starajaca2018
Fanka BB :)
A coś wiecie w temacie że problem z nerkani typu piasek czy kamień może mieć wpływ w staraniach ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A coś wiecie w temacie że problem z nerkani typu piasek czy kamień może mieć wpływ w staraniach ?
A jaka to klinika ?A coś wiecie w temacie że problem z nerkani typu piasek czy kamień może mieć wpływ w staraniach ?
Sądziłam że może to ma wpływ na hormony czy jakoś tak. Ale i tak porozmawiam z lekarzem. Bo zawsze jak mam okres to właśnie mnie "ciągnie " ta narka z którą wylądowałem ma SOR.Ja miałam rozbjjany kamień Ale nigdy żaden lekarz nie mówił mi że to może mieć wpływ na zajście w ciążę, więc chyba nie [emoji4]
Sądziłam że może to ma wpływ na hormony czy jakoś tak. Ale i tak porozmawiam z lekarzem. Bo zawsze jak mam okres to właśnie mnie "ciągnie " ta narka z którą wylądowałem ma SOR.
Piasek mamAle masz tam kamień? Ja miałam takie kolki markowe przez dwa lata że szok, a lekarze rozkładal ręce i nie wiedzieli co mi jest [emoji848]
Piasek mam
Mialam tydzień temu ( pierwszy raz w życiu) z niedzieli na poniedziałek wylądowała na SOR. A w poniedziałek robilam badania progesteronu (bo mialam wyznaczone na ten dzień) ale wątpię w jego dobry wynik po takiej dawce lekow na pogotowiu.Mi wyszedł piesek w badaniach moczu. Ale olali sprawę i po dwóch latach zrobił się z regulaminem na ponad 1cm. A kolki miewasz?
Mialam tydzień temu ( pierwszy raz w życiu) z niedzieli na poniedziałek wylądowała na SOR. A w poniedziałek robilam badania progesteronu (bo mialam wyznaczone na ten dzień) ale wątpię w jego dobry wynik po takiej dawce lekow na pogotowiu.