reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A proga powtarzałaś?

Tak, wczoraj ledwie 3,77.
Ale już chyba wiem czemu beta drgnela. Dzisiaj test ciemniejszy. Też to widzicie? To już chyba nie moje złudzenia.
Zaklepalam wizyte u gina dziś i jesli koleżanki z pracy mnie puszcza, a bd błagać, to polece bo luteine lub duphaston. Ale boję się ze z takiego proga już tego nie wyratuje.

Załączniki

• IMG_20200306_060053.jpg
    IMG_20200306_060053.jpg
    745,8 KB · Wyświetleń: 135
  • IMG_20200306_060026.jpg
    IMG_20200306_060026.jpg
    456,3 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Dostalam 2x1 luteine dopochwowo i 2x1 duphaston doustnie, skierowanie na 2x beta hsg i skierowanie na proga. No i zobaczymy jak się sytuacja potoczy.

Tak, wczoraj ledwie 3,77.
Ale już chyba wiem czemu beta drgnela. Dzisiaj test ciemniejszy. Też to widzicie? To już chyba nie moje złudzenia.
Zaklepalam wizyte u gina dziś i jesli koleżanki z pracy mnie puszcza, a bd błagać, to polece bo luteine lub duphaston. Ale boję się ze z takiego proga już tego nie wyratuje.
O KURDE! Może złapałaś ją w pierwszym 'stadium' i właśnie zaczyna rosnąć! Trzymam mocno kciuki! :)

A ja dzisiaj miałam iść zarejestrować się na usg piersi ale na dole wywieszka w szpitalu "do rejestracji dojazd wyłącznie windą do odwołania!" - dziękuję, nie skorzystam. :D Jeszcze z mężem czy z kimś znajomym tak, ale sama nigdy do windy nie wejdę. :D Poczekam.
Wyniki cytologii w porządku, muszę iść do ginekologa żeby mnie skierował na histeroskopię.

O KURDE! Może złapałaś ją w pierwszym 'stadium' i właśnie zaczyna rosnąć! Trzymam mocno kciuki! :)

Chyba tak właśnie bylo, bo dzisiaj test z rana i test sprzed dwóch godzin już nieco ciemniejsze niż ten wczorajszy wieczorny, także wczoraj rano musiała faktycznie beta dopiero co zacząć sie wydzielać. Jutro przed uczelnia powtórzę bete.
Dziś 10 dpo.

Załączniki

• IMG_20200306_200544.jpg
    IMG_20200306_200544.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 126
Chyba tak właśnie bylo, bo dzisiaj test z rana i test sprzed dwóch godzin już nieco ciemniejsze niż ten wczorajszy wieczorny, także wczoraj rano musiała faktycznie beta dopiero co zacząć sie wydzielać. Jutro przed uczelnia powtórzę bete.
Dziś 10 dpo.
To aż szok, że 10dpo coś widać! Trzymam kciuki za wysoką betę!

3mam z całych sił kciuki[emoji8][emoji8][emoji8][emoji110][emoji110][emoji110]
Super że jestez tak obstawiona progestenem. Musi się teraz udać [emoji2956]
Dziś 10 dpo.

To aż szok, że 10dpo coś widać! Trzymam kciuki za wysoką betę!

I to z wieczornego sika :p ja już nawet na tym 8 dpo sobie wmówiłam ze cos widzę jakiś szmer pod kątem odpowiednim xD tyle że na żywo inaczej wiadomo xD

Ja czulam jak nigdy ze w tym cyklu mogę zobaczyć dwie kreski, jakoś tak wewnętrznie...
Byle by się dobrze skończyło, muszę wierzyć w ten cud, bo kto jak nie ja.

I to z wieczornego sika :p ja już nawet na tym 8 dpo sobie wmówiłam ze cos widzę jakiś szmer pod kątem odpowiednim xD tyle że na żywo inaczej wiadomo xD

Ja czulam jak nigdy ze w tym cyklu mogę zobaczyć dwie kreski, jakoś tak wewnętrznie...
Byle by się dobrze skończyło, muszę wierzyć w ten cud, bo kto jak nie ja.
U mnie 14 dni po była kreska. ;) Blada, ale nie trzeba się było przygladac. 15dp beta 42. Z monitoringiem.

reklama
Mi również brakuje, wątek niemal milczy. ;) A ja też na tamtym wątku nie chce marudzić jak nam jest źle. :D Więc czrkamy na wieści co u was. :)
Gosiu warcz ile chcesz! Kiedy wy sie staralyscie to my dzielilysmy sie ciazowymi problemami.. jesteśmy troche jak rodzina.. tyle razem juz przeszłyśmy. Kto jak nie my kobiety sie lepiej zrozumie???

Ja dziewczyny zagladam! Kibicuje! Czekam niecierpliwie na Ciebie Gosiu! Na Irenke! I doomi!! Wierze ze sie doczekam razem z wami.

Do góry