reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja miałam rozbjjany kamień Ale nigdy żaden lekarz nie mówił mi że to może mieć wpływ na zajście w ciążę, więc chyba nie [emoji4]
Sądziłam że może to ma wpływ na hormony czy jakoś tak. Ale i tak porozmawiam z lekarzem. Bo zawsze jak mam okres to właśnie mnie "ciągnie " ta narka z którą wylądowałem ma SOR.

Ale masz tam kamień? Ja miałam takie kolki markowe przez dwa lata że szok, a lekarze rozkładal ręce i nie wiedzieli co mi jest [emoji848]
Sądziłam że może to ma wpływ na hormony czy jakoś tak. Ale i tak porozmawiam z lekarzem. Bo zawsze jak mam okres to właśnie mnie "ciągnie " ta narka z którą wylądowałem ma SOR.

Mi wyszedł piesek w badaniach moczu. Ale olali sprawę i po dwóch latach zrobił się z regulaminem na ponad 1cm. A kolki miewasz?
Mialam tydzień temu ( pierwszy raz w życiu) z niedzieli na poniedziałek wylądowała na SOR. A w poniedziałek robilam badania progesteronu (bo mialam wyznaczone na ten dzień) ale wątpię w jego dobry wynik po takiej dawce lekow na pogotowiu.

Mi powiedział lekarz że jak przeżyłam tyle kółek nerkowych to poród to będzie Pikuś. Się okaże. Ale życzę Ci byś wyfalila ten piasek i oby nie spotkało Cię to co mnie [emoji4]
Mialam tydzień temu ( pierwszy raz w życiu) z niedzieli na poniedziałek wylądowała na SOR. A w poniedziałek robilam badania progesteronu (bo mialam wyznaczone na ten dzień) ale wątpię w jego dobry wynik po takiej dawce lekow na pogotowiu.

reklama
Do góry