reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja normalnie zaczynałam koło 11 dc, w tym wiedziałam, że owu będzie wcześniej i jakie było moje zdziwienie jak w 6 dc już była druga kreska, nie pozytyw, ale dobrze widoczna. Ja mam całe pudło tych testów to sobie nie żałuję ;) lepiej zacząć wcześniej niż przegapić :)
Ja właśnie przed chwilą zrobiłam też test owu i jestem zdziwiona bo 3 dzień z rzędu pozytyw :o czy 3 dni po podaniu ovitrelle nie powinien jaśnieć??
Kochana. Po zastrzyku testy nie mają najmniejszego sensu. Zastrzyk ma wpływ na test. Będzie ci wychodzić i owulacyjny i ciążowy :). Test ciazowy najwcześniej 12 dni po podaniu ovitrelle. Sprawdziłam na sobie. Siknij na ciazowy to się przekonasz ;)
Tylko usg potwierdzi, że pecherzyki pękły! Trzymam mocno kciuki!

reklama
Kochana. Po zastrzyku testy nie mają najmniejszego sensu. Zastrzyk ma wpływ na test. Będzie ci wychodzić i owulacyjny i ciążowy :). Test ciazowy najwcześniej 12 dni po podaniu ovitrelle. Sprawdziłam na sobie. Siknij na ciazowy to się przekonasz ;)
Tylko usg potwierdzi, że pecherzyki pękły! Trzymam mocno kciuki!
O ciążowym wiedziałam, że wychodzi fałszywy nawet do 12 dni po ovitrelle, dlatego lekarz każe mi robić zawsze betę 10dpo a nie testy, ale nie wiedziałam, że owulacyjny też falszywy! :o :o

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,
Może jeszcze któraś z Was mnie pamięta bo zniknęłam na jakiś czas z forum.

Jestem po HSG, dzięki badaniu udrożniony został jajowód w którym był wodniak (mógł utrudniać zajscie w ciąże) a drugi ktory „niby” był ok, okazał się niedrożny. Ale nie tracimy nadziei :) działamy!

Co u was? Z tego co widze to @Dagaa11 udało się! Wielkie gratulacje! ❤️

Cześć dziewczyny,

Jestem po HSG, dzięki badaniu udrożniony został jajowód w którym był wodniak (mógł utrudniać zajscie w ciąże) a drugi ktory „niby” był ok, okazał się niedrożny. Ale nie tracimy nadziei :) działamy!

Co u was? Z tego co widze to @Dagaa11 udało się! Wielkie gratulacje! [emoji173]️
Hej, jasne ze Cie pamietam, fajnie, ze wrocilas :* dziekuje :)
A wiesz, ze czesto kobiety zachodza w pierwszym cyklu po HSG? Trzynam kciuki :)

Hej, jasne ze Cie pamietam, fajnie, ze wrocilas :* dziekuje :)
A wiesz, ze czesto kobiety zachodza w pierwszym cyklu po HSG? Trzynam kciuki :)

Lepiej sprzedaj nam złotą radę na udany cykl! :)
Cicho licze,że się uda po HSG ale zobaczymy. Wyjeżdżamy na majówke wiec moze wtedy cos sie ruszy ;)

Dzięki dziewczyny za odpowiedz. Ja zazwyczaj mam cykle 31-32 dni, ale jakieś 4 miesiące temu zdarzył ni się 28 dniowy i dziś mam śluz typowy dla okresu płodnego, rozciągliwy i czuje, ze w tym miesiącu owi będzie wcześniej. A dziś 11dc...Chyba dziś coś podziałamy [emoji16][emoji846] i kupię testy owu [emoji846]

O ciążowym wiedziałam, że wychodzi fałszywy nawet do 12 dni po ovitrelle, dlatego lekarz każe mi robić zawsze betę 10dpo a nie testy, ale nie wiedziałam, że owulacyjny też falszywy! :o :o
No niestety owu też!
Cześć dziewczyny,

Co u was? Z tego co widze to @Dagaa11 udało się! Wielkie gratulacje! ❤️
Ja tez cię pamietam :). Trzymam kciuki za starania! I tak jak @Dagaa11 po zabiegu dużo większe szanse :)

Lepiej sprzedaj nam złotą radę na udany cykl! :)
Cicho licze,że się uda po HSG ale zobaczymy. Wyjeżdżamy na majówke wiec moze wtedy cos sie ruszy ;)
Tez zrobilam sobie dwumiesięczna przerwe od forum i wtedy sie udalo :) nie wiem jal to zrobilismy, ostatnie przytulanie najprawdopodobniej dwa dni przed owu.
No i zaczelam brac euthyrox na obnizenie tsh :)

Tez zrobilam sobie dwumiesięczna przerwe od forum i wtedy sie udalo :) nie wiem jal to zrobilismy, ostatnie przytulanie najprawdopodobniej dwa dni przed owu.
No i zaczelam brac euthyrox na obnizenie tsh :)
To według zasady powinna być dziewczynka :).
Ja nie mam pojęcia, albo dzień przed albo centralnie w punkt ;)

reklama
Do góry