reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A mnie z kolei zawsze boli po stosunku. Bardziej lub mniej.

Przywykłam...

[emoji848]

Może warto zajrzeć do doktorka w celu sprawdzenia czy nic tam nie ma na przeszkodzie, skoro to się tak nagle pojawiło...
Idę jutro ale ewidentnie coś się dzieje bo teraz tak samo z siebie mnie ciupie..

I ja również... eeeh, niedoczekanie moje || kreseczek :/

Dzisiaj już 3 dc... w tym tygodniu umawiam się na hsg

No to się zsynchronizowalysmy, u mnie też 3 dc :)
Ja za to planuje w przeciągu kolejnych 3 cykli maks ponowic badania prolaktyny i Proga i dołożyć też estriadol, testostron, homocysteine, kwas foliowy, d3, b12.
No i w końcu wysłać mojego na badanie nasienia.
A jak się skonczy u mnis sajgon w pracy po połowie marca to mam już poleconego gina do którego chce się w koncu wybrać i może wreszcie jakis monitoring, moze cos na stymulacje zaleci.
No i przepraszam się od jutra z moim termometrem bo ostatnio to olalam...
Ostatnie miesiące bylam jakas taka mega zrezygnowana, ale chyba powoli wraca mi ten zapal na zadaniowy tryb z początku starań. Owulaki jak jakieś tanie dorwe to też dorzuce zeby porównać z temp.
Zobaczymy ile z tego pozwola mi w najbliższym czasie zrealizować ograniczone finanse i czas 🙄

Idę jutro ale ewidentnie coś się dzieje bo teraz tak samo z siebie mnie ciupie..

No to daj znać co tam wyszło bądź nie i oby nie :)

No to się zsynchronizowalysmy, u mnie też 3 dc :)
Ja za to planuje w przeciągu kolejnych 3 cykli maks ponowic badania prolaktyny i Proga i dołożyć też estriadol, testostron, homocysteine, kwas foliowy, d3, b12.
No i w końcu wysłać mojego na badanie nasienia.
A jak się skonczy u mnis sajgon w pracy po połowie marca to mam już poleconego gina do którego chce się w koncu wybrać i może wreszcie jakis monitoring, moze cos na stymulacje zaleci.
No i przepraszam się od jutra z moim termometrem bo ostatnio to olalam...
Ostatnie miesiące bylam jakas taka mega zrezygnowana, ale chyba powoli wraca mi ten zapal na zadaniowy tryb z początku starań. Owulaki jak jakieś tanie dorwe to też dorzuce zeby porównać z temp.
Zobaczymy ile z tego pozwola mi w najbliższym czasie zrealizować ograniczone finanse i czas 🙄

Też się dokleje bo u mnie też 3 dc...

Bolała mnie dziś lewa strona to może jednak idzie z lewej drożnej... 🤔 🤔 Eh ta macica...

Dziewczyny robiłam progesteron 5 dni po owulacji i wynosi 21 ng/ml czy to nie za wysoko jak na taki krótki przedział czasowy?

Załączniki

• IMG_20200217_161543.jpg
    IMG_20200217_161543.jpg
    225 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry