Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasem jak się odpuści to łatwiej "zaskoczyć":-)Hej dziewczyny, dawno mnie nie bylo. Dlaczego przenosimy sie do nowego wątku? @Migdalove co u Ciebie? Dodaj mnie prosze do rabelki: dagmara 25 lat rybnik 4 cykl, nastepna @ 3.03, 1 corka.
Co u was dziewczyny? Dajcie znac
Ja dzisiaj bylam u gina z tymi moimi wynikami- dostalam euthyrox 25 bo tsh mam 2.5, zrobil monitoring- pecherzyk 20 mm dzisiaj dzialamy, a od jutra przerwa ze starniami az do kolejnych plodnych, bo moj ma w czwartek ten zabieg, o ktorym kiedys pisalam. Poza tym wyniki troche rozjechane, ale to walsnie przez tarczyce. Dalej mam brac metformine i ovarin. W ogole w tym miesiacu nie mysle o starniach, co ma byc to bedzie.
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie tarczyca straszne zmiany robi e organizmie tzn, badani A wychodza w cały świat. Zdrówka dla mezaHej dziewczyny, dawno mnie nie bylo. Dlaczego przenosimy sie do nowego wątku? @Migdalove co u Ciebie? Dodaj mnie prosze do rabelki: dagmara 25 lat rybnik 4 cykl, nastepna @ 3.03, 1 corka.
Ja dzisiaj bylam u gina z tymi moimi wynikami- dostalam euthyrox 25 bo tsh mam 2.5, zrobil monitoring- pecherzyk 20 mm dzisiaj dzialamy, a od jutra przerwa ze starniami az do kolejnych plodnych, bo moj ma w czwartek ten zabieg, o ktorym kiedys pisalam. Poza tym wyniki troche rozjechane, ale to walsnie przez tarczyce. Dalej mam brac metformine i ovarin. W ogole w tym miesiacu nie mysle o starniach, co ma byc to bedzie.
Hej! Przenosimy się do nowego wątku ze względu na tabelkę.Hej dziewczyny, dawno mnie nie bylo. Dlaczego przenosimy sie do nowego wątku? @Migdalove co u Ciebie? Dodaj mnie prosze do rabelki: dagmara 25 lat rybnik 4 cykl, nastepna @ 3.03, 1 corka.