reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ale chodzi mi w dalszych miesiącach ciąży, jak przypadałyby terminy @, czy mialyscie jakieś "syndromy" @.
Eee, to nie :-) jak była ciąża, to wszelkie okołookresowe objawy się wyhamowały. Jedynie co, to cyce bolaly prawie caly czas, raz mniej raz mocniej, ale to co najwyzej do ok 6 miesiąca z tego co pamiętam. Ale w ciążę zachodizlam prawie 14 lat temu, to tka super dokladnie nie pamiętam.

reklama
Ogólnie to mam lekki stresik. Za tydzień teoretycznie powinna przyjść @. Nakrecac się nie zmaierzam, bo to bez sensu. Ale dawno takich cholernycb wzdęć jak teraz nie miałam. Ale pewnie to tylko wyobraznia mi dziala, tkaze na spokojnie.
Cyz któraś ze staraczek, w najbliższym czasie będzie testować? Ja się zastanawiam. Czy zrobić to w dzień spodziewanej @, czy kilka dni poczekać (czasami o 3 cyz 4 dni zdarzają mi się obsuwy).

Ogólnie to mam lekki stresik. Za tydzień teoretycznie powinna przyjść @. Nakrecac się nie zmaierzam, bo to bez sensu. Ale dawno takich cholernycb wzdęć jak teraz nie miałam. Ale pewnie to tylko wyobraznia mi dziala, tkaze na spokojnie.
Cyz któraś ze staraczek, w najbliższym czasie będzie testować? Ja się zastanawiam. Czy zrobić to w dzień spodziewanej @, czy kilka dni poczekać (czasami o 3 cyz 4 dni zdarzają mi się obsuwy).

Ja mam dzisiaj 25 dzień cyklu i oczywiście nie wytrzymałam i siknęłam na patyka. Bladość bieli mnie olśniła, ale jutro też sobie siknę [emoji4] Cykle mam dość nieregularne, od 26 dni do 35, ale wydaje mi się, że owulację miałam w 16 dniu.

Ja mam dzisiaj 25 dzień cyklu i oczywiście nie wytrzymałam i siknęłam na patyka. Bladość bieli mnie olśniła, ale jutro też sobie siknę [emoji4] Cykle mam dość nieregularne, od 26 dni do 35, ale wydaje mi się, że owulację miałam w 16 dniu.
No to powodzenia. Ja mam ostatnio cykle najczęściej po 28-29 dni, raz czy dwa na jakis cza szdarza sie przedłużenie cyklu o 3, 4 dni. Także na spokojnie. Nie będę sie nakręcać tak jak 3 lata temu, bo znowu rok będzie stresu :-) ale teścik sobie w tym tygodniu w razie w kupię. I może siknę we wtorek rano czyli wteyd, kiedy @ powinna być.

Ale z doświadczenia ze staraczek 2017 wiem, że strasznie ciężko z cierpliwością :-D

No to powodzenia. Ja mam ostatnio cykle najczęściej po 28-29 dni, raz czy dwa na jakis cza szdarza sie przedłużenie cyklu o 3, 4 dni. Także na spokojnie. Nie będę sie nakręcać tak jak 3 lata temu, bo znowu rok będzie stresu :-) ale teścik sobie w tym tygodniu w razie w kupię. I może siknę we wtorek rano czyli wteyd, kiedy @ powinna być.

Ale z doświadczenia ze staraczek 2017 wiem, że strasznie ciężko z cierpliwością :-D

To co, jeszcze tydzień? A w życiu! [emoji23] Ja powinnam poczekać do 1 maja, ale nie wytrzymam [emoji28]

reklama
Do góry