reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Ja bym siknęła rano. Mi w 10 wyszedł cień cienia cienia w 9dpo wieczorem.Hej dziewczyny, czytam was, ale czasu na pisanie brak.... ostatnio siedzę w pracy po 11 godzin... I też już mam jej dość, ale podobnie jak niektóre z was nie zmienię jej narazie ze względu na starania no i na całkiem dobre warunki... Ehm..
Właśnie wyszłam z apteki uzbrojona w testy o czułości 10... Nie wiem czy sikac... Dzisiaj? jutro rano?? Czy dać sobie spokój i poczekać na betę ... Jestem 12 dni po zastrzyku i 10 albo 11 dpo... Co doradzacie kochane? Sama nie wiem... Chyba czuje że nic z tego i może chce jeszcze żyć parę dni głupią nadzieją ... Gdzie jesteś mój optymiźmie? No gdzie?![]()
paulina1994
U mnie tylko w jednej aptece są testy o czułości 10 i ja widzę ten wzrok tych Pań kiedy poraz kolejny wchodzę i proszę o test ciążowy strumieniowy [emoji23] i tak kilka razy pod koniec każdego cyklu [emoji23] także tego [emoji14] a mój mąż już nie chce mnie słuchać i mówi oby w tym cyklu się udało wkoncu odpocznę [emoji23]
paulina1994
Ja w tym cyklu też myślałam, że się udało, nawet byłam tego pewna, a test to był zwykłą formalnością i dupa okres dostałam [emoji19]O widzę że jutro dwie testujące, trzymam kciuki [emoji110]
Ja czekam do 1.05 i mam przeczucie że się udało ale wsumie w zeszłym miesiącu też byłam pewna i lipa więc nie ma co się nastawiac.
Dagaa11
Spokojnie, u mnie w aptece kibicujemy pania, ktore co miesiac chodzą po testy. Za kazdym razem mowimy z kolezankami, że mogloby sie juz im udaćU mnie tylko w jednej aptece są testy o czułości 10 i ja widzę ten wzrok tych Pań kiedy poraz kolejny wchodzę i proszę o test ciążowy strumieniowy [emoji23] i tak kilka razy pod koniec każdego cyklu [emoji23] także tego [emoji14] a mój mąż już nie chce mnie słuchać i mówi oby w tym cyklu się udało wkoncu odpocznę [emoji23]
paulina1994
O fajnie masz, że pracujesz w aptece [emoji14] testy ze zniżką [emoji14] jak ja bym chciała żeby się udało i żeby nie odwiedzać tej apteki [emoji14] właśnie sobie uświadamiam że ja chodzę do apteki po trzy rzeczy test ciążowy, witaminy dla planujących ciążę i wiesiołek [emoji23] one tam mają już mnie za psychiczną jak nic [emoji23]Spokojnie, u mnie w aptece kibicujemy pania, ktore co miesiac chodzą po testy. Za kazdym razem mowimy z kolezankami, że mogloby sie juz im udać![]()
Dagaa11
No, mialam testy za 3 zl hahaha. Ale to jecze gorzej, bo wiedzac ze mam je za grosze, zaczynalam testowanie juz kilka dni po owuO fajnie masz, że pracujesz w aptece [emoji14] testy ze zniżką [emoji14] jak ja bym chciała żeby się udało i żeby nie odwiedzać tej apteki [emoji14] właśnie sobie uświadamiam że ja chodzę do apteki po trzy rzeczy test ciążowy, witaminy dla planujących ciążę i wiesiołek [emoji23] one tam mają już mnie za psychiczną jak nic [emoji23]
Uwierz, ze nie mają. Gdyby tylko tacy pacjenci przychodzili do aptek, to bylaby to cudowna praca [emoji14]
paulina1994
Fajnie jak jesteś tak opcykana w tych wszystkich lekach dla mnie to magia [emoji58] teraz mam brać luteinę od 15 dc na niedomoge fazy lutealnej ale gdzieś wyczytałam w internecie że może blokować owulację a ja mam owulke koło 18 dc i mam totalny mętlik w głowie ale chyba muszę słuchać lekarza bo jak zacznę sama się leczyć to nic pewnie dobrego z tego nie będzieNo, mialam testy za 3 zl hahaha. Ale to jecze gorzej, bo wiedzac ze mam je za grosze, zaczynalam testowanie juz kilka dni po owu![]()
Uwierz, ze nie mają. Gdyby tylko tacy pacjenci przychodzili do aptek, to bylaby to cudowna praca [emoji14]
Ja w DOZ place 8,99 zł to tak z 5 w cyklu zrobię [emoji23] ale teraz obiecałam sobie, że mam luteinę od 15 do 29 dc i w 30 dc robię test wyjdzie negatywny odstawiam luteinę, wyjdzie pozytywny kontynuuje dalej bo inaczej oszaleje [emoji23]
reklama
Dagaa11
No niby moze blokowac, choc ile.lekarzy tyle opini. Ja tez bralam luteine i mi lekarz kazal robic testy owulacyjne i zaczac stosowac luteine 3 dni po pozytywnym tescie owulacyjnym przez 10 dni.Fajnie jak jesteś tak opcykana w tych wszystkich lekach dla mnie to magia [emoji58] teraz mam brać luteinę od 15 dc na niedomoge fazy lutealnej ale gdzieś wyczytałam w internecie że może blokować owulację a ja mam owulke koło 18 dc i mam totalny mętlik w głowie ale chyba muszę słuchać lekarza bo jak zacznę sama się leczyć to nic pewnie dobrego z tego nie będzie
Ja w DOZ place 8,99 zł to tak z 5 w cyklu zrobię [emoji23] ale teraz obiecałam sobie, że mam luteinę od 15 do 29 dc i w 30 dc robię test wyjdzie negatywny odstawiam luteinę, wyjdzie pozytywny kontynuuje dalej bo inaczej oszaleje [emoji23]