reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja mam dzisiaj mętlik w głowie 19dc a mam 28d i mam śluz rozciągliwy ale z mlecznym . Owulacja to nie jest bo rano wyszedł mi test i kreska kontrolna była słaba:hmm:

reklama
Hej dziewczyny, dawno mnie nie bylo. Dlaczego przenosimy sie do nowego wątku? @Migdalove co u Ciebie? Dodaj mnie prosze do rabelki: dagmara 25 lat rybnik 4 cykl, nastepna @ 3.03, 1 corka.
Co u was dziewczyny? Dajcie znac :)
Ja dzisiaj bylam u gina z tymi moimi wynikami- dostalam euthyrox 25 bo tsh mam 2.5, zrobil monitoring- pecherzyk 20 mm dzisiaj dzialamy, a od jutra przerwa ze starniami az do kolejnych plodnych, bo moj ma w czwartek ten zabieg, o ktorym kiedys pisalam. Poza tym wyniki troche rozjechane, ale to walsnie przez tarczyce. Dalej mam brac metformine i ovarin. W ogole w tym miesiacu nie mysle o starniach, co ma byc to bedzie. :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, dawno mnie nie bylo. Dlaczego przenosimy sie do nowego wątku? @Migdalove co u Ciebie? Dodaj mnie prosze do rabelki: dagmara 25 lat rybnik 4 cykl, nastepna @ 3.03, 1 corka.
Ja dzisiaj bylam u gina z tymi moimi wynikami- dostalam euthyrox 25 bo tsh mam 2.5, zrobil monitoring- pecherzyk 20 mm dzisiaj dzialamy, a od jutra przerwa ze starniami az do kolejnych plodnych, bo moj ma w czwartek ten zabieg, o ktorym kiedys pisalam. Poza tym wyniki troche rozjechane, ale to walsnie przez tarczyce. Dalej mam brac metformine i ovarin. W ogole w tym miesiacu nie mysle o starniach, co ma byc to bedzie. :)

Czasem jak się odpuści to łatwiej "zaskoczyć":-)
Powodzenia w staraniach i zeby Twoj mąż/partner łagodnie przeszedł zabieg!

A ten wątek powstał chyba dlatego ze w tamtym tabelka się gubiła ;-) a tu jest w pierwszym poście, pod ręką.

Właśnie tarczyca straszne zmiany robi e organizmie tzn, badani A wychodza w cały świat. Zdrówka dla meza :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Tabelka zaktualizowana! :D
Proszę informować mnie jakby wystąpiły jakieś błędy, dziękuję. <3

Jutro walentynki dziewczyny , może któraś z nas dostanie prezent w postaci dwóch kreseczek na tescie [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! :) Przenosimy się do nowego wątku ze względu na tabelkę. :)
A co u mnie, ostatnio dziwna sprawa. w 21 sc (2 lutego) pokazały mi się piękne dwie kreseczki, niestety w terminie @ już tylko jedna, no i teraz u mnie 3dc. :) W piątek wizyta u ginekologa, zobaczymy co dalej. Też biorę euthyrox 25. ;)
Trzymam mocno za Ciebie kciuki! ;)

Jutro dodam jeszcze tabelkę z dziewczynami, które już są w ciąży. :) No i trochę ją upiększę. :D A teraz zmykam do łóżka, będziemy oglądać film. :)

reklama
Do góry