reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tyle wýgrac 😲moja co prawda budzi się tylko raz w nocy na mleko ale ile się wierci🙈
Noooo , uwierz mi,ze też jestesmy w szoku. Pierwszy ,obecnie 5latek do tej pory czasem,teraz od urodzenia brata co noc, o 4tej przybywa ze swojego pokoju i kladzie sie miedzy nas.. :)

A w planach jeszcze 3cie :p to juz wychodzi wg przesadow, ze bedzie najgorsze :ad

reklama
No ja nie miałam okazji nawet zobaczył pęcherzyka na usg. ;) starania ponad 5 lat, byłoby 6 ale rok mieliśmy przerwy. No i teraz w kwietniu pykło niespodziewanie. Teraz jestem 5+0, w środę mam wizytę kolejną, bo obawiam się ponownej pozamacicznej. Mam nadzieję, że już jak się udało to będzie wszystko dobrze chociaż ja mam dużo kłód pod nogami jeśli chodzi o zdrowa ciążę.

Daj koniecznie znać po badaniach. Mooocno zaciskam kciuki!

Staraczki który były lub sa w ciąży jak sie czujecie/czułyscie jak przychodzi co miesiąc termin miesiączki, a wiecie ze @ nie dostaniecie bo ciaza.? Mialyscie jakieś objawy itp jak na @ ?
Jak byłam w ciąży, to na początku zmaiast @ mialam masakrycznie dużo śluzu, i myślalam że to normlana @ przyszla. A ru numer, bo to ciąża byla. No a oprocz tego lekkie kłucie w podbrzuszu, raz z prawej, raz z lewej strony. A z dodatkowych objawów okropnie swędziały mnie cyce.

Staraczki który były lub sa w ciąży jak sie czujecie/czułyscie jak przychodzi co miesiąc termin miesiączki, a wiecie ze @ nie dostaniecie bo ciaza.? Mialyscie jakieś objawy itp jak na @ ?
Tak samo jak na okres. Jedyne to wszystko mi śmierdziało. Ja wtedy ani raz nie pomyślałam, że mogę być w ciąży więc uważam to za realny objaw. A reszta była po 6/7 tygodniu. Wymioty tragiczne.

Ostatnia edycja:

Mnie pobolewaly piersi ale tak bardziej od dolu i na środku i pobolewania podbrzusza bardzo podobne do tego okresowego ale jednak ciut inaczej (ciężko mi to opisać). Do tego na dole sporo śluzu i jakoś na termin @ chyba szyjka rozpulchniona była. Ale ogólnie to sa tak subtelne różnice ze az ciężko je czasem rozróżnić od tych okresowych.

reklama
Jak byłam w ciąży, to na początku zmaiast @ mialam masakrycznie dużo śluzu, i myślalam że to normlana @ przyszla. A ru numer, bo to ciąża byla. No a oprocz tego lekkie kłucie w podbrzuszu, raz z prawej, raz z lewej strony. A z dodatkowych objawów okropnie swędziały mnie cyce.
Tak samo jak na okres. Jedyne to wszystko mi śmierdziało. Ja wtedy ani raz nie pomyślałam, że mogę być w ciąży więc uważam to za realny objaw. A reszta była po 6/7 tygodniu. Wymioty tragiczne.
Ja też tak samo jak na okres, plus biegunka i takie dziwne uczucie w dole brzucha jakby coś tam się działo😁
Mnie pobolewaly piersi ale tak bardziej od dolu i na środku i pobolewania podbrzusza bardzo podobne do tego okresowego ale jednak ciut inaczej (ciężko mi to opisać). Do tego na dole sporo śluzu i jakoś na termin @ chyba szyjka rozpulchniona była. Ale ogólnie to sa tak subtelne różnice ze az ciężko je czasem rozróżnić od tych okresowych.

Ale chodzi mi w dalszych miesiącach ciąży, jak przypadałyby terminy @, czy mialyscie jakieś "syndromy" @.

Do góry