reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
O widzę że jutro dwie testujące, trzymam kciuki [emoji110]

Ja czekam do 1.05 i mam przeczucie że się udało ale wsumie w zeszłym miesiącu też byłam pewna i lipa więc nie ma co się nastawiac.

reklama
Hej dziewczyny, czytam was, ale czasu na pisanie brak.... ostatnio siedzę w pracy po 11 godzin... I też już mam jej dość, ale podobnie jak niektóre z was nie zmienię jej narazie ze względu na starania no i na całkiem dobre warunki... Ehm..
Właśnie wyszłam z apteki uzbrojona w testy o czułości 10... Nie wiem czy sikac... Dzisiaj? jutro rano?? Czy dać sobie spokój i poczekać na betę ... Jestem 12 dni po zastrzyku i 10 albo 11 dpo... Co doradzacie kochane? Sama nie wiem... Chyba czuje że nic z tego i może chce jeszcze żyć parę dni głupią nadzieją ... Gdzie jesteś mój optymiźmie? No gdzie? ;)
Ja bym siknęła rano. Mi w 10 wyszedł cień cienia cienia w 9dpo wieczorem.

U mnie tylko w jednej aptece są testy o czułości 10 i ja widzę ten wzrok tych Pań kiedy poraz kolejny wchodzę i proszę o test ciążowy strumieniowy [emoji23] i tak kilka razy pod koniec każdego cyklu [emoji23] także tego [emoji14] a mój mąż już nie chce mnie słuchać i mówi oby w tym cyklu się udało wkoncu odpocznę [emoji23]

O widzę że jutro dwie testujące, trzymam kciuki [emoji110]

Ja czekam do 1.05 i mam przeczucie że się udało ale wsumie w zeszłym miesiącu też byłam pewna i lipa więc nie ma co się nastawiac.
Ja w tym cyklu też myślałam, że się udało, nawet byłam tego pewna, a test to był zwykłą formalnością i dupa okres dostałam [emoji19]

U mnie tylko w jednej aptece są testy o czułości 10 i ja widzę ten wzrok tych Pań kiedy poraz kolejny wchodzę i proszę o test ciążowy strumieniowy [emoji23] i tak kilka razy pod koniec każdego cyklu [emoji23] także tego [emoji14] a mój mąż już nie chce mnie słuchać i mówi oby w tym cyklu się udało wkoncu odpocznę [emoji23]
Spokojnie, u mnie w aptece kibicujemy pania, ktore co miesiac chodzą po testy. Za kazdym razem mowimy z kolezankami, że mogloby sie juz im udać :)

Spokojnie, u mnie w aptece kibicujemy pania, ktore co miesiac chodzą po testy. Za kazdym razem mowimy z kolezankami, że mogloby sie juz im udać :)
O fajnie masz, że pracujesz w aptece [emoji14] testy ze zniżką [emoji14] jak ja bym chciała żeby się udało i żeby nie odwiedzać tej apteki [emoji14] właśnie sobie uświadamiam że ja chodzę do apteki po trzy rzeczy test ciążowy, witaminy dla planujących ciążę i wiesiołek [emoji23] one tam mają już mnie za psychiczną jak nic [emoji23]

O fajnie masz, że pracujesz w aptece [emoji14] testy ze zniżką [emoji14] jak ja bym chciała żeby się udało i żeby nie odwiedzać tej apteki [emoji14] właśnie sobie uświadamiam że ja chodzę do apteki po trzy rzeczy test ciążowy, witaminy dla planujących ciążę i wiesiołek [emoji23] one tam mają już mnie za psychiczną jak nic [emoji23]
No, mialam testy za 3 zl hahaha. Ale to jecze gorzej, bo wiedzac ze mam je za grosze, zaczynalam testowanie juz kilka dni po owu ;)
Uwierz, ze nie mają. Gdyby tylko tacy pacjenci przychodzili do aptek, to bylaby to cudowna praca [emoji14]

No, mialam testy za 3 zl hahaha. Ale to jecze gorzej, bo wiedzac ze mam je za grosze, zaczynalam testowanie juz kilka dni po owu ;)
Uwierz, ze nie mają. Gdyby tylko tacy pacjenci przychodzili do aptek, to bylaby to cudowna praca [emoji14]
Fajnie jak jesteś tak opcykana w tych wszystkich lekach dla mnie to magia [emoji58] teraz mam brać luteinę od 15 dc na niedomoge fazy lutealnej ale gdzieś wyczytałam w internecie że może blokować owulację a ja mam owulke koło 18 dc i mam totalny mętlik w głowie ale chyba muszę słuchać lekarza bo jak zacznę sama się leczyć to nic pewnie dobrego z tego nie będzie ;)
Ja w DOZ place 8,99 zł to tak z 5 w cyklu zrobię [emoji23] ale teraz obiecałam sobie, że mam luteinę od 15 do 29 dc i w 30 dc robię test wyjdzie negatywny odstawiam luteinę, wyjdzie pozytywny kontynuuje dalej bo inaczej oszaleje [emoji23]

reklama
Fajnie jak jesteś tak opcykana w tych wszystkich lekach dla mnie to magia [emoji58] teraz mam brać luteinę od 15 dc na niedomoge fazy lutealnej ale gdzieś wyczytałam w internecie że może blokować owulację a ja mam owulke koło 18 dc i mam totalny mętlik w głowie ale chyba muszę słuchać lekarza bo jak zacznę sama się leczyć to nic pewnie dobrego z tego nie będzie ;)
Ja w DOZ place 8,99 zł to tak z 5 w cyklu zrobię [emoji23] ale teraz obiecałam sobie, że mam luteinę od 15 do 29 dc i w 30 dc robię test wyjdzie negatywny odstawiam luteinę, wyjdzie pozytywny kontynuuje dalej bo inaczej oszaleje [emoji23]
No niby moze blokowac, choc ile.lekarzy tyle opini. Ja tez bralam luteine i mi lekarz kazal robic testy owulacyjne i zaczac stosowac luteine 3 dni po pozytywnym tescie owulacyjnym przez 10 dni.

Do góry