Mimi94
Fanka BB :)
No to kicha...Może być, z tym, że z puszki ma większy indeks glikemiczny, zdrowszy jest świeży. A i z puszki nie ma tych środków, a w tym środku jest najwięcej bromeliny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to kicha...Może być, z tym, że z puszki ma większy indeks glikemiczny, zdrowszy jest świeży. A i z puszki nie ma tych środków, a w tym środku jest najwięcej bromeliny.
Nie no nie aż taka, dobry rydz niż nic. ;pNo to kicha...
Może być z puszki? Właśnie wróciłam z zakupów i nie kupiłam
Już bioręNa endometrium też dziewczyny czasem Acard biorą (niektórzy lekarze zalecają, niektórzy nie mają zdania). Tylko nie brac przy słabej krzepliwości krwi.
Ja chyba tez bym musiała sobie zbadać homecysteine i kwas, bo nigdy nie badałam. Ale w piątek bede mieć hsg to gin hormony ma badac, zobaczymy co tam wyjdzie i jak pokieruje dalej. W koncu mam satysfakcję i jestem szczesliwa, ze trafiłam na gina, który leczy a nie tylko każe się starać
Po pierwsze badanie nasienia choćby podstawowe + pod kątem infekcji czyli posiew nasienia.Gosia, a Ty jako znawca i wieloletnia zaprawiona w boju staraczka jakieś badania jeszcze byś mi polecala? Bo ogólnie jest tego tak sporo co można przebadać ale zastanawiam co jest najważniejsze sprawdzić dla mnie na moim etapie... Tak żebym mogła to ułożyć w jakis rozsadny plan do zrealizowania i odhaczenia na przestrzeni najbliższych cykli.