reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Obyyyy@ForgetMeeNot życzę pięknych owoców tej owulacjidziałajcie
u mnie 27 dc, @ na razie brak ale coś czuję, że zgaga przyjdzie, czuję ten specyficzny ból szyjki, trochę niepotrzebnie się nakręciłam przez ten "książkowy" cykl, ale może wreszcie dupek zaczyna działać? i teraz będą tylko piękne, 28 dniowe cykle, z owulacją, itd...
a dziś po południu zrobiłam ostatni test 20 i niestety negatywny, oczywiście zawsze mogę patrzeć na niego tak długo, aż coś zobaczę ale nie o to chyba chodzi![]()
mi w tym cyklu test owu wyszedł w 14 dc, dziś już blaaaady ale w poprzednim dopiero w 16 lub 17, co potwierdziło usg więc nie ma reguły. Siknij jeszcze jutro13 dc i znowu taki test owu :-( Zobacz załącznik 859374
KasiaNiestety ale cycki do gory i dalej darze do tego pieknego celu![]()
Jotka, życzę w takim razie aby skończyło się tak jak sobie życzyszNo no.! Jasne.. ja wczoraj troche myslalam o tej "wpadce" ale dzis juz glowa na luzie co ma byc to bedzie =) a Ty napewno dasz radę=* Kochana Tyś moja. Wiesz. Stesknilam sie za Tobą
Te testy są beznadziejne. Nigdy mi owu nie pokazały. Nawet w zaskoczonym cyklu tę wychodziły słabe drugie kreski, a domowe laboratorium dwa dni mega mocne pozytywy !13 dc i znowu taki test owu :-( Zobacz załącznik 859374
Jotka_
Aaaa kochana w zasaszie toto juz mi wszystko jedno, na poczatku sie przrstraszylam, ale teraz jak jednak wyjdzie to cóż. Widocznie tak ma byc =)
joasiaaa
Moje typowe to porażka bo od odstawienia anty potrafiłam nie mieć okresu przez dwa miesiące, teraz te na duphastonie mam 28 dni i u endokrynologa dostałam jodid na zbicie tsh, będziemy obniżać jeszcze testosteron bo mam lekko podwyższony ale do tego muszę zrobić badania estrogenu i za miesiąc na wizycie zdecyduje co dalejObyyyy![]()
![]()
za 2 tyg się okaże
a u Ciebie może być za wcześnie na test, czego CI baaaaardzo życzę
tym bardziej, że z popołudniowego siku
mi w tym cyklu test owu wyszedł w 14 dc, dziś już blaaaady ale w poprzednim dopiero w 16 lub 17, co potwierdziło usg więc nie ma reguły. Siknij jeszcze jutroa jak długie masz cykle, że się tak wyrażę w standardzie ?
Kasiato musi być Twój cykl
Jotka, życzę w takim razie aby skończyło się tak jak sobie życzysz![]()
joasiaaa
Albo i estradiolu? Kurcze zakręcilam się, a teraz patrzę na kartkę od lekarza i tak nabazgrolił że nie wiem :-( jak myślicie?Moje typowe to porażka bo od odstawienia anty potrafiłam nie mieć okresu przez dwa miesiące, teraz te na duphastonie mam 28 dni i u endokrynologa dostałam jodid na zbicie tsh, będziemy obniżać jeszcze testosteron bo mam lekko podwyższony ale do tego muszę zrobić badania estrogenu i za miesiąc na wizycie zdecyduje co dalej
Jasne, że pamiętam! Gratulacje! To same zmiany w Twoim życiu, grunt że na dobreHej dziewczyny pamietacie mnie jeszcze dawno mnie nie bylo a wiec tak dzis mialam dostac okres dzis zaczelam nowa prace i wreszcie dzis zobaczylam 2 kreseczki jak myslicie widac???
U mnie dzisiaj 15 dc. Wczoraj test owu pozytywny, dziś już negatywny jak nic. W nocy bolał brzuch i jajniki, dziś cały dzień też czuję, że coś się dzieje, więc na bank jestem w trakcie owu. Teraz pozostaje tylko czekanie i dwa tygodnie na to żeby nie ześwirowaćobiecałam sobie, że nic a nic nie będę sobie wkręcać, ale jak po raz 3 zobaczę II kreski na teście a potem negatywną betę to chyba szlak mnie trafi...
Jutro badania: TSH, FT3, Ft4 i prolatyna, a w piętek wizyta u endo. Kurcze zaczynam się stresować :/
Nie stresuj się, będzie dobrze! Trzymam za to mocno kciuki!
Ja też staram się nie wkręcać chociaż z każdym dniem gorzej mi to idzie. Zastanawiam się czy jutro rano nie siknąć, ale nie wiem czy 10dpo coś test pokaże, a na betę i tak pewnie pójdę, bo lekarz zawsze mi powtarza żeby betę robić a nie testy. Ale one leżą w domu i kuszą okrutnie... Zresztą gdybym się tak nie wsluchiwala w swój organizm to pewnie żadnych objawów bym nie zauwazyla
V
Vel
Gość
Nie przyszła, do piątku biorę duphaston, robię rano test na wszelki wypadek i czekam z utęsknieniem na wredotę. A u Ciebie?@Velvetka a u Ciebie jak? Przyszla @?
ForgetMeeNot
To już dosłownie lada momentJasne, że pamiętam! Gratulacje! To same zmiany w Twoim życiu, grunt że na dobreSpokojnej ciąży!!
Nie stresuj się, będzie dobrze! Trzymam za to mocno kciuki!
Ja też staram się nie wkręcać chociaż z każdym dniem gorzej mi to idzie. Zastanawiam się czy jutro rano nie siknąć, ale nie wiem czy 10dpo coś test pokaże, a na betę i tak pewnie pójdę, bo lekarz zawsze mi powtarza żeby betę robić a nie testy. Ale one leżą w domu i kuszą okrutnie... Zresztą gdybym się tak nie wsluchiwala w swój organizm to pewnie żadnych objawów bym nie zauwazylano ale oczywiście robię analizę ciała i odczuć na najwyższym poziomie
dobrze, że to tylko 2 dni. Wolę wiedzieć, jaki by ten wynik nie był
![]()
reklama
Jotka_
Cześć! Piękny avek Kochana =*Nie przyszła, do piątku biorę duphaston, robię rano test na wszelki wypadek i czekam z utęsknieniem na wredotę. A u Ciebie?