz 2 razy mi sie snilo ze zobaczylam 2 kreseczki na tescie ;)

reklama
Do góry