IrenaX
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzisiaj taka sytuacja chyba ten castangus coś działa, bo dawno nie miałam tak wyraźnej krechy od tej kontrolnej 2 dni temu i dzisiaj były staranka... niestety mój wyjeżdżam w nocy i jutro już nie podziałamy ;(
Hej, ja sie staram juz ponad rok, bez efektów. W tym cyklu mialam zastrzyk z Pregnyl 5000, wczoraj robiłam test i nic, do miesiączki 2 dni zostały.Czesc dziewczyny dolaczam do Was poniewaz tez z mezem sie staramy o dziecko-juz mamy jednego synka. Niestety tym razem jakos idzie to duzo trudniej, z synkiem sie udalo za 3cim razem obecnie trwa juz 5 cykl staran. Uzywam testow owulacyjnych. A jak Wam idzie?
Hej! Oby jednak szybko udało się wam z drugim maluszkiem. U nas co prawda starania zawieszone, po prawie 6 latach starań i po wielu stratach przyszedł czas tylko i wyłącznie na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną.Czesc dziewczyny dolaczam do Was poniewaz tez z mezem sie staramy o dziecko-juz mamy jednego synka. Niestety tym razem jakos idzie to duzo trudniej, z synkiem sie udalo za 3cim razem obecnie trwa juz 5 cykl staran. Uzywam testow owulacyjnych. A jak Wam idzie?
Hej, ja sie staram juz ponad rok, bez efektów. W tym cyklu mialam zastrzyk z Pregnyl 5000, wczoraj robiłam test i nic, do miesiączki 2 dni zostały.
Czesc dziewczyny dolaczam do Was poniewaz tez z mezem sie staramy o dziecko-juz mamy jednego synka. Niestety tym razem jakos idzie to duzo trudniej, z synkiem sie udalo za 3cim razem obecnie trwa juz 5 cykl staran. Uzywam testow owulacyjnych. A jak Wam idzie?