reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tyle wýgrac 😲moja co prawda budzi się tylko raz w nocy na mleko ale ile się wierci🙈
Noooo , uwierz mi,ze też jestesmy w szoku. Pierwszy ,obecnie 5latek do tej pory czasem,teraz od urodzenia brata co noc, o 4tej przybywa ze swojego pokoju i kladzie sie miedzy nas.. :)

A w planach jeszcze 3cie :p to juz wychodzi wg przesadow, ze bedzie najgorsze :ad

reklama
No ja nie miałam okazji nawet zobaczył pęcherzyka na usg. ;) starania ponad 5 lat, byłoby 6 ale rok mieliśmy przerwy. No i teraz w kwietniu pykło niespodziewanie. Teraz jestem 5+0, w środę mam wizytę kolejną, bo obawiam się ponownej pozamacicznej. Mam nadzieję, że już jak się udało to będzie wszystko dobrze chociaż ja mam dużo kłód pod nogami jeśli chodzi o zdrowa ciążę.

Daj koniecznie znać po badaniach. Mooocno zaciskam kciuki!

Staraczki który były lub sa w ciąży jak sie czujecie/czułyscie jak przychodzi co miesiąc termin miesiączki, a wiecie ze @ nie dostaniecie bo ciaza.? Mialyscie jakieś objawy itp jak na @ ?
Jak byłam w ciąży, to na początku zmaiast @ mialam masakrycznie dużo śluzu, i myślalam że to normlana @ przyszla. A ru numer, bo to ciąża byla. No a oprocz tego lekkie kłucie w podbrzuszu, raz z prawej, raz z lewej strony. A z dodatkowych objawów okropnie swędziały mnie cyce.

Staraczki który były lub sa w ciąży jak sie czujecie/czułyscie jak przychodzi co miesiąc termin miesiączki, a wiecie ze @ nie dostaniecie bo ciaza.? Mialyscie jakieś objawy itp jak na @ ?
Tak samo jak na okres. Jedyne to wszystko mi śmierdziało. Ja wtedy ani raz nie pomyślałam, że mogę być w ciąży więc uważam to za realny objaw. A reszta była po 6/7 tygodniu. Wymioty tragiczne.

Ostatnia edycja:

Mnie pobolewaly piersi ale tak bardziej od dolu i na środku i pobolewania podbrzusza bardzo podobne do tego okresowego ale jednak ciut inaczej (ciężko mi to opisać). Do tego na dole sporo śluzu i jakoś na termin @ chyba szyjka rozpulchniona była. Ale ogólnie to sa tak subtelne różnice ze az ciężko je czasem rozróżnić od tych okresowych.

reklama
Jak byłam w ciąży, to na początku zmaiast @ mialam masakrycznie dużo śluzu, i myślalam że to normlana @ przyszla. A ru numer, bo to ciąża byla. No a oprocz tego lekkie kłucie w podbrzuszu, raz z prawej, raz z lewej strony. A z dodatkowych objawów okropnie swędziały mnie cyce.
Tak samo jak na okres. Jedyne to wszystko mi śmierdziało. Ja wtedy ani raz nie pomyślałam, że mogę być w ciąży więc uważam to za realny objaw. A reszta była po 6/7 tygodniu. Wymioty tragiczne.
Ja też tak samo jak na okres, plus biegunka i takie dziwne uczucie w dole brzucha jakby coś tam się działo😁
Mnie pobolewaly piersi ale tak bardziej od dolu i na środku i pobolewania podbrzusza bardzo podobne do tego okresowego ale jednak ciut inaczej (ciężko mi to opisać). Do tego na dole sporo śluzu i jakoś na termin @ chyba szyjka rozpulchniona była. Ale ogólnie to sa tak subtelne różnice ze az ciężko je czasem rozróżnić od tych okresowych.

Ale chodzi mi w dalszych miesiącach ciąży, jak przypadałyby terminy @, czy mialyscie jakieś "syndromy" @.

Do góry