reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja już chyba kiedyś pisałam. Ale mnie zawsze piekło jak ogniem w czasie wytrysku.. po porodzie to zniknęło. Ciekawe czy miało jakiś wpływ na długie starania.

Ja nawet byłabym skłonna podejść do inseminacji. Byle by się udało... trochę ten wirus pokrzyżował mi plany, odpuściłam sobie wizyty, bo taka panika i strach były.
Właśnie myślę, że teraz czeka się krócej na wszystko bo ludzie się boją. A same środki ostrożności są dobrze zachowane. Więc myślę, że warto teraz.

Dziewczyny ja mam do Was trochę głupie pytanie 😄choć podobno nie ma głupich pytań a da tylko głupie odpowiedzi :) Cykle mam regularne 28 dni wiec teoretycznie owulacja powinna przypadać na 14 dzień, wczoraj był dzień 15 cyklu i mega ciągnął mnie jajnik aż chodzić nie mogłam i było mega dużo śluzu i teraz moje pytanie czy owulacja była wczoraj ? czy to jest tak, że pomimo mocnych objawów owulacji ona może wystąpić Np dziś albo jutro ?a to były takie bole zwiastujące?
Czy to bole odczuwa się właśnie w momencie jak jajeczko pęka i uwalnia się pęcherzyk ?

Ja szczyt śluzu płodnego mialam dzień przed owulka.

Ja to czuję się jakbym juz okres miała. Apowinnam dostać w poniedizalek. Aż latam czesto do kibelka sprawdzić, a tu dupa. Mokro w cholercię, pobolewa, szczypie i kłuje jak tuz przed @ albo na początku, a wkladka czysta jak łza.

reklama
Do góry