Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Mam na piątek 8dc
No to super jak się udało w tym cyklu sprawdzić i nie stresuj sie to szybkie badanko pach ciach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam na piątek 8dc
Dziekuje Kochana Właśnie mam trochę stresa, czy wszystko będzie dobrze...Trzymam kciuki, żeby hsg wyszło prawidłowo.
Ja chyba tez bym musiała sobie zbadać homecysteine i kwas, bo nigdy nie badałam. Ale w piątek bede mieć hsg to gin hormony ma badac, zobaczymy co tam wyjdzie i jak pokieruje dalej. W koncu mam satysfakcję i jestem szczesliwa, ze trafiłam na gina, który leczy a nie tylko każe się staraćNo to się zsynchronizowalysmy, u mnie też 3 dc
Ja za to planuje w przeciągu kolejnych 3 cykli maks ponowic badania prolaktyny i Proga i dołożyć też estriadol, testostron, homocysteine, kwas foliowy, d3, b12.
No i w końcu wysłać mojego na badanie nasienia.
A jak się skonczy u mnis sajgon w pracy po połowie marca to mam już poleconego gina do którego chce się w koncu wybrać i może wreszcie jakis monitoring, moze cos na stymulacje zaleci.
No i przepraszam się od jutra z moim termometrem bo ostatnio to olalam...
Ostatnie miesiące bylam jakas taka mega zrezygnowana, ale chyba powoli wraca mi ten zapal na zadaniowy tryb z początku starań. Owulaki jak jakieś tanie dorwe to też dorzuce zeby porównać z temp.
Zobaczymy ile z tego pozwola mi w najbliższym czasie zrealizować ograniczone finanse i czas
Dzieki mam nadzieje, ze tak będzie- bez żadnych niespodzianek chociaż z drugiej strony, jak bd wszystko dobrze to trzeba bd szukać innej przyczyny niepowodzeń sama jestem ciekawa co „w trawie piszczy”No to super jak się udało w tym cyklu sprawdzić i nie stresuj sie to szybkie badanko pach ciach
Na dobre endo ananas! Koniecznie! Najmniej jeden plaster dziennie.Mam 2 pęcherzyki po 18mm na prawym ale endo ok 7... Co bierzecie na wzrost endo?
A o tym pierwsze słyszę..Na dobre endo ananas! Koniecznie! Najmniej jeden plaster dziennie.
Od dawien dawna na tym wątku pojawiał się temat ananasa. Chodzi o bromelinę zawarta w ananasie.A o tym pierwsze słyszę..
Może być z puszki? Właśnie wróciłam z zakupów i nie kupiłamOd dawien dawna na tym wątku pojawiał się temat ananasa. Chodzi o bromelinę zawarta w ananasie.
Może być, z tym, że z puszki ma większy indeks glikemiczny, zdrowszy jest świeży. A i z puszki nie ma tych środków, a w tym środku jest najwięcej bromeliny.Może być z puszki? Właśnie wróciłam z zakupów i nie kupiłam