Hej :-) proszę o wpisanie mnie na marzec. Aga 26 lat, brak dzieci, starania od maj 2016, cykl naturalny, testowanie 5 marzecPiszcie kochane, co u was pozmieniać, którą z was dopisać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej :-) proszę o wpisanie mnie na marzec. Aga 26 lat, brak dzieci, starania od maj 2016, cykl naturalny, testowanie 5 marzecPiszcie kochane, co u was pozmieniać, którą z was dopisać?
Dane jakie wpisujemy do tabelki:Hej :-) proszę o wpisanie mnie na marzec. Aga 26 lat, brak dzieci, starania od maj 2016, cykl naturalny, testowanie 5 marzec
Emii06
Emilia 23 Olsztyn
26.02.18
1 cykl
2 (synków)
Proszę o dopisanie [emoji175]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aga,26 lat , Radom,Dane jakie wpisujemy do tabelki:
Imię, wiek, miasto
Data następnej @
Cykl starań
Dzieci
Raczej nie byłoby sensu tylko dla samej tabelki bo to tak samo jak z linkiem do tabelki, przenosimy się tu na stałe, będzie to po prostu łatwiejsze.Czy przenosimy sie do tego watku na stale, czy on bedzie sluzyl tylko temu, by na gorze bylo widac tabelke?