1
174974
Gość
Jak makijażytka będzie miała talent to będę. [emoji23]Bedziesz prześliczna :-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale bardzo dziękuję! [emoji813]
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak makijażytka będzie miała talent to będę. [emoji23]Bedziesz prześliczna :-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bedziesz, bedziesz, a makijazystka wcale duzo pracy nie bedzie mialaJak makijażytka będzie miała talent to będę. [emoji23]
Zobaczymy [emoji23] Obym wtedy nie była przed @, bo będzie ogrom pryszczy. [emoji23]Bedziesz, bedziesz, a makijazystka wcale duzo pracy nie bedzie miala
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
A powiem Ci, ze ja na cywilny robilam sobie sama makeup, taka mialam wprawe!Jak makijażytka będzie miała talent to będę. [emoji23]
Dokladnie [emoji1]Bedziesz, bedziesz, a makijazystka wcale duzo pracy nie bedzie miala
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne, ze możliwe mi też test pozytywny wyszedł 6 dni przed terminem @. Miałaś wcześniej owu albo szybko zarodek się zagnieździłCześć Dziewczyny,
Pozwoliłam sobie podłączyć się do wątku. Aktualnie jestem w 26 dc, cykle 31-32 dni, czyli 5-6 dni przed okresem. Od kilku dni dziwnie się czuję więc postanowiłam zrobić test ciążowy i wyszły mi dwie krechy, ta druga jaśniejsza, ale bardzo wyraźnie widoczna. Czy to możliwe, że tak wcześnie test coś pokaże?
Zobacz załącznik 844304