Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siemka :-) a Ty doczekałaś sie drugiego dziecka w końcu? :-) pamiętam nasze rozmowy ze staraczek 2017 :-) i to cudowne wspieranie w chwilach zwątpienia :-)@Elodia hejka Rybeczko! Jak też postanowiłaś, tak też wróciłaś trzymam kciuki kochana
Zazdroszczę deszczuu nas na Śląsku narazie słońce i sucho bardzoOgólnie,, to witam wszystkich w ten pochmurno deszcxowy dzien :-) u mnie trochę z rana popadało, ale to bardzo dobrze, bo w tym suchym powietr,zu, ledwo się dało w maseczkach wytrzymać.
U nas już po deszczu. Może idzie w waszą stronę:-) chwilę popadało, ale o wiele lepiej się oddycha.Zazdroszczę deszczu[emoji44]u nas na Śląsku narazie słońce i sucho bardzo[emoji53]
U mnie tez juz po deszczu o słońce sie pojawilo. Oby w nocy popadalo jeszcze.U nas już po deszczu. Może idzie w waszą stronę:-) chwilę popadało, ale o wiele lepiej się oddycha.
Tak kochana Mój synek dziś skończył 11 tygodniSiemka :-) a Ty doczekałaś sie drugiego dziecka w końcu? :-) pamiętam nasze rozmowy ze staraczek 2017 :-) i to cudowne wspieranie w chwilach zwątpienia :-)
Ale fajnie masz :-) daje Ci w miarę w nocy pospać?Tak kochana Mój synek dziś skończył 11 tygodni
Cala noc spi od trzech tygodni w nocy wstal na cyca dwa razy a tak to od 22 do 7-8 ciagiem spi.Ale fajnie masz :-) daje Ci w miarę w nocy pospać?
Tyle wýgrac moja co prawda budzi się tylko raz w nocy na mleko ale ile się wierciCala noc spi od trzech tygodni w nocy wstal na cyca dwa razy a tak to od 22 do 7-8 ciagiem spi.