Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym normalnie ubrala ale gorsetu bym bardzo mocno nie wiazala.Hej kreska coraz lepsza. Ide dzis sprawdzić przyrost.
Dziewczyny jak myslicie, za tydzien slub. Mam suknie z obcisłym gorsetem. Moge ja normalnie ubrac?Zobacz załącznik 846607
Spokojnie przecież nie będziesz szukać nowej sukni na tydzień przed ślubem. Nie zaciskaj mocno gorsetuHej kreska coraz lepsza. Ide dzis sprawdzić przyrost.
Dziewczyny jak myslicie, za tydzien slub. Mam suknie z obcisłym gorsetem. Moge ja normalnie ubrac?Zobacz załącznik 846607
Wg miesiaczki 5, wg owu 3... dzis zrobilam kolejny raz bete zobaczymy czy wzrosla.Pejti który to tydzień u ciebie?
Czyli obie raczej grudniowe jestesmy [emoji16]U mnie według om 4t4d natomiast według bety 3/4 tydzień. Betę chce powtórzyć dopiero za tydzień, a za ok 3 pójść do lekarza
Dzidzia jest bezpieczna w środku i myślę, że nawet gdy zawiążesz gorset normalnie tak jak miałaś go wiązać to nic malenstwu się nie stanie. No oczywiście nie wiąż go tak zeby krążenie zatrzymać, bo dla ciebie to też niedobre  a druga kreseczka coraz piękniejsza Hej kreska coraz lepsza. Ide dzis sprawdzić przyrost.