reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Obyyyy za 2 tyg się okaże a u Ciebie może być za wcześnie na test, czego CI baaaaardzo życzę tym bardziej, że z popołudniowego siku@ForgetMeeNot życzę pięknych owoców tej owulacji działajcie
u mnie 27 dc, @ na razie brak ale coś czuję, że zgaga przyjdzie, czuję ten specyficzny ból szyjki, trochę niepotrzebnie się nakręciłam przez ten "książkowy" cykl, ale może wreszcie dupek zaczyna działać? i teraz będą tylko piękne, 28 dniowe cykle, z owulacją, itd...
a dziś po południu zrobiłam ostatni test 20 i niestety negatywny, oczywiście zawsze mogę patrzeć na niego tak długo, aż coś zobaczę ale nie o to chyba chodzi
mi w tym cyklu test owu wyszedł w 14 dc, dziś już blaaaady ale w poprzednim dopiero w 16 lub 17, co potwierdziło usg więc nie ma reguły. Siknij jeszcze jutro a jak długie masz cykle, że się tak wyrażę w standardzie ?13 dc i znowu taki test owu :-( Zobacz załącznik 859374
Kasia to musi być Twój cyklNiestety ale cycki do gory i dalej darze do tego pieknego celu
Jotka, życzę w takim razie aby skończyło się tak jak sobie życzyszNo no.! Jasne.. ja wczoraj troche myslalam o tej "wpadce" ale dzis juz glowa na luzie co ma byc to bedzie =) a Ty napewno dasz radę=* Kochana Tyś moja. Wiesz. Stesknilam sie za Tobą
Te testy są beznadziejne. Nigdy mi owu nie pokazały. Nawet w zaskoczonym cyklu tę wychodziły słabe drugie kreski, a domowe laboratorium dwa dni mega mocne pozytywy !13 dc i znowu taki test owu :-( Zobacz załącznik 859374
Jotka_
Aaaa kochana w zasaszie toto juz mi wszystko jedno, na poczatku sie przrstraszylam, ale teraz jak jednak wyjdzie to cóż. Widocznie tak ma byc =)
joasiaaa
Moje typowe to porażka bo od odstawienia anty potrafiłam nie mieć okresu przez dwa miesiące, teraz te na duphastonie mam 28 dni i u endokrynologa dostałam jodid na zbicie tsh, będziemy obniżać jeszcze testosteron bo mam lekko podwyższony ale do tego muszę zrobić badania estrogenu i za miesiąc na wizycie zdecyduje co dalejObyyyy za 2 tyg się okaże a u Ciebie może być za wcześnie na test, czego CI baaaaardzo życzę tym bardziej, że z popołudniowego siku
mi w tym cyklu test owu wyszedł w 14 dc, dziś już blaaaady ale w poprzednim dopiero w 16 lub 17, co potwierdziło usg więc nie ma reguły. Siknij jeszcze jutro a jak długie masz cykle, że się tak wyrażę w standardzie ?
Kasia to musi być Twój cykl
Jotka, życzę w takim razie aby skończyło się tak jak sobie życzysz
joasiaaa
Albo i estradiolu? Kurcze zakręcilam się, a teraz patrzę na kartkę od lekarza i tak nabazgrolił że nie wiem :-( jak myślicie?Moje typowe to porażka bo od odstawienia anty potrafiłam nie mieć okresu przez dwa miesiące, teraz te na duphastonie mam 28 dni i u endokrynologa dostałam jodid na zbicie tsh, będziemy obniżać jeszcze testosteron bo mam lekko podwyższony ale do tego muszę zrobić badania estrogenu i za miesiąc na wizycie zdecyduje co dalej
Jasne, że pamiętam! Gratulacje! To same zmiany w Twoim życiu, grunt że na dobre Spokojnej ciąży!!Hej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze dawno mnie nie bylo a wiec tak dzis mialam dostac okres dzis zaczelam nowa prace i wreszcie dzis zobaczylam 2 kreseczki jak myslicie widac???
U mnie dzisiaj 15 dc. Wczoraj test owu pozytywny, dziś już negatywny jak nic. W nocy bolał brzuch i jajniki, dziś cały dzień też czuję, że coś się dzieje, więc na bank jestem w trakcie owu. Teraz pozostaje tylko czekanie i dwa tygodnie na to żeby nie ześwirować obiecałam sobie, że nic a nic nie będę sobie wkręcać, ale jak po raz 3 zobaczę II kreski na teście a potem negatywną betę to chyba szlak mnie trafi...
Jutro badania: TSH, FT3, Ft4 i prolatyna, a w piętek wizyta u endo. Kurcze zaczynam się stresować :/
Nie stresuj się, będzie dobrze! Trzymam za to mocno kciuki!
Ja też staram się nie wkręcać chociaż z każdym dniem gorzej mi to idzie. Zastanawiam się czy jutro rano nie siknąć, ale nie wiem czy 10dpo coś test pokaże, a na betę i tak pewnie pójdę, bo lekarz zawsze mi powtarza żeby betę robić a nie testy. Ale one leżą w domu i kuszą okrutnie... Zresztą gdybym się tak nie wsluchiwala w swój organizm to pewnie żadnych objawów bym nie zauwazyla no ale oczywiście robię analizę ciała i odczuć na najwyższym poziomie dobrze, że to tylko 2 dni. Wolę wiedzieć, jaki by ten wynik nie był
V
Vel
Gość
Nie przyszła, do piątku biorę duphaston, robię rano test na wszelki wypadek i czekam z utęsknieniem na wredotę. A u Ciebie?@Velvetka a u Ciebie jak? Przyszla @?
ForgetMeeNot
To już dosłownie lada moment trzymam za Ciebie kciuki Kochana zaciśnięte z całych sił będą II krechy zobaczysz też tak mówię, że nie będę się nakręcać.. no ale.... nie da się chyba tym bardziej jak się czegoś bardzo pragnieJasne, że pamiętam! Gratulacje! To same zmiany w Twoim życiu, grunt że na dobre Spokojnej ciąży!!
Nie stresuj się, będzie dobrze! Trzymam za to mocno kciuki!
Ja też staram się nie wkręcać chociaż z każdym dniem gorzej mi to idzie. Zastanawiam się czy jutro rano nie siknąć, ale nie wiem czy 10dpo coś test pokaże, a na betę i tak pewnie pójdę, bo lekarz zawsze mi powtarza żeby betę robić a nie testy. Ale one leżą w domu i kuszą okrutnie... Zresztą gdybym się tak nie wsluchiwala w swój organizm to pewnie żadnych objawów bym nie zauwazyla no ale oczywiście robię analizę ciała i odczuć na najwyższym poziomie dobrze, że to tylko 2 dni. Wolę wiedzieć, jaki by ten wynik nie był
reklama
Jotka_
Cześć! Piękny avek Kochana =*Nie przyszła, do piątku biorę duphaston, robię rano test na wszelki wypadek i czekam z utęsknieniem na wredotę. A u Ciebie?