reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie dzisiaj taka sytuacja :) chyba ten castangus coś działa, bo dawno nie miałam tak wyraźnej krechy od tej kontrolnej 8-) 2 dni temu i dzisiaj były staranka... niestety mój wyjeżdżam w nocy i jutro już nie podziałamy ;(

Załączniki

• 8D185230-B358-4D0E-BB76-2E77B47E574B.jpeg
    8D185230-B358-4D0E-BB76-2E77B47E574B.jpeg
    511,8 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Jeju wycierpiałam się w okres z bólami, bo @ nie przychodziła, więc miałam tydzień boleści. Teraz jestem w 15 dc i znów bóle jak do okresu (cykle mam raczej krótkie po 24 dni).

Ileż mnie ta macica będzie torturować??

Czesc dziewczyny :) dolaczam do Was poniewaz tez z mezem sie staramy o dziecko-juz mamy jednego synka. Niestety tym razem jakos idzie to duzo trudniej, z synkiem sie udalo za 3cim razem obecnie trwa juz 5 cykl staran. Uzywam testow owulacyjnych. A jak Wam idzie? :)

Czesc dziewczyny :) dolaczam do Was poniewaz tez z mezem sie staramy o dziecko-juz mamy jednego synka. Niestety tym razem jakos idzie to duzo trudniej, z synkiem sie udalo za 3cim razem obecnie trwa juz 5 cykl staran. Uzywam testow owulacyjnych. A jak Wam idzie? :)
Hej, ja sie staram juz ponad rok, bez efektów. W tym cyklu mialam zastrzyk z Pregnyl 5000, wczoraj robiłam test i nic, do miesiączki 2 dni zostały.

Hej! :) Oby jednak szybko udało się wam z drugim maluszkiem. :) U nas co prawda starania zawieszone, po prawie 6 latach starań i po wielu stratach przyszedł czas tylko i wyłącznie na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną.

Hej, ja sie staram juz ponad rok, bez efektów. W tym cyklu mialam zastrzyk z Pregnyl 5000, wczoraj robiłam test i nic, do miesiączki 2 dni zostały.

U mnie też rok starań i narazie guzik. Jestem tylko na Luteinie i przede mna najgorszy czas- czekanie ;) W teori z 10 dni, ale mam nadzieje, że uda mi się dotrwać do póżniejszej daty i sprawdzić na spokojnie z większą pewnością :)

Aniu mam nadzieje, że u Ciebie to kwestia czasu, by mieć drugie :) Skoro przy 1 ciąży tak ładnie szybko złapało.

U mnie córka po pół roku starań, a o drugie już dwa lata i nic.

reklama
Do góry