reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gratulcje! rosnijcie ładnie :)

Widac widac! są 2 krechy bez zadnego doszukiwania sie! Gratuluję :)

ja własnie wrócilam z pracy padam na pysk. Boli mnie brzuch i prawy jajnik zaczynamy najprzyjazniejszy okres;p
mąż niestety teraz ma nocki ale minęlam sie w drzwiach z haslem ze rano ma przyjsc prosto do mnie się serduszkować:p
zobaczymy czy coś wyniknie bo serduszkowaliśmy wcześniej więc a nuż coś przetrwało:p
Sa ciążę i z 3 dni przed owu :D ale działaj, działaj na wszelki wypadek, na pewno nie zaszkodzi ;p
A ja jestem po wizycie u diabetologa na mój wysoki cukier, dostałam siofor 3x500mg, jutro endo skontrolować czy dobrze dawka dobrana, czwartek gin i zaczynam stymulacje :jupi: [emoji119] czekam tylko ciągle na @, 27dc i mam takie delikatne brunatne plamiena na wkładkę od dwóch dni. Wczoraj był ostatni dzień dupka, więc mogłaby się wredota już rozkręcić [emoji19]

reklama
Beta 527 :D w piatek byla 121, wg kalkulatora przyrost 167% w normie :D
Ależ rewelacyjnie!no to gratuluję swietna wiadomość!:laugh2::laugh2:
ja jutro punkcja :) widzialam moje jajniki na usg wygladaja jak winogrona!hehehe:p
Dobra ide spać bo sie troche stresuje jutrem!dobranoc dziewczynki spokojnej nocy :)

Ostatnia edycja:
@Jotka_Szczotka tak to jest z tymi "niby" objawami ;)
U mnie w tym cyklu piersi bolały mnie przy owulacji i jakieś 2-3 dni po a teraz przestały choć czasem wydaje mi się że może jednak coś tam mrowi :laugh2: a kucie w brzuchu i jajnikach to mam prawie cały cykl... Temperatura cały czas na wysokim poziomie ale biorę luteine więc narazie nie spadnie. Wg apki @ za 10 dni ale to może być różnie może być wcześniej po owu jest 7 dni. Jednak i tak czuję że nic z tego ... ..

U mnie w tym cyklu piersi bolały mnie przy owulacji i jakieś 2-3 dni po a teraz przestały choć czasem wydaje mi się że może jednak coś tam mrowi :laugh2: a kucie w brzuchu i jajnikach to mam prawie cały cykl... Temperatura cały czas na wysokim poziomie ale biorę luteine więc narazie nie spadnie. Wg apki @ za 10 dni ale to może być różnie może być wcześniej po owu jest 7 dni. Jednak i tak czuję że nic z tego ... ..
Mnie generalnie noc nie boli, czuje sie swietnie =) a jeszcze dzis trening. =) tylko kuje mnie w brzuchu na dole. Nic wiecsj =D nie bede sie doszukiwala objawow ooooo nie!

Witam w 24 dc , jeszcze 5 dni do wredoty, temperatura utrzymuje się 37 stopni. Im mniej dni zostało tym większy stres i z tyłu w głowie źle myśli, że nic z tego nie będzie. .. dzisiaj 10 dpo , chyba kupie dziś test i schowam go na poniedziałek :)

U mnie tez 10/11 dni do @ . W tym cyklu zadnych objawów. Owulacja potwierdzona monitoringiem.To moj pierwszy cykl z duphastonem. Juz 2 razy mi sie snilo ze zobaczylam 2 kreseczki na tescie ;)

reklama
Do góry