reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzięki Malinka, też mu to powtarzam że musi być silne i zostać ze mną :)
Póki co dzisiaj chyba jest ok. Jeszcze zobaczę co powie dzisiejsza beta. Bynajmniej obstawiona jestem lekami i walczymy.
P. S. Przepraszam za ten testowy spam, ale to wszystko w tej sytuacji jest teraz tam chaotyczne że czuje potrzebę zeby się wraz z wami upewniać ze nie jest źle (w szczegolosci ze jak to Malinka pięknie ujęła pare postów wyżej "jesteśmy trochę jak rodzina") ... Chociaż im bliżej terminu @ tym stresuje się trochę bardziej, ale staram się być dobrej mysli.

Załączniki

• IMG_20200307_060742.jpg
    IMG_20200307_060742.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 110
I to z wieczornego sika :p ja już nawet na tym 8 dpo sobie wmówiłam ze cos widzę jakiś szmer pod kątem odpowiednim xD tyle że na żywo inaczej wiadomo xD

Ja czulam jak nigdy ze w tym cyklu mogę zobaczyć dwie kreski, jakoś tak wewnętrznie...
Byle by się dobrze skończyło, muszę wierzyć w ten cud, bo kto jak nie ja.
Kochana 3mam mocno kciuki❤️ Super, ze się udało!

Póki co dzisiaj chyba jest ok. Jeszcze zobaczę co powie dzisiejsza beta. Bynajmniej obstawiona jestem lekami i walczymy.
P. S. Przepraszam za ten testowy spam, ale to wszystko w tej sytuacji jest teraz tam chaotyczne że czuje potrzebę zeby się wraz z wami upewniać ze nie jest źle (w szczegolosci ze jak to Malinka pięknie ujęła pare postów wyżej "jesteśmy trochę jak rodzina") ... Chociaż im bliżej terminu @ tym stresuje się trochę bardziej, ale staram się być dobrej mysli.
Musi być dobrze Kochana🥰 może w koncu wróci dobra passa😍

Pamietasz moje wariactwo testowe ? Ja powodu nie mialam tylko się zafiksowalam. Kochana rob testy dopoki cie uspokajaja. Jak zaczna cie stresowac przestań. Ja nie mialam powodow a później wkręcalam sobie ze jasnieja. Moj test dzisiaj ma 10 miesięcy skonczone i uwaga... śpi cała noc dzisiaj. Jest 9 a on nadal spi!
IMG_20200307_090001.jpg

IMG_20200304_145444.jpg

reklama
Ojeju trzymam kciuki [emoji16][emoji2][emoji7][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry