reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie dzisiaj taka sytuacja :) chyba ten castangus coś działa, bo dawno nie miałam tak wyraźnej krechy od tej kontrolnej 8-) 2 dni temu i dzisiaj były staranka... niestety mój wyjeżdżam w nocy i jutro już nie podziałamy ;(

Załączniki

• 8D185230-B358-4D0E-BB76-2E77B47E574B.jpeg
    8D185230-B358-4D0E-BB76-2E77B47E574B.jpeg
    511,8 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Jeju wycierpiałam się w okres z bólami, bo @ nie przychodziła, więc miałam tydzień boleści. Teraz jestem w 15 dc i znów bóle jak do okresu (cykle mam raczej krótkie po 24 dni).

Ileż mnie ta macica będzie torturować??

Czesc dziewczyny :) dolaczam do Was poniewaz tez z mezem sie staramy o dziecko-juz mamy jednego synka. Niestety tym razem jakos idzie to duzo trudniej, z synkiem sie udalo za 3cim razem obecnie trwa juz 5 cykl staran. Uzywam testow owulacyjnych. A jak Wam idzie? :)

Czesc dziewczyny :) dolaczam do Was poniewaz tez z mezem sie staramy o dziecko-juz mamy jednego synka. Niestety tym razem jakos idzie to duzo trudniej, z synkiem sie udalo za 3cim razem obecnie trwa juz 5 cykl staran. Uzywam testow owulacyjnych. A jak Wam idzie? :)
Hej, ja sie staram juz ponad rok, bez efektów. W tym cyklu mialam zastrzyk z Pregnyl 5000, wczoraj robiłam test i nic, do miesiączki 2 dni zostały.

Hej! :) Oby jednak szybko udało się wam z drugim maluszkiem. :) U nas co prawda starania zawieszone, po prawie 6 latach starań i po wielu stratach przyszedł czas tylko i wyłącznie na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną.

Hej, ja sie staram juz ponad rok, bez efektów. W tym cyklu mialam zastrzyk z Pregnyl 5000, wczoraj robiłam test i nic, do miesiączki 2 dni zostały.

U mnie też rok starań i narazie guzik. Jestem tylko na Luteinie i przede mna najgorszy czas- czekanie ;) W teori z 10 dni, ale mam nadzieje, że uda mi się dotrwać do póżniejszej daty i sprawdzić na spokojnie z większą pewnością :)

Aniu mam nadzieje, że u Ciebie to kwestia czasu, by mieć drugie :) Skoro przy 1 ciąży tak ładnie szybko złapało.

U mnie córka po pół roku starań, a o drugie już dwa lata i nic.

reklama
Do góry