V
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahha [emoji16][emoji16]No i stało się. Małżonek dostał wyniki i chodzi jak paw. Mówi że może królikiem rozpłodowym zostać.
Zobacz załącznik 845777
No i super! [emoji813]No i stało się. Małżonek dostał wyniki i chodzi jak paw. Mówi że może królikiem rozpłodowym zostać.
Zobacz załącznik 845777
Ja też w tym roku ściełam jakieś 20cm. Ale to dlatego że mi strasznie wypadają. Muszę je wspomóc witaminkami, pokrywą i innymi takimi specyfikami.A ja wróciłam od fryzjera. [emoji139] Odważnie bo krótsze włosy o kilkanaście centymetrów. [emoji23]
Jasne, że dam. Śpij spokojnie kochana i po prostu za parę tygodni powtórz badania żeby mieć rękę na pulsieDziekuje Ci Uspokoilas mnie. Ale daj prosze znac co Twoj lekarz mowil na Twoj niski wynik tsh.
Oj wpływa, wpływa. Mój też powiedział, że pójdzie, ale uparł się na te pół roku starań ... A mi szkoda tyle cykli, ja już bym go wysłała żeby tylko wiedzieć, że jest ok i być spokojna, a jak jest coś nie tak to żeby od razu zareagować, bo u faceta trzeba przecież 3 miesięcy około żeby poprawić parametry nasienia, więc z pół roku zrobi się 9 miesięcy... Choć nadal mam nadzieję, że to mój cyklDziewczyny jestem dumna ze swojego małżonka, poszedł na badanie nasienia. Marudził trochę, że daleko, że do pracy się spoźni ( pracuje u siebie [emoji23]), ale poszedł. Jak pochwaliłam go, że nie stchórzył to prychnął tylko: A czemu miałem nie iść, badanie jak każde inne. A wiadomo, że to badanie źle wpływa na dumę niektórych osobników płuci męskiej, którzy sądzą, że jest dla nich uwłaczające.
Superrrr !!!!!No i stało się. Małżonek dostał wyniki i chodzi jak paw. Mówi że może królikiem rozpłodowym zostać.
Zobacz załącznik 845777
Ja też niby lubię zmiany, ale zawsze na drugi dzień po ścięciu włosów żałuję ... i mówię sobie, że to ostatni raz... A jak odrosną... robię to samo i ścinam ... Ehhh... Kobieta byćA ja wróciłam od fryzjera. [emoji139] Odważnie bo krótsze włosy o kilkanaście centymetrów. [emoji23]
Ja to się doczekać nie mogłam, bo non stop taka sama fryzura. Ostatni raz u fryzjera byłam 2 lata temu, no i już dzisiaj. W lipcu na jakąś lekką koloryzację polecę i próbną fryzurę ślubną.Jasne, że dam. Śpij spokojnie kochana i po prostu za parę tygodni powtórz badania żeby mieć rękę na pulsie
Oj wpływa, wpływa. Mój też powiedział, że pójdzie, ale uparł się na te pół roku starań ... A mi szkoda tyle cykli, ja już bym go wysłała żeby tylko wiedzieć, że jest ok i być spokojna, a jak jest coś nie tak to żeby od razu zareagować, bo u faceta trzeba przecież 3 miesięcy około żeby poprawić parametry nasienia, więc z pół roku zrobi się 9 miesięcy... Choć nadal mam nadzieję, że to mój cykl
Superrrr !!!!!
Ja też niby lubię zmiany, ale zawsze na drugi dzień po ścięciu włosów żałuję ... i mówię sobie, że to ostatni raz... A jak odrosną... robię to samo i ścinam ... Ehhh... Kobieta być
Wspaniale! Ciesze sie ze u meza dobrze wyszly wynikiNo i stało się. Małżonek dostał wyniki i chodzi jak paw. Mówi że może królikiem rozpłodowym zostać.
Zobacz załącznik 845777
A dziękuję, a co do włosów to jest tak że ja chciałam mieć zawsze proste [emoji12]Wspaniale! Ciesze sie ze u meza dobrze wyszly wyniki
Psiekna kobieta w avatarze no i masz cudne wlosy krecone takie jakie zawsze ja chcialam miec
No tak to jest ze chcialo by sie miec to co sie nie maA dziękuję, a co do włosów to jest tak że ja chciałam mieć zawsze proste [emoji12]