reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jaka piękna dziś pogoda :)
Witam w 30 dc zostaly 2 dni do @ temperatura nadal się utrzymuje 37.1 :)
Musi u Ciebie się udać! Bardziej w to wierzę niż w to, że u mnie się uda:) Tak mocno trzymam za Ciebie kciuki! :)
U siebie jestem na etapie godzenia się, że nic z tego... po prostu tak czuję.... chyba intuicja...

reklama
@Sliim ta temperatura daje nam nadzieję :-) u mnie @ powinna być dziś lub jutro a temperatura dziś znowu skoczyła do góry o 0, 1 już jest 36, 7... Tylko chyba piersi już nie są takie tkliwe choć w tym miesiącu i tak nie bolały jak zawsze

Dzień dobry, miłego weekendu kobitki, ja niestety zbieram się do pracy, a zapowiada się piękny dzień. Dzisiaj u mnie 24dc z objawów kompletnie nic

To przybij pionę! U mnie też zero objawów!
U mnie 22dc.
Zbrodnia pracować w weekend! ;) Niech ci szybko minie czas w pracy, żebyś mogła jeszcze z pogody pokorzystać!

Ja po progesteronie czułam się wyjątkowo fatalnie. Do ogólnego złego samopoczucia fizycznego dochodziło niestety psychiczne...Dla mnie masakra i mam nadzieję, że nie będę musiała już go przyjmować ;).

@Otoona gratulacje :D!

U mnie plamienia były skutkiem niedomogi lutealnej. Warto sprawdzić progesteron w drugiej fazie cyklu i w razie potrzeby suplementować.

A ja zaczynam starania. Dzisiaj 10 dc. Ten cykl jest jeszcze rozruchowy, bo pierwszy po odstawieniu hormonów po poronieniu, ale zaraz ruszymy z kopyta.

Trzymam kciuki za testujące!

Ja jestem w 7 tyg ciazy i mam go przepisanego na plamienia jakie mi towarzysza, ale dziala na mnie okropnie. Mam prawie 3 latka w domu nie moge sobie pozwolic aby legnac w lozku na mc.

U mnie oficjalnie rozpoczęty 5. cykl starań dziś... Nie liczę na niego, bo jeszcze będę przed wizytą u lekarza co z tymi plamieniami.

U mnie oficjalnie rozpoczęty 5. cykl starań dziś... Nie liczę na niego, bo jeszcze będę przed wizytą u lekarza co z tymi plamieniami.
Przykro mi, że małpa przyszla:( a nie da się przyspieszyć tej wizyty?? Tak żeby nie tracić tego cyklu? A jak nie da się przyspieszyć to i tak próbujcie ;) a nóż widelec się uda;)

reklama
Przykro mi, że małpa przyszla:( a nie da się przyspieszyć tej wizyty?? Tak żeby nie tracić tego cyklu? A jak nie da się przyspieszyć to i tak próbujcie ;) a nóż widelec się uda;)
Wizytę się da przyspieszyć, ale chcę zrobić progesteron w fazie lutealnej a tego niestety nie przyspieszę [emoji16] a chcę już iść do lekarza z wynikami.

Do góry