reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@ForgetMeeNot życzę pięknych owoców tej owulacji :D działajcie :tak:
u mnie 27 dc, @ na razie brak ale coś czuję, że zgaga przyjdzie, czuję ten specyficzny ból szyjki, trochę niepotrzebnie się nakręciłam przez ten "książkowy" cykl, ale może wreszcie dupek zaczyna działać? i teraz będą tylko piękne, 28 dniowe cykle, z owulacją, itd...
a dziś po południu zrobiłam ostatni test 20 i niestety negatywny, oczywiście zawsze mogę patrzeć na niego tak długo, aż coś zobaczę ale nie o to chyba chodzi :rofl::rofl2::rolleyes:
Obyyyy :) :D :D za 2 tyg się okaże :) a u Ciebie może być za wcześnie na test, czego CI baaaaardzo życzę :) tym bardziej, że z popołudniowego siku :)

13 dc i znowu taki test owu :-( Zobacz załącznik 859374
mi w tym cyklu test owu wyszedł w 14 dc, dziś już blaaaady ale w poprzednim dopiero w 16 lub 17, co potwierdziło usg więc nie ma reguły. Siknij jeszcze jutro :) a jak długie masz cykle, że się tak wyrażę w standardzie ?
Niestety ale cycki do gory i dalej darze do tego pieknego celu:)
Kasia :) to musi być Twój cykl :)
No no.! Jasne.. ja wczoraj troche myslalam o tej "wpadce" ale dzis juz glowa na luzie co ma byc to bedzie =) a Ty napewno dasz radę=* Kochana Tyś moja. Wiesz. Stesknilam sie za Tobą
Jotka, życzę w takim razie aby skończyło się tak jak sobie życzysz :)

Obyyyy :) :D :D za 2 tyg się okaże :) a u Ciebie może być za wcześnie na test, czego CI baaaaardzo życzę :) tym bardziej, że z popołudniowego siku :)

mi w tym cyklu test owu wyszedł w 14 dc, dziś już blaaaady ale w poprzednim dopiero w 16 lub 17, co potwierdziło usg więc nie ma reguły. Siknij jeszcze jutro :) a jak długie masz cykle, że się tak wyrażę w standardzie ?

Kasia :) to musi być Twój cykl :)

Jotka, życzę w takim razie aby skończyło się tak jak sobie życzysz :)
Moje typowe to porażka bo od odstawienia anty potrafiłam nie mieć okresu przez dwa miesiące, teraz te na duphastonie mam 28 dni i u endokrynologa dostałam jodid na zbicie tsh, będziemy obniżać jeszcze testosteron bo mam lekko podwyższony ale do tego muszę zrobić badania estrogenu i za miesiąc na wizycie zdecyduje co dalej

Moje typowe to porażka bo od odstawienia anty potrafiłam nie mieć okresu przez dwa miesiące, teraz te na duphastonie mam 28 dni i u endokrynologa dostałam jodid na zbicie tsh, będziemy obniżać jeszcze testosteron bo mam lekko podwyższony ale do tego muszę zrobić badania estrogenu i za miesiąc na wizycie zdecyduje co dalej
Albo i estradiolu? Kurcze zakręcilam się, a teraz patrzę na kartkę od lekarza i tak nabazgrolił że nie wiem :-( jak myślicie?

Hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze dawno mnie nie bylo a wiec tak dzis mialam dostac okres dzis zaczelam nowa prace i wreszcie dzis zobaczylam 2 kreseczki jak myslicie widac???
Jasne, że pamiętam! Gratulacje! To same zmiany w Twoim życiu, grunt że na dobre:) Spokojnej ciąży!!

U mnie dzisiaj 15 dc. Wczoraj test owu pozytywny, dziś już negatywny jak nic. W nocy bolał brzuch i jajniki, dziś cały dzień też czuję, że coś się dzieje, więc na bank jestem w trakcie owu. Teraz pozostaje tylko czekanie i dwa tygodnie na to żeby nie ześwirować :p obiecałam sobie, że nic a nic nie będę sobie wkręcać, ale jak po raz 3 zobaczę II kreski na teście a potem negatywną betę to chyba szlak mnie trafi...
Jutro badania: TSH, FT3, Ft4 i prolatyna, a w piętek wizyta u endo. Kurcze zaczynam się stresować :/

Nie stresuj się, będzie dobrze! Trzymam za to mocno kciuki!
Ja też staram się nie wkręcać chociaż z każdym dniem gorzej mi to idzie. Zastanawiam się czy jutro rano nie siknąć, ale nie wiem czy 10dpo coś test pokaże, a na betę i tak pewnie pójdę, bo lekarz zawsze mi powtarza żeby betę robić a nie testy. Ale one leżą w domu i kuszą okrutnie... Zresztą gdybym się tak nie wsluchiwala w swój organizm to pewnie żadnych objawów bym nie zauwazyla;) no ale oczywiście robię analizę ciała i odczuć na najwyższym poziomie;) dobrze, że to tylko 2 dni. Wolę wiedzieć, jaki by ten wynik nie był ;)

Jasne, że pamiętam! Gratulacje! To same zmiany w Twoim życiu, grunt że na dobre:) Spokojnej ciąży!!

Nie stresuj się, będzie dobrze! Trzymam za to mocno kciuki!
Ja też staram się nie wkręcać chociaż z każdym dniem gorzej mi to idzie. Zastanawiam się czy jutro rano nie siknąć, ale nie wiem czy 10dpo coś test pokaże, a na betę i tak pewnie pójdę, bo lekarz zawsze mi powtarza żeby betę robić a nie testy. Ale one leżą w domu i kuszą okrutnie... Zresztą gdybym się tak nie wsluchiwala w swój organizm to pewnie żadnych objawów bym nie zauwazyla;) no ale oczywiście robię analizę ciała i odczuć na najwyższym poziomie;) dobrze, że to tylko 2 dni. Wolę wiedzieć, jaki by ten wynik nie był ;)
To już dosłownie lada moment :) trzymam za Ciebie kciuki Kochana zaciśnięte z całych sił :) będą II krechy :) zobaczysz :) :) :) :) też tak mówię, że nie będę się nakręcać.. no ale.... nie da się chyba :) tym bardziej jak się czegoś bardzo pragnie :)

reklama
Do góry