reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Szczerze to zaczęliśmy myśleć o dzidzi po koniec 2016 roku. Rok 2017 to był taki że raz się staraliśmy a raz zabezpieczalismy. Od lutego "działamy" na całego, oczywiście kiedy mamy ochotę, nic na siłę ;)
Najlepiej bez spinania się ;) ja trochę sie spinam nie powiem, że nie bo już bym chciała tą dzidzię mieć, po drugie za chwilę miałam rodzić a tu jestem na etapie starań więc nie ukrywam, że każdy cykl to u mnie nadzieja :)

reklama
Dziewczyny będzie dobrze ! Kiedyś udać się musi ! Mam koleżankę starała się od jakiś 5 lat a teraz w lipcu rodzi więc głowa do góry i na każdą z nas przyjdzie ten czas kiedy ujrzymy te nasze wyśnione maleństwa [emoji4]

Hej dziewczyny, czytam was, ale czasu na pisanie brak.... ostatnio siedzę w pracy po 11 godzin... I też już mam jej dość, ale podobnie jak niektóre z was nie zmienię jej narazie ze względu na starania no i na całkiem dobre warunki... Ehm..
Właśnie wyszłam z apteki uzbrojona w testy o czułości 10... Nie wiem czy sikac... Dzisiaj? jutro rano?? Czy dać sobie spokój i poczekać na betę ... Jestem 12 dni po zastrzyku i 10 albo 11 dpo... Co doradzacie kochane? Sama nie wiem... Chyba czuje że nic z tego i może chce jeszcze żyć parę dni głupią nadzieją ... Gdzie jesteś mój optymiźmie? No gdzie? ;)

Hej dziewczyny, czytam was, ale czasu na pisanie brak.... ostatnio siedzę w pracy po 11 godzin... I też już mam jej dość, ale podobnie jak niektóre z was nie zmienię jej narazie ze względu na starania no i na całkiem dobre warunki... Ehm..
Właśnie wyszłam z apteki uzbrojona w testy o czułości 10... Nie wiem czy sikac... Dzisiaj? jutro rano?? Czy dać sobie spokój i poczekać na betę ... Jestem 12 dni po zastrzyku i 10 albo 11 dpo... Co doradzacie kochane? Sama nie wiem... Chyba czuje że nic z tego i może chce jeszcze żyć parę dni głupią nadzieją ... Gdzie jesteś mój optymiźmie? No gdzie? ;)
pewnie poszedł na spacer z moim ;p;p mam nadzieje ze za daleko nie odejda ;p;p

zrób test jutro rano ;)

zrób test jutro rano ;)
Wiecie co, na mózg mi siada w tym cyklu, za bardzo się nastawialam, a objawów praktycznie zero .. Myślę o tym non stop... po przebudzeniu, przed zaśnięciem... W sumie dobrze, że w tej pracy tyle siedzę, bo inaczej chyba bym zwariowała.... A najlepsze jest to, że tylko poczuje jakieś kłucie czy coś to myślę, że się udało, ale potem przez parę godzin nie czuje nic i od razu myślę, że nic z tego... No wariatka... Jakby nie patrzeć to wariatka... ;):D
I niech te nasze optymizmy wracają ze spaceru;)

reklama
Wiecie co, na mózg mi siada w tym cyklu, za bardzo się nastawialam, a objawów praktycznie zero .. Myślę o tym non stop... po przebudzeniu, przed zaśnięciem... W sumie dobrze, że w tej pracy tyle siedzę, bo inaczej chyba bym zwariowała.... A najlepsze jest to, że tylko poczuje jakieś kłucie czy coś to myślę, że się udało, ale potem przez parę godzin nie czuje nic i od razu myślę, że nic z tego... No wariatka... Jakby nie patrzeć to wariatka... ;):D
I niech te nasze optymizmy wracają ze spaceru;)
Mam tak samo [emoji23] rób jutro test [emoji14] obie będziemy ok 11dpo i swirujemy

Do góry