Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy tu na Ciebie. Trzymaj się kochana. Mocno przytulam.Dziewczynki wybaczcie ale ja znow standardowo w zwiazku z moja strata i bolem znikam z formum do czasu az sobie w glowie nie poukladam. Zycze wszystkim wam szczesliwych i nudnych ciaz. A ja zawitam jak sie ogarne, dam znac po zabiegu bo jednak wybralam to niz porod bo bym nie dala rady... a na stale wroce jak znow wroce do staran. Bo mysle ze kiedys znow moj instynkt urosnie do takiego stopnia ze bede chciala podjac ryzyko. Do tego czasu leczenie w Polsce, bo myslalam ze tak rozwiniety kraj jak UK mi pomoze a jednak sa okrutni i nie mozna na nich liczyc. Trzymajcie sie.
Normalne uczucie spokojnieDziewczyny byłam dziśu gina, wiem że to wcześnie ale kazał mi przyjść od razu po teście. Dostałam dupka i nastepna wizyta w maju już wtedy będzie coś widać. Ale po tej wizycie mam jakieś złe przeczucia. Odkąd wyszłam czuje jak bym miała zaraz dostać @... to dopiero 5 tydzień więc jeszcze może być różnie...
Wlasnie juz sie naczytalam, ze duze przyrosty moga byc zwiazane z blizniakami hahaHej dziewczyny [emoji4] 2 dc, zaczelam brać aromek. Strasznie sie ze mnie leje i boli mnie podbrzusze. Mam nadzieje ze max 2 dni i sie skonczy. @Migdalove idziemy dalej razem, szkoda ze nie "pykło", ale 20 to dobra liczba. [emoji110] ten cykl jest nasz kochane! [emoji173][emoji173][emoji173]
@EklerkaDaria cudownie, teraz juz się nie denerwuj! [emoji8]
@Dagaa11 może 2 bobo? [emoji57][emoji4]
Chcialabys? [emoji4]Wlasnie juz sie naczytalam, ze duze przyrosty moga byc zwiazane z blizniakami haha
Zawsze twierdzilam, ze tak, ale wiem ze byloby ciezko. Jednak po zastanowieniu wolalabym jedno, ale co ma byc to bedzieChcialabys? [emoji4]
Trzymam kciuki aby stalo sie tak jak będzie dla Ciebie najlepsze [emoji8]Zawsze twierdzilam, ze tak, ale wiem ze byloby ciezko. Jednak po zastanowieniu wolalabym jedno, ale co ma byc to bedzie
To oby @ wcale nie przyszlaStonka biedronka bardzo ładną kobietą jesteś i trampki do sukni to mój styl
Kasienka dopiero dziś wiec bez szału, no ale nie ma za to jajniki bolą i mam bóle kości ogonowej.